Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hadiah Tahun Baru! Fizz Fairuz Sahkan Almy Nadia Hamil Anak Ke-4

2-1-2020 11:07 AM|Oleh: intan| Komen: 75

Tahniah diucapkan kepada pelakon Datuk Fizz Fairuz serta isteri, Almy Nadia yang bakal menimang cahaya mata ke-4 pada tahun ini.

Berita gembira tersebut dikongsi Fizz Fairuz menerusi laman Instagram beliau dengan memuat naik imej imbasan kandungan isterinya itu. Fizz meluahkan rasa gembira dan mengatakan ianya adalah hadiah terindah kurniaan Allah S.W.T dan cukup istimewa sempena tahun baru ini.



Almy yang kini hamil sembilan minggu dilaporkan sihat walafiat dan sedang menikmati fasa hamil.

Pasangan bahagia ini mendirikan rumah tangga pada April 2014 yang lalu dan kini dikurniakan tiga cahaya mata perempuan iaitu Nur Afrina Arianna, 4, Nur Afrina Aurora, 3, dan Nur Afrina Ayra, 1 tahun.



Fizz dan Almy juga turut mempunyai anak angkat, Nur Afrina Darwisya yang kini berusia 10 tahun.

Semoga kandungan Almy sentiasa selamat dan sihat hendaknya. Lebih meriahlah nampaknya keluarga mereka selepas ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 75
Komen

Previous : "Saya Tolak Offer Duta Produk Cantik Sebab Setia Pada Yang Ini, Walaupun.." - Balkisyh

Next       : "Terima Kasih Hadiahkan Doa Jahanam" - Syafie Naswip

Komen Terbaru

Quote Xim 4-1-2020 11:52 AM
hotmak replied at 4-1-2020 10:23 AM
rumah sewa tu u , hearsay tak boleh buat loan sebab ada kes tersangkut, tak ingat sangat, tapi k ...

Laaa sewa . Sygnye

Lain-lain Komen

Quote DayangKirana 31-12-2019 02:23 PM
nak try for baby boy ke?

tahniah le dato and datin..
Quote mixed 31-12-2019 02:23 PM
taniah hope baby boy 2020 lah kali ni

mmg subur yach tinminyak
Quote pavlovachoc 31-12-2019 02:29 PM
tahniah dato...
Quote mizruncing 31-12-2019 02:46 PM
mmg rajin beranak bini dia ye. ye la dok umah tak buat ape kan datuk plak. ape ade hal
Quote Adelisa 31-12-2019 02:47 PM
DayangKirana replied at 31-12-2019 02:23 PM
nak try for baby boy ke?

tahniah le dato and datin..

rasenye la..dh 3 princess kan
Quote Adelisa 31-12-2019 02:47 PM
mixed replied at 31-12-2019 02:23 PM
taniah hope baby boy 2020 lah kali ni

mmg subur yach tinminyak

makin sukar utk selim lps ni
Quote Adelisa 31-12-2019 02:49 PM
mizruncing replied at 31-12-2019 02:46 PM
mmg rajin beranak bini dia ye. ye la dok umah tak buat ape kan  datuk plak. ape ade hal

jgn ckp cmtu uols..dia gigih business smpai singapore serta ig review hihi
Quote DayangKirana 31-12-2019 02:50 PM
Adelisa replied at 31-12-2019 02:47 PM
makin sukar utk selim lps ni

since lepas last pregnancy..sheols tetap maintain gebu..
now dah pregnant again, bertambah gebu ler..

Quote misz_sanggul 31-12-2019 02:51 PM
rse tinminyak bole je beranak byk2 sbb fizz ni rajin mlyn ank2..
kalo jnis x membantu kem slm la nk branak byk..wpun makin gems ttp laki die syg...x pela maybe ni rezeki dpt boy..
Quote reddots 31-12-2019 02:57 PM
seperti sudah2, datin akan up pasal bodyshaming time preggy ni, harap datin bertabah yer
Quote dewi_rina 31-12-2019 02:57 PM
Tin minyak taknak bagi alasan kenapa badan dia gebu mcm tu
Sbb dah beranak 5 soon
Yela dato pun dah takde job katanya
Duduk rumah pulak musim hujan
Maka jadilahhh
Quote mizruncing 31-12-2019 02:59 PM
Adelisa replied at 31-12-2019 02:49 PM
jgn ckp cmtu uols..dia gigih business smpai singapore serta ig review hihi

okay meols positip sempena nk msuk 2020 ni
Quote chinta89 31-12-2019 03:03 PM
harap tinminyak dpt baby boy, dan stop beanak. teringin tgk dia cantik slim mcm zmn dia tgh meletop dlu. Kompem laki miag dia pihperuhh tu beringat sikit bila bini dh cantik cun!
Quote mixed 31-12-2019 03:04 PM
Adelisa replied at 31-12-2019 02:47 PM
makin sukar utk selim lps ni

walu pn gebus sheol di syangi laki kantinminyak ni muka dia comel
anak2 pn cute comel
laki nya pn rajin layan anak2
tu yg tinminyak x kisah preggy selalu
Quote fliphair8 31-12-2019 03:05 PM
murah rezeki...respek yg rajin beranak ni...tiada daya dan kekuatan hakak nak meneran or czer anymore...
Quote yum3 31-12-2019 03:15 PM
Pesal panggil datin minyak??
Quote aleesyasofia 31-12-2019 03:31 PM
tahniah.. moga dimudahkan urusan..
Quote doubleA 31-12-2019 03:36 PM
Murah rezeki deme. Semoga dapat boy pulak
Quote selayaknyalah 31-12-2019 03:51 PM
yum3 replied at 31-12-2019 03:15 PM
Pesal panggil datin minyak??

xsalah sbb dia msk guna byk myk...siap bekalkan ayam msk kicap yg myk banyak bagi uda n izreen lg...dr kes tu la dia kena panggil tinminyak....

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112761s Gzip On
To Top