Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Hati-hati Hubungan Toksik" - Kisah Gelap Atikah Suhaime Diungkit

2-1-2020 11:05 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 65

Pelakon Atikah Suhaime memberi pesanan kepada wanita di luar sana agar tidak terus menjalinkan hubungan toksik. Bertindak sebelum terlambat.

Dia pernah melalui detik hitam dalam hidupnya dan berharap wanita diluar sana mengambil pengajaran tidak mengira hubungan percintaan, persahabatan dan persaudaraan. Mereka perlu berani mengatakan 'tidak'.


Foto: IG Atikah Suhaime

Apa saja pendedahan dan kejujuran yang dilakukannya pasti ada pihak akan mengungkit semula dan dia sudah bersedia untuk dikecam.



Ketika ditemubual Berita Harian, dia kasihan pada ibu dan bapanya yang terpaksa menghadap segala kritikan. Dia telah lama pendam perasaan tentang apa yang berlaku tentang kegagalan perkahwinannya bersama Awi Rafael.



Bila dia cuba untuk mencari kejujuran keadaan menjadi lebih buruk.

Apapun, diharap Atikah tidak putus asa dan terus bersemangat meneruskan hidup. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 65
Komen

Previous : Tak Mandul, Izara Aishah Hamil Enam Bulan

Next       : Sherry Alhadad Berlatih Tinju Nak Ganti Hairul Azreen, Comel Atau Menyeramkan?

Komen Terbaru

Quote Kak-Leen 3-1-2020 03:56 PM
MelahJanda replied at 3-1-2020 07:19 AM
Body mak nyahla yg sgt berpinggang..diorg potong rusuk

Maknyah skrg dah x sama dgn yg dulu. Skrg ramai yg berduit. X mcm dulu.. Akak tengok body shape diaorg lagi emngancam dqri kita yg asli. Hahahahahah!!
“Asli, bang...”

Lain-lain Komen

Quote chinta89 2-1-2020 11:08 AM
mana post dia yg kata psl hubungan toksik??? artikel mcm xde kena mengena. mana kata2 dia yg toksik tu?

pahtu mana kata2 kritikan netizen yg ungkit kisah silam netizen, xde post kan pun?? takan nk suruh porumer klik baca kat IG tikah pulek??
Quote prettyuglybabe 2-1-2020 11:12 AM
body dia takde bentuk ke?
macam nyah pulak nampak..
Quote miss_strangers 2-1-2020 11:14 AM
Tikah ni sejak kuwuss Makin lawoo..cam lawoo natural Tanpa suntikan Botox ..drip vitamin C Tu xtau la buat ke idokk
Quote Aunty_Acid 2-1-2020 11:19 AM
prettyuglybabe replied at 2-1-2020 03:12 AM
body dia takde bentuk ke?
macam nyah pulak nampak..

Aku gelak besar tersembur biskut aku tgh mkn bc komen ko ni, lawak betui
Quote idril 2-1-2020 11:25 AM
miss_strangers replied at 2-1-2020 11:14 AM
Tikah ni sejak kuwuss Makin lawoo..cam lawoo natural Tanpa suntikan Botox ..drip vitamin C Tu xtau l ...

nmpk kat ig vougeclinic dia pakai drip yg bagi putih tu.... idok la cantik natural sbb dia mmg kata nak putih cantik cepat......
Quote Catpaw 2-1-2020 11:41 AM
Yang pakai baju kuning tu nampak tak lawa...
Quote Catpaw 2-1-2020 11:41 AM
Dah rupa sarung guni nangka...      
Quote MissLana 2-1-2020 11:45 AM
prettyuglybabe replied at 2-1-2020 11:12 AM
body dia takde bentuk ke?
macam nyah pulak nampak..

uols skodeng la semula bideo tresam sheolss nyata terbukti sheols bkn nyah tau hihihi
Quote prettyuglybabe 2-1-2020 12:00 PM
MissLana replied at 2-1-2020 11:45 AM
uols skodeng la semula bideo tresam sheolss nyata terbukti sheols bkn nyah tau hihihi

i tau dia pompuan asli..
tapi body dia macam mak nyah..
takde pinggang lurus macam papan..
Quote fliphair8 2-1-2020 12:12 PM
hakak suka muka dia, comel sangat..berlakon pun ok...
Quote KIM.K 2-1-2020 12:15 PM
Atikah jangan ambil hati sangat dengan perkataan orang. My mom pesan jangan ambil pisau yang orang nak tikam kita and jab ourselves.
Keep it classy sis
Quote MissLana 2-1-2020 12:17 PM
prettyuglybabe replied at 2-1-2020 12:00 PM
i tau dia pompuan asli..
tapi body dia macam mak nyah..
takde pinggang lurus macam papan..

hahahaha sheols tinggi kurus sgt kot. mcm kak oksana petra lg laa menggalah
Quote hzln 2-1-2020 12:21 PM
Cantik betul tikoh ni
Kalu hakak ummah seksualiti merdeka hakak akan berlesbo dgn awek mcm tikoh ni

#tibahhhh

Quote evlinne 2-1-2020 12:33 PM
prettyuglybabe replied at 2-1-2020 11:12 AM
body dia takde bentuk ke?
macam nyah pulak nampak..

Kan sis
Tetibe iols rasa badan dia mcm gerga
Yakinnya sheols pakai dress bodyfit tpi bodyshape non hado
Quote awaynepian 2-1-2020 12:39 PM
KIM.K replied at 2-1-2020 12:15 PM
Atikah jangan ambil hati sangat dengan perkataan orang. My mom pesan jangan ambil pisau yang orang n ...

Wow..sedap ayat ur mum..really motivated..
Quote acikbajuhijau 2-1-2020 12:42 PM
... Dia telah lama pendam perasaan tentang apa yang berlaku tentang kegagalan perkahwinannya bersama Awi Rafael.

sejak bila dia kawin ngan awi? bukan tunang je ke?
Quote cikatilia 2-1-2020 12:46 PM
mcm pelik2 bentuk badannya
Quote yellowprestige 2-1-2020 12:50 PM
if not mistaken, she posted about toxic relationship ni dalam IG story sheols..
Quote bedahmenjuyah 2-1-2020 12:59 PM
cantik manis betul tikah ni. waalupun dia mabik drip  ke botox ke hakikatnya mmg dia semulajadi cantik. itu utk enhance saja

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.179738s Gzip On
To Top