Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Ada Calon Sesuai, Sufian Suhaimi Nafi Tutup Pintu Hati Untuk Bercinta

2-1-2020 12:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 9

Dah lama Sufian Suhaimi solo, tak ada niat nak cari pengganti lagi ke?

Menurut penyanyi ini, dia tak nak terburu-buru mencari cinta, sebaliknya hanya menyerahkannya kepada takdir.


"Kalau nak ikutkan, untuk permulaan tahun ini saya memang ada banyak perancangan untuk kerjaya seni tapi ia bukan alasan untuk saya tutup pintu hati.

"Setakat ini belum ada kekasih atau calon yang sesuai," jelasnya kepada mStar Online.

Kredit foto: IG
Ingat tak sebelum ini Sufian pernah dituduh mempunyai kekasih apabila gambar lelaki miripnya bermesra dengan seorang wanita tersebar?

Namun cerita tersebut senyap begitu sahaja memandangkan Sufian menafikannya.



Tak lupa juga gosipnya bercinta dengan pelakon Jasmine Suraya.

Dalam perkembangan lain, Sufian cuba menceburi bidang perniagaan produk bayi.


"Bukan baju tapi sesuatu kelainan yang tak pernah ada di Malaysia. Idea ni saya dapat selepas kehadiran anak angkat, Faeq Razeeq," tambahnya.

Semoga maju jaya buat Sufian. Harap cepat-cepat bertemu jodoh ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 9
Komen

Previous : "Kalau Kau Jantan, Kita Berdepan!" - Sharif Zero Bengang Rupa Dihina Macam PATI

Next       : "Dah 2020 Ke?" Zul Ariffin Kembali Di Instagram Selepas Kontroversi Video Lucah

Komen Terbaru

Quote kimbora 6-1-2020 12:04 AM
Tak pernah rasa pian ni hensem, maybe sebab kurus sangat kot. Tapi anak dia tu comey lahai {:childlike

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 2-1-2020 01:06 PM
Bawak la anak tu pi umrah
Mana tau cepat jodoh murah rezeki
Quote Boomibulat 2-1-2020 02:35 PM
Semoga pintu hati Pian terbuka pabila melihat kurex..
Quote chicozinn 2-1-2020 02:51 PM
baby pian ni aku tau dia bijak tapi kalu bercinta boleh tak pilih gadis yang tak bimbo @ cerdik skit?
Quote i_is_kennot 3-1-2020 01:15 AM
Tak payah pilih retis lah pian,  gadis2 biasa pun ada yg cantik
Quote puanbintang 3-1-2020 08:51 AM
sabar jelah dek pian, kejarlah impian lain mana yang boleh dulu..
Quote dekmieDandy 3-1-2020 10:59 AM
so gambar dalam kereta tu betui ka dak?
Quote shi_jewel 3-1-2020 11:47 AM
persis nobita...
Quote meow_tompok 4-1-2020 12:04 PM
tebas la semak samun kat muka tu, budak tu jugak yg nampak comel
Quote kimbora 6-1-2020 12:04 AM
Tak pernah rasa pian ni hensem, maybe sebab kurus sangat kot. Tapi anak dia tu comey lahai {:childlike

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087046s Gzip On
To Top