Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dua Remaja Maut Dihempap Lelaki Bunuh Diri

31-12-2019 05:33 PM Komen: 16
Dua pelajar sekolah maut selepas dihempap seorang lelaki yang terjun dari sebuah bangunan tinggi.


Kredit foto: Shanghaiist

Memetik New Straits Times, kejadian berlaku petang Selasa lalu ketika dua remaja perempuan itu dalam perjalanan pulang dari sekolah di Chongqing, China.

Menurut South China Morning Post yang memetik The Beijing News, mangsa dikenali sebagai Huo, 15, dan Zhang, 17.

Manakala, lelaki yang maut akibat bunuh diri itu dikenali sebagai Li, 31, dari wilayah Hubei.


Kredit foto: New Straits Times

Menurut laporan, ketiga-tiga mangsa disahkan meninggal dunia ketika cuba diselamatkan di hospital. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote BuBuComey 3-1-2020 04:13 PM
Nak mati, matila sensorg. Ni mati pun menyusahkan org{:dot

Lain-lain Komen

Quote mizkajura 31-12-2019 05:45 PM
Buh diri dan membunuh.
Quote RumiMenari 31-12-2019 05:51 PM
Pergi la telan ubat tido ke racun ke.. tak pasal2 org lain menanggung trauma kehilangan org tersayang..
Quote Kurex 31-12-2019 06:38 PM
hilang 3 komunis dalam dunia ni
Quote matbad 31-12-2019 09:12 PM
Kurex: hilang 3 komunis dalam dunia ni

Takkan komunis hilang didonia kecuali mampussss
Quote violetungu 31-12-2019 09:19 PM
Lain kali nak bunuh diri tgk dlu org ada x lalu lalang di bawah..kan dah meragut nyawa xberdos sekali.
Quote RatuDunia94 1-1-2020 11:05 AM
Terjun je la ke laut.. atau masuk ke kolam buaya.. kenyang gak buaya2 kat situ..
Quote MissLana 1-1-2020 11:18 AM
nak bunuh diri lari dlm masalah, rupanya dah mati pun membawa masalah. Aman ke rohnya yachhh?
Quote Cassieopeia 1-1-2020 12:09 PM
teringat hari tu baca kat mstar, pesakit gile cina bgtau dia nk bunuh diri mkn ubat tido baru mati nti cantik..xnak terjun bangnn {:question
Quote zuuu 1-1-2020 01:05 PM
X pasal dua nyawa terkorban sebab ko...
Quote Madel 1-1-2020 01:09 PM
Aiyooo..
Nak bunuh diri tapi terbunuh sama org yg tak berdosa.
Mana parents nak tanggung urusan pengebumian heols, mana nak tanggung, bayar gantirugi lagi family 2 org yg terbunuh tu.
Ujung2 makin membeban n menyusahkan family
Quote nishikido 1-1-2020 01:29 PM
Menyusahkan betul..nak mati pergi la minum racun pastu duk diam2 dalam rumah, gantung diri kat pokok pon ok.ataupon sedut ekzos duk dalam kereta diam2..ni gigih panjat bangunan,buat org trauma pastu dah mati menyusahkan org kutip cebisan.skrg ni tak pasal2 nyawa 2 org pon tergadai..
Quote Nt-ViruS 2-1-2020 01:42 PM
"double kill!"
Quote fifie_olin 2-1-2020 01:47 PM
x pasal2 ...2 nyawa lagi terbang
Quote babyLON. 2-1-2020 01:59 PM
contohi la idol kpop aman2 ja suicide dlm rumah sndri. langsung x membahayakan org lain.
Quote cikpah27 2-1-2020 02:01 PM
haritu kat malaysia pun ada kan? tapi yang nak bunuh diri tu tak mati pun.. patah2 ja.. yang kena hempap pulak yang mati..
Quote BuBuComey 3-1-2020 04:13 PM
Nak mati, matila sensorg. Ni mati pun menyusahkan org{:dot

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.319076s Gzip On
To Top