Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bella Astillah Dan Aliff Aziz Berdamai, Bakal Rujuk Semula?

6-1-2020 10:12 AM|Oleh: top5complete | Komen: 118

Nampaknya, hubungan pelakon Aliff Aziz dan bekas isterinya, Bella Astillah kini kembali menjadi perbualan netizen apabila mereka tampil dengan memuat naik foto bersama di Instastory.


Foto: IG

Bella, 26, telah berkongsikan foto yang menunjukkan dia merangkul tangan seorang lelaki dipercayai bekas suaminya di dalam sebuah kereta.

Aliff Aziz turut didapati memuat naik foto wanita yang mirip Bella di dalam sebuah kereta.

Sebelum ini pun mereka pernah tampil membuat live bersama-sama di IG dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Adakah mereka bakal merujuk semula dalam diam? 

Berikutan itu, ramai netizen yang tidak senang duduk dengan gelagat mereka berdua.


Foto: IG

Foto: IG

Foto: IG

Apa-apapun, hanya Bella sahaja yang boleh menjawab persoalan ini. Lagipun, tidak salah sekiranya mereka rujuk semula demi anak, bukan? 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 118
Komen

Previous : Cakap 'Kasar' Dengan Elly Mazlein, Netizen Tepuk Tangan Janna Nick Tersungkur Di Melodi!

Next       : Siti Nurhaliza Layan Peminat Portugal Sampai Menangis Dibuatnya, Warganet Kagum..

Komen Terbaru

Quote takeshi2006 14-1-2020 05:05 PM
kdg si bella ni mcm att. seeker pun ada

Lain-lain Komen

Quote Acikgomen 6-1-2020 10:27 AM
Lantak korang lah pasangan wicet sangat
Esok2 meroyan pulak kat socmed, weols cuma boleh bukak tered baru cerca korang jeh
Quote Melur1 6-1-2020 10:32 AM
kalau nak rujuk tu rujuk je lah. Walaupun dia pi belasah hang time pantang hari tu. Eii menyampah haku
Quote Melur1 6-1-2020 10:33 AM
rajin jugak macai diorang ni CSI gambar2 segala
Quote awanysss 6-1-2020 10:45 AM
kuat betul bodoh eh jodoh berdua ni
Quote miszclassique 6-1-2020 10:51 AM
Iddah dia habis dah kan? Biasalah dah haram balik memang happy, masa hubungan halal gaduh je manjang{:nose
Quote mizruncing 6-1-2020 11:03 AM
bodohnya laa bella ni. alif dh sesak ofkos la dia gunakan kau sbb dia tau kau tgh byk duit. dh rujuk nti tgk laa. jgn nk meroyan if alif buat hal balik
Quote manehnya 6-1-2020 11:10 AM
I tot u could do better Bella?

Quote katakau 6-1-2020 11:16 AM
malas nak komen apa2.kalau rujuk balik baguslah demi anak.jangan meroyan alif tu buat hal lagi sudah.da sampai tahap meluat da iols dengan cerita dorang ni
Quote aleesyasofia 6-1-2020 11:21 AM
ikut suka uolss berdualah..
Quote azimodin 6-1-2020 11:30 AM
Mmg contoh terulung bbnu couple. Hebat sangat agaknya si alip ni. Suka hati hang la bella. Esok2 dia buat perangai lagi boleh la ko bagi speech lagi.
Quote mawarputih2612 6-1-2020 11:30 AM
ingatkan dh move on
Quote Mierafaziera 6-1-2020 11:39 AM
bodohnya kor bella...
Quote RumiMenari 6-1-2020 11:41 AM
miszclassique replied at 6-1-2020 10:51 AM
Iddah dia habis dah kan? Biasalah dah haram balik memang happy, masa hubungan halal gaduh je manjang ...

Epic!!!!!! Hahaha...
Quote tupperwarepink 6-1-2020 11:48 AM
ni memang sejenis mencari bala sendiri
memang semua orang berhak dapat peluang ke2, 3
tapi dengan syarat nampak la org tu usaha nak berubah
ni tidak, sejak bercerai macam2 kes si lelaki semua yang tak elok
kalau demi anak, ramai je org bercerai laki bini sama2 jaga anak,
yg ni nmpknya bekas bini yg x bole move on dgn duda sendiri
apooooo
Quote freyayong 6-1-2020 11:49 AM
miszclassique replied at 6-1-2020 10:51 AM
Iddah dia habis dah kan? Biasalah dah haram balik memang happy, masa hubungan halal gaduh je manjang ...

this is legit ! hahah
Quote tuberoses 6-1-2020 11:50 AM
hmmm, esok buat perangai balik jgn meroyan...sendiri nak jilat balik
Quote ashcroft86 6-1-2020 11:56 AM
Maybe skill alip in bed menyebabkan Bella tak mampu menahan gelora rindu. Ke 'nalla'an yang dirindui. For certain people, memang tak boleh move on. The ecstasy after senggama yang hebat. Sama jgak dengan bini2 yang stay setia dengan drug addicts orang kata. Pandangan peribadi weols la.
Quote adeqbun 6-1-2020 12:00 PM
lantak ke die lah..die yg nak sgt...kalau ai dgr name pon xleh..
Quote cikatilia 6-1-2020 12:02 PM
bio lah dia rela hadap

Lihat semua komen(118)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117891s Gzip On
To Top