Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tipu Famili Masuk Hospital Konon, Padahal Memadu Kasih Di Rumah Teman Lelaki

3-1-2020 11:34 AM Komen: 26
Seorang model sambilan dicekup Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK) berkhalwat di rumah teman lelakinya di Alor Setar.

Harian Metro melaporkan, mereka dicekup jam 12 tengah hari semalam selepas menerima aduan orang awam yang curiga dengan tindak-tanduk pasangan itu.

Pasangan itu kantoi apabila gagal menunjukkan sebarang bukti hubungan mahram atau suami isteri.


Gambar hiasan

Menurut Ketua Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan dan Undang-undang Syariah JAIK, Syeikh Radzi Abdul Mutalib, hasil siasatan mendapati ibu tunggal berusia 29 tahun itu juga bekerja sebagai model sambilan dan menetap di Pokok Sena.

Lebih mengaibkan, wanita itu menipu keluarga bahawa dia kononnya dimasukkan ke wad sebuah hospital swasta di bandar raya itu.

Wanita itu memberi alasan kepada keluarganya dia sedang menjalani rawatan di sebuah hospital swasta menyebabkan dia tidak pulang ke rumah," katanya.


Foto: Harian Metro/JAIK

Pasangan terbabit ditahan mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 2014 yang memperuntukkan denda tidak melebihi RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali, jika sabit kesalahan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ladybird910 4-1-2020 12:23 PM
~boolean replied at 3-1-2020 04:18 PM
kemaruk sangat gadaikan badan sampai tempat kepam berselerak pun boleh jadi port.

wahai wanita,

Tu laaa..mcm ni pny busuk pon sheols taste eh? Iols rse taon 2020 ni blh la tukar cinta itu buta kpd nafsu yang membutakan cinta.haha

Lain-lain Komen

Quote SWORKS27 3-1-2020 11:41 AM
model sambilan ????
Quote uda 3-1-2020 11:46 AM
Bersepah aje bilik!!! Macam takda katil aje
Quote prettyuglybabe 3-1-2020 11:47 AM
dah tau duduk area makcik pakcik bawang, gi la check in kalau nak merendek..
tapi jangan pilih hotel murah pulak..
check je trivago atau agoda..
Quote Kurex 3-1-2020 11:52 AM
kau kenapa kak...
Quote prettyuglybabe 3-1-2020 11:55 AM
uda replied at 3-1-2020 11:46 AM
Bersepah aje bilik!!! Macam takda katil aje

bantal pun hitam kepam
Quote JohnnySins 3-1-2020 11:59 AM

FL la tu bro..FL...FREELANCER...saja la reporter tulih model sambilan...nak tutup realiti la tu...wakakakakakkakakakakaka
Quote SWORKS27 3-1-2020 12:00 PM
kih2....bajet stok mertun la tuh
Quote mongoose_kidz 3-1-2020 12:04 PM
bdn x mcm model pun...
hahhaa..sori..adakah i da body shaming org?
Quote sarah82 3-1-2020 12:11 PM
Hospital swasta? kmc la tuuuuu.. KMC kat kwsn have2 society gitu.
Quote Pink_Purple 3-1-2020 12:12 PM
model apa tu dok pokok sena..
Quote mizruncing 3-1-2020 12:21 PM
euuuuu dh 2020 kot. pilih la port mewah sikit nk ehem ehem pong
Quote joyahglam 3-1-2020 12:29 PM

tilam pulak, macam tak bercadar
Quote mikasa 3-1-2020 12:36 PM
Ramai model sambilan jadi FL...siap model muslimah lagi
Quote cikatilia 3-1-2020 12:37 PM
la haii
duduk umah kepam keliling acik2 longkang power pandangan mata lagi nak seludup pompuan

amek kaw
Quote diss69 3-1-2020 12:37 PM
prettyuglybabe replied at 3-1-2020 11:55 AM
bantal pun hitam kepam

Hihihi.. Scroll balik nk nngok bntal..
Quote momopoko 3-1-2020 01:39 PM
Curlass orang poksen ya
Quote Cassieopeia 3-1-2020 01:42 PM
bilikpun sedeh je...kawin la kak oi
Quote ReginaGeorge 3-1-2020 01:45 PM
Tak mampu check in hotel 5 bintang jangan berangan nak mengaku model ye walaupun sambilan
Quote sambaldurian 3-1-2020 01:49 PM
Le 2 jam drive sampai je danok,thailand. Lampias le kt situ. Situ xde jab agama, tp tula takut2 dpt tajuk mcm mastika, pasangan zina melekat 10 jam.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101033s Gzip On
To Top