Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Selalu Jadi Mangsa Teknologi, Zul Ariffin Tak Marah Dengan Isu Video Lucah

7-1-2020 06:32 PM|Oleh: Saiful| Komen: 40

Tak habis lagi isu video lucah, tapi Zul Ariffin samapi sekarang tak nak beri penjelasan lanjut.

Tapi menurut pelakon ini dia langsung tak rasa marah walaupun ini bukanlah kali pertama dirinya menjadi mangsa di internet.

Kredit foto: IG
"Untuk hal yang berkaitan dengan isu video tersebut, saya tak mahu komen mengenainya.

"Tiada sebab untuk saya marah walaupun saya sering menjadi mangsa teknologi, mereka boleh buat apa sahaja yang mereka mahu," jelasnya kepada Gempak.



Lagi pun isu macam ini tak ada pula memberi kesan kepada karier lakonannya.

"Bagi saya, perkara ini tidak memberi kesan kepada kerjaya lakonan saya.

"Saya hanya menjaga kualiti lakonan di set penggambaran, itu tanggungjawab saya sebagai seorang pelakon, apa yang berlaku selebihnya adalah kehidupan peribadi saya," tambahnya.


Oh begitu. Harap peminat berpuas hatilah dengan penjelasan Zul ini ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 40
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Umur Dah Masuk 49 Tahun, Tapi Nasha Aziz Bahagia Hidup Membujang

Komen Terbaru

Quote i_is_kennot 9-1-2020 05:15 AM

Lain-lain Komen

Quote Kecepohnau 7-1-2020 06:35 PM
Gelik... Next!
Quote RatuDunia94 7-1-2020 06:47 PM
"Mangsa teknologi" gitchuuuuu...
Ko nampak tak???
Quote RumiMenari 7-1-2020 06:51 PM
Pundekkkkkk.... We want hun haqeem
Quote epuepy 7-1-2020 07:05 PM
Bam jul. U dh expired.. Balik2 gosip kalo x pempuan, mesti lepas burung. Nk muntah okeh.
Peminat skrg nak kan muka ala2 hun. Manissss.Baru sedap layan tv.
Quote beta_carotene 7-1-2020 07:14 PM
RumiMenari: Pundekkkkkk.... We want hun haqeem


Hahaha babikk laa.. {:nose
Quote cmf_premierleag 7-1-2020 07:24 PM
sukati ko la
konek ko..bukan konek laki aku pun
Quote cmf_premierleag 7-1-2020 07:24 PM
epuepy replied at 7-1-2020 07:05 PM
Bam jul. U dh expired.. Balik2 gosip kalo x pempuan, mesti lepas burung. Nk muntah okeh.
Peminat s ...

khueen
skang kita sume ada hero baru...HUN HAQEEM JAKFERRRR
Quote gummiebear 7-1-2020 07:34 PM
Mangsa kah? Hmm ye lah baiklah
Quote Kurex 7-1-2020 07:44 PM
semoga lepas ni burung bang zul hanya utk kurex seorang
Quote nuril86 7-1-2020 07:47 PM
yelah tu julporn... mangsela sangat...  
Quote damian_lee 7-1-2020 07:57 PM
RumiMenari replied at 7-1-2020 10:51 AM
Pundekkkkkk.... We want hun haqeem

Hunt haqeem tecik jer pun nak tenok

Kih3
Quote anak_bunian 7-1-2020 08:02 PM
Edited by anak_bunian at 7-1-2020 07:06 PM

Quote Ritacomels 7-1-2020 08:10 PM
I purcaya u mangsa
Quote Aunty_Acid 7-1-2020 09:04 PM
X baik tipu tau
doser
Quote eddysheddy 7-1-2020 09:06 PM
Untong jadi laki kan? Haha
Quote chicozinn 7-1-2020 10:55 PM
Sorry julpornnn..you soooo yesteryearssss da basi hokkeeyyyy..we want jekferrrrrr
Quote slipar_jepon 7-1-2020 10:55 PM
Cliche sgttt{:nose
Quote newyork 7-1-2020 10:58 PM
Hang toksah dok muhung laa
Quote kristalbaby000 7-1-2020 10:59 PM
we want jekfer!! we want jekfer!!! we want jekfer hun haqeem yg sweet itu... weols tak mo jambang mcm carpet!!

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.135231s Gzip On
To Top