Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Menangis Neelofa Tinggalkan MeleTop, Zizan Razak Cengeng?

3-1-2020 12:58 PM|Oleh: LilRose| Komen: 70

Kredit foto: IG

Alahai, sebak pula melihat air mata Zizan mengalir. Kenapa Zizan menangis tu?

Menerusi Instagramnya, pelakon dan pengacara Zizan Razak berkongsi momen episod terakhir Neelofa bersama MeleTOP.



Jelas, Zizan nyata terkesan dengan pengunduran Neelofa dari rancangan itu selepas hampir 8 tahun bersama.



Panas juga mata penulis melihat Zizan beberapa kali cuba mengelap air matanya kerana tidak tahan berasa sebak.



"Berjurai air mata Zizan bila dengar Lofa nak berhenti dari MeleTOP. Tak tahu kenapa, tapi rasa sangat sedih," tulisnya.


Kredit foto: IG

Alahai, cengeng juga Zizan ni ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 70
Komen

Previous : "Saya Minta Maaf Jika Gambar Saya Yang Gemuk Ini Kecewakan Awak" - Atikah Suhaime

Next       : Bella Astillah Dan Aliff Aziz Berdamai, Bakal Rujuk Semula?

Komen Terbaru

Quote Kpoplovers 6-1-2020 03:05 PM
Sedihlah malam esok x dapat tgk neelofa lagi kat meletop...

Lain-lain Komen

Quote eija2013 3-1-2020 01:10 PM
ai x paham laaa.....dia ni berhenti meletop je kottt...yg emo smua ni apahal? bukan meninggal pon....adoiiiii
Quote Kurex 3-1-2020 01:26 PM
koserrrrrrrrrr
Quote pjade 3-1-2020 01:29 PM
Euw.. tu pun nak nangis kah?
Quote Madel 3-1-2020 01:30 PM
Zizan tak nak ejas Jahlope ke
Sskjp vs Gannukite
Sebelah2 aje .,senang nak balik raya
Quote RumiMenari 3-1-2020 01:34 PM
2020 dah oiiiii... So yesterdayyyyy ini cita.. bukak laa thread psl talk show premium heshe tuh!

Apa premium pun tak taoo la
Quote LuvAurora 3-1-2020 01:35 PM
alaaa xkan sampai sheols tua nak stay dgn meletopss sampai bila2..
Quote anony-mous 3-1-2020 01:37 PM
I paling suka episode yg ada zizan. Zizan n lopa ada chemistry. Best sgt nabil-lopa host n zizan co-host
Quote kiah_mai_pulak 3-1-2020 01:42 PM
berita paling sampah!
Quote fliphair8 3-1-2020 01:58 PM
hadoi...program halakah ngan syariah meja bulat habis season takde yg nak meratib ke?
Quote Ladybird910 3-1-2020 02:06 PM
eija2013: ai x paham laaa.....dia ni berhenti meletop je kottt...yg emo smua ni apahal? bukan meninggal pon....adoiiiii

Yang lagi xpaham..last episod tu episod meletop ke episod tribute for Jahlopa???


Seyes dowh..its all about her..her life...her stupid EmCee style..siap panggil Hans tp xmo declare couple..koserrrr!!
Quote clarizsa 3-1-2020 02:06 PM
Cengeng tu maksud apa
Quote kibodwatriuh 3-1-2020 02:11 PM

maksudnya kememeh
Quote Minami2013 3-1-2020 02:18 PM
Suasana masa tu mmg sedih jugak.. i tgk part babai2 tu je sbb lalu lalang kat ig. Org jiwa sensitif mmg boleh nangis.
Quote realist_13 3-1-2020 02:22 PM
fliphair8 replied at 3-1-2020 01:58 PM
hadoi...program halakah ngan syariah meja bulat habis season takde yg nak meratib ke?

comment chuols berbau genius sngt ... i loike
Quote shania88 3-1-2020 02:30 PM
Alahai...dia ade je la kat astro tu nnt
tp rancangan lain..rancangan dia  sendiri..talk show dia sendiri
kat astro tu...set sebelah sebelah je

umpama kerja company sama..satu bangunan yg sama tp tukar deparmnt
biasa kau tingkat 4..pastu kena tukar deparment kau kena ke tingkat 3
so apa bezanya

tak fhm yg nak sedih2 nih
Quote evlinne 3-1-2020 02:38 PM
Dah nak mati sgt ke sampai sedih2
Meluatnyaaa berita sama diulang2 sampai ajm
Quote Boomibulat 3-1-2020 02:40 PM
fliphair8 replied at 3-1-2020 01:58 PM
hadoi...program halakah ngan syariah meja bulat habis season takde yg nak meratib ke?

Yeke..bila habis..x pnh tau pn ada rancangan mcm tu..
Quote fliphair8 3-1-2020 02:59 PM
Boomibulat replied at 3-1-2020 02:40 PM
Yeke..bila habis..x pnh tau pn ada rancangan mcm tu..

halakah - jumaat 5pm tak silap hakak - tibi 3suku
syariah meja bulat - selasa 10/11pm tak silap hakak - tibi 3 suku jugak

last yg hakak ingat ler yer...season baru coming soon rasanya...

ha gituhhhh....meletop pom pom pom ni bukan lebel hakak...see my level cam divaAA


Quote Boomibulat 3-1-2020 03:03 PM
fliphair8 replied at 3-1-2020 02:59 PM
halakah - jumaat 5pm tak silap hakak - tibi 3suku
syariah meja bulat - selasa 10/11pm tak silap  ...

Omg..ingatkan kat Saudi Arabia je ada rancangan mcm tu..diri ini benar2 terasa insof..

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096253s Gzip On
To Top