Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Terima Kasih Hadiahkan Doa Jahanam" - Syafie Naswip

2-1-2020 11:02 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 21

Selepas melalui episod pahit dalam hidup, pelakon Syafie Naswip akhirnya meluahkan tentang penderitaan yang ditanggung selama ini kesan hinaan orang ramai terhadapnya.

Perkongsian di Instagram itu mendedahkan selama lima bulan dia terpaksa menghadap kecaman sehingga mengganggu emosi dan perjalanan hidupnya. 

Foto: IG Syafie Naswip

Kini di tahun baru dia mahu bangkit semula dengan lebih bersemangat dan apa sahaja kata orang itu adalah suatu kesilapan.


Dia juga mahu buktikan kata-kata kesat orang ramai tidak memberi kegagalan pada hidupnya malah bakal mencipta kejayaan lebih besar untuk masa depannya.

Foto: Mstar Online

Mereka boleh bercakap apa sahaja tentang keluarganya dan ???berterima kasih??? kerana mendoakan perkara yang tidak baik kepadanya sebelum ini.

Semoga hidup Syafie semakin tenang dan dipertemukan pasangan yang lebih baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Previous : "Saya Tolak Offer Duta Produk Cantik Sebab Setia Pada Yang Ini, Walaupun.." - Balkisyh

Next       : "Sudah-sudahlah Buat Lawak" - Sharnaaz Ahmad Bosan Dengan Troll Kereta Terbang

Komen Terbaru

Quote kiwibenz 4-1-2020 11:45 AM
Lompat sikit dik. X cukup tinggi

Lain-lain Komen

Quote miss_strangers 2-1-2020 11:05 AM
Dik piee pandai berlakon...suke tengok dia berlakon
Quote Knowlee 2-1-2020 11:09 AM
Takpe, dik. Org hina kita, kita kena sabar dan jgn balas. Mmg pedih. Tapi lepas tu bila bangkit balik, insya Allah jadi lebih better drpd sebelumnya. Been there, done that.
Quote fliphair8 2-1-2020 12:15 PM
dah ko pilih jalan ni dek..kena la kebal..ko mmg ade talent...abaikan je le mulut netizen yg acah kompem masuk sorge tu....semoga banyak lagi lakonan kamu dr naskah2 yg baik...
Quote MissLana 2-1-2020 12:16 PM
pernah jumpa heols mkn2 kt kedai steamboat, iols dgn kengkawan menggarip ajak selpie tp heols ok je humble and pemalu hehe
Quote Cassieopeia 2-1-2020 01:53 PM
sabarla dik.. biasala malaysia ni ramai yg gitu. waktu ko naik ramaila puji nanti
Quote miss_strangers 2-1-2020 01:55 PM
Mohon dik piee berlakon bawah arahan budak ijat
Quote umisha 2-1-2020 02:01 PM
Hidup spt roda
tabahkan hati semua peristiwa yg terjadi pd dirimu ada kebaikannya....percaya Dan yakin
Quote Kurex 2-1-2020 02:08 PM
sabar abg piee
Quote cicicumel 2-1-2020 02:20 PM
heols dah ada rambut ke? i ada tgk ig dia tanam rambut. scary giler
Quote chicozinn 2-1-2020 03:02 PM
takpe la pie, aku doakan ko sukses slalu..dia ni bagus masih ingat asal usul dia..teringat berita ade kabor dia gi lokasi penggambaran pun naik motor berhujan2 pun datang bapak dia hantar sebab bapak dia cuma ada motor je time tu..
Quote RumiMenari 2-1-2020 03:11 PM
Team syafie
Quote fizamn 2-1-2020 03:17 PM
kemas muka dia.. bagus..
Quote haryatie 2-1-2020 03:38 PM
bila diri tk bersalah..pedulikan sja kutukan org yg xde kaitan tu
Allah tmpt kita bergantung harap



Quote libertygirl 2-1-2020 08:43 PM
Sabarlah dik.... Tapi boleh bayangkan lah terkesannya dia Dan family masa tu. Dahlah dituduh memukul bagai, then ada hubungan songsang semua... Manalah nak letak muka... Public were talking abt him.
Tulah pasal..some people ni bila cerita macam tahu luar dalam.. Kalau tak betul boleh jadi fitnah... Kat twitter ramai jer retis yg kena label gay/lesbian.. When one person started... People yang lain baca create more sensation over the claim... Tak takut merangkak gamaknya...
Quote i_is_kennot 3-1-2020 01:34 AM
Ko bohlayan kan je dik,  berlakon bagus2 dan kumpul duit.
Quote anastasia7 3-1-2020 03:00 AM
Bukan calang2 kontroversi dia ni. Dituduh songsang. Mmg terkesan la
Quote puanbintang 3-1-2020 08:27 AM
Good luck! Semoga terus berjaya and berhati2 jugaklah nak pilih girlfriend nanti..
Quote de_ikea 3-1-2020 08:36 AM
Mmg hebat dugaan dia. Pasti ada yg lebih indah menanti. All the best ayie
Quote ReginaGeorge 3-1-2020 11:08 AM
Udah udah la tu.. Dah tahun baru kan? Orang dah lupa dah, kau ungkit balik

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108416s Gzip On
To Top