Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Terpaksa Masuk Kelas Lakonan, Nabila Razali Bimbang Hasil Tak Memuaskan

8-1-2020 10:31 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 25

Sebagai persiapan untuk masuk ke set penggambaran, Nabila Razali akhirnya membuat keputusan memasuki kelas demi memantapkan lagi mutu lakonan.

Namun, dia tidak pula mendedahkan siapakah guru lakonan yang menurunkan ilmu kepadanya.


Foto: IG Nabila Razali

Menurut laporan Astro Gempak, Nabila sedang menjalani penggambaran drama bersiri Seindah Tujuh Warna Pelangi.

Gandingan hero drama tersebut ialah Aeril Zafrel dan disebabkan itu, dia memaksa dirinya untuk mengambil kelas lakonan.



Dia bimbang jika hasil lakonannya tidak memuaskan walaupun sudah menimba ilmu nanti.

Apapun, Nabila tetap akan sempurnakan tugasan yang diberi sehabis baik dan berharap semua pihak dapat melihat usahanya dalam meningkatkan kualiti lakonan.



Lepas ini, wajah Nabila pula menhiasi drama-drama televisyen jika lakonannya bagus. Peluang emas untuk Nabila tunjuk bakat. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Previous : "Laksana Pasangan Diraja Di Alam Fantasi"- Majis Resepsi Farah Nabilah Dan Amirul Yunus

Next       : "Tolong Behave Sikit Haji" - Noh Hujan Tunjuk Isyarat Lucah!

Bikin Panas! Fara Mendoza Hina Isteri Mandul, Goda Suami Orang?
"Wahai Menteri Maha Tongong, Tak Malu Ke Dengan Dr Maszlee?" - Norish Karman
"Stres Di Kalangan Murid Zaman Sekarang Real!" - Pakar Motivasi
Isteri Panik, Follower IG Naik Mendadak Lepas Kahwin Dengan Issey
Penyewa Dari Neraka Paling Jijik! Tinggal Rumah Penuh Najis, Bangkai Ular
Melatah Ke? - Wargamaya Terkejut Mat Motor Bersilat Lepas Rempuh Kereta
"Tolong Behave Sikit Haji" - Noh Hujan Tunjuk Isyarat Lucah!
Sembunyi Harta Curi, Guru Sekolah Menengah Didenda RM5,000
Imam Tak Mengaku Tumbuk, Cekik Dan Pijak Isteri Sampai Cedera
Selalu Jadi Mangsa Teknologi, Zul Ariffin Tak Marah Dengan Isu Video Lucah
"Saya Ingat, Perkataan Janda Sesuai" - Janna Nick Minta Maaf
Umur Dah Masuk 49 Tahun, Tapi Nasha Aziz Bahagia Hidup Membujang
"Kalau Nak Mati, Jangan Libatkan Anak" - Giliran Fedtri Yahya Hentam Antivaksin Jahil
Berlinang Air Mata, Air Hidung Isteri Bila Dengar Nik Farhan Beri Ceramah Agama
Makan Jantung, Buah Dada Teman Wanita Untuk Kaya
Mia Ahmad Hamil Anak Kedua, Syukur Tak Ada Alahan Teruk
Galih Gatal-gatal Dalam Penjara Lepas Hina Kemaluan Bekas Isteri Bau Ikan Masin
Bakar Arang, Mulut Berbuih Mati Dalam Kereta
Alyah Kata Key Lagu Terbarunya Lain, Peminat Tak Cam Suara Pula
Usop Mentor Sedar Tiada Rupa Gigi Pun Besar, Pernah Rasa 'Down' Dengan Industri Hiburan
"Elok Nikah Sajalah" - PU Syed Beri Teguran Terbuka Kepada Zul Ariffin, Intan Najuwa
Ada Kuda Pusing, Majlis Cukur Jambul Anak Azrinaz Mazhar Serba Mewah!
Tidak Lagi Bertudung, Ernisha Perjelas Dirinya Tidak Mahu Jadi Hipokrit
Reen Rahim Tak Nak Tayang Kekasih, Nanti Orang Meluat

Komen Terbaru

Quote sayangselasih 8-1-2020 10:47 PM
never a fan of nabila razali tapi since die belakon drama dengan syukri yahya tu. mmg i suka.. looking forward to watch u dekk..

Lain-lain Komen

Quote diamondhoney 8-1-2020 10:32 AM
Sibuk nak berlakon
Quote tintin22 8-1-2020 10:35 AM
ko berlakon ok la
Quote aemon 8-1-2020 10:36 AM
Nyanyi macam katak...baik ko berlakon je.
Quote anony-mous 8-1-2020 10:42 AM
Oh man! Ko tukar suara dulu baru aku tgk. Xtau kenapa ramai puji lakonan sheol. Bg i, mcm x smpai jah tmbh pulak suara itik. Sorry i cannots tarhans
Quote RumiMenari 8-1-2020 10:44 AM
Semoga dpt menggembirakan peminat sendiri
Quote AshkieLa 8-1-2020 11:03 AM
ahhh tolong laa pi keje kat Selayang Mall tu jer... semak.
industri tak perlu lagi ramai2kan retis yg bila kena berlakon suami isteri.. dalam rumah, dalam bilik bertudung... dahlaa pengarah tak creative. balik2 scene meja makan, scene bilik tidur je kejenya...
Quote KakakGoyang1 8-1-2020 11:10 AM
Berlakon pun mcm xpergh sgt.. Tp. Boleh la dr nyanyi tu.. Sape la yg ckp suara dia sedap and bg dia nyanyi ni. Keji tauuu
Quote rotijohanz 8-1-2020 11:13 AM
sheols pndai gk blakon tp.......
kurg cntik utk bgelar sorg heroin......
takdak aura cantik as heroin
muker cm sheols besepah kat mall.....
Quote helicornia 8-1-2020 11:15 AM
nangis bucu katil klu dia baca komen uols ni sume
Quote masdiana-ana 8-1-2020 11:28 AM
honestly dia tak ada aura heroin bukan pasal dia x cantik ke apa..aura nie bukan pasal faktor muka semata2 tapi byk benda..

Quote masdiana-ana 8-1-2020 11:29 AM
anony-mous replied at 8-1-2020 10:42 AM
Oh man! Ko tukar suara dulu baru aku tgk. Xtau kenapa ramai puji lakonan sheol. Bg i, mcm x smpai ja ...

iols baru nk cakap benda yg sama tapi tak sampai hati..
Quote jeton-meon 8-1-2020 11:51 AM
rotijohanz replied at 8-1-2020 11:13 AM
sheols pndai gk blakon tp.......
kurg cntik utk bgelar sorg heroin......
takdak aura cantik as her ...

Hmmmm gitulah mentality org malaysia yek..heroin kena cantik jelita putih gebu jer..kat hollywood sana pun tidak mcm tu..nabila kalau nyayi memang kelaut tapi bila berlakon dia jauh lebih bagus dari pelakon2 mcm runahies, najwa apa semua tu..tak payah nak tukar suara pun..Allah dah bagi suara dia memang penyek2 kemek gitu..nak buat mcm mana..tapi tak jejas pun kualiti lakonan nabila..semoga nabila terus suksess dlm bidang lakonan..sedap je acik forum ckp nabila tak de aura..nabila sgt la laku hokayyy..tgk kat ig dia busy je undangan sana sini..show pun byk..duta produk, iklan tv, stesen tv pun baik tv3 ke astro walau dah tahu dia nyayi hauk tetaplah juga nak panggil nabila performe..acik forum adoooo??? Mengutuk je kerjanya..siapa tak minat nabila mohon jgn tgk time drama nabila keluar tv ya..kang terkutuk pulak sbb nabila tak cantik kat mata korang tambah2 diganding dgn hero hensem dan hot..nanti hati korang sure panas..tapi tak pe..ramai je lagi fans nabila nak tgk dia berlakon..hidup nabilaaaa !!! Hihi
Quote mdhelmi 8-1-2020 12:22 PM
aku x tgk drama dan xpernah tgk dia blakon
tp aku rasa rata2 pelakon hebat start dari kayu dulu
suara dia xsedap tp unik
Quote violetungu 8-1-2020 12:51 PM
Bagi aku dia berlakon ok..xdakla kayu sangat,dia b'lakon pematah hati dgn aliff satar ok pe,cuma nyanyi tak boleh go mmg kena ttp telinga laaaa.
Quote Bergosip 8-1-2020 01:06 PM
Dia ni bagus jugak. Haritu masuk kelas vokal sekarang masuk kelas lakonan. Kiranya dia ada usaha nak baiki diri. Cuma satu je lah, range suara dia kecik.

Bagus dik, sentiasa belajar
Quote Melur1 8-1-2020 01:07 PM
jeton-meon replied at 8-1-2020 11:51 AM
Hmmmm gitulah mentality org malaysia yek..heroin kena cantik jelita putih gebu jer..kat hollywood  ...

amboi kak siap buat karangan... nabila tu bakal menantu ke
Quote Melur1 8-1-2020 01:09 PM
violetungu replied at 8-1-2020 12:51 PM
Bagi aku dia berlakon ok..xdakla kayu sangat,dia b'lakon pematah hati dgn aliff satar ok pe,cuma nya ...

tu lah kan.. even Sarimah pelakon lama pun sempat ditengking P Ramlee waktu shooting Ali Baba Bujang Lapok dulu.
Quote fealefea 8-1-2020 01:29 PM
management Nabila mmg bagos. Suara x sdp ada single. lakonan sendu pon ada drama.
Quote jeton-meon 8-1-2020 02:24 PM
Melur1 replied at 8-1-2020 01:07 PM
amboi kak siap buat karangan... nabila tu bakal menantu ke

Hahaha..biasalah dik..sementara nak mengambil budak balik sekolah ni kadang2 jengah la forum kejap..intai2 jap baca mana yg rasa nak baca jer..terasa akak nak back up artis tu akak buat la karangan panjang2 sikit..sebab akak kadang rasa mcm tak patut ada ahli2 forum ni mengecam bagai nak rak mcm artis tu buat salah pulak dgn diorg pulak.
Tak denya bakal menantu..anak laki akak ni pun kocik jo lagi..hahaha

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092786s Gzip On
To Top