Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hisham Hamid Sedih Dengan Perpisahan Pasangan Artis, "Tapi Itu Hak Mereka"

31-12-2019 04:59 PM|Shimmer Shine| Komen: 31


"Saya percaya setiap pasangan yang berkahwin sebolehnya mahu bersama selamanya."

Itu ucapan aktor popular, Hisham Hamid, 34 mengenai situasi perpisahan yang dilalui oleh ramai artis saat ini.

Seperti dipetik Media Hiburan, Hisham agak berat untuk mengulas hal ini namun mengakui agak sedih dan bersimpati kepada rakan artis kerana perpisahan bukanlah jalan terakhir walaupun ia adalah pilihan masing-masing. 

"Sebenarnya agak berat untuk saya komen dan ianya subjektif. Cuma bagi saya sebagai suami dan bapa, setiap rumah tangga ada masalah sendiri dan pasang surutnya. Kita tidak boleh komen melulu kerana kita tidak nampak apa yang disebalik konflik tersebut."

Ig

Bagi Hisham sendiri, itu adalah keputusan individu tetapi mengharapkan setiap pasangan matang dalam membuat keputusan. 

" Pada saya jika anda percaya dengan rasa cinta terhadap institusi kekeluargaan, anda harus mempertahankannya."

Ig
Hisham yang sudahpun mendirikan rumahtangga bersama Rosmawati Hanafi dan dikurniakan dua cahaya mata, Nurish dan Hayden. 

Ig

Baguslah begitu, Hisham Hamid antara selebriti yang tiada gossip cinta dilokasi walaupun pernah digandingkan dengan ramai pelakon jelita. Awas ya pencaras semua, Hisham setia. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Previous : "Cari Dalang Sampai Lubang Cacing" - Video Lucah Mirip Aiman Tino Bertebaran Lagi!

Next       : "Berbahagialah Di Sana Sayang" - Abby Kongsi Video Arwah Baby D

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 3-1-2020 11:19 AM
Ye ke sedih?

Lain-lain Komen

Quote Kurex 31-12-2019 05:04 PM
kurex pun sedih.. semoga kita takkan berpisah & bertaut erat sesama lengan
Quote fliphair8 31-12-2019 05:21 PM
hensem bam bomba ni...nampak family man la...
Quote mizkajura 31-12-2019 05:46 PM
Sorry tak kenal. Next
Quote annadonna 31-12-2019 06:10 PM
Ehh serius la anak dia dah besar gitu. Dia ni nampak memang guna bakat utk bekerja.
Quote virgo19 31-12-2019 06:12 PM
hisyam ni kawin awal ke, umur baru 34 anak dah besar, mcm dah sek men je
Quote buapakperut 31-12-2019 06:28 PM
biaq pi depa
Quote kekkeladi 31-12-2019 06:38 PM
ada sorg polis kat dungun muka mcm hisyam ni
Quote 3480 31-12-2019 06:57 PM
Rsanya mcm anak dia ni 12 taun
Quote bambimbom 31-12-2019 07:23 PM
cantik wife dia.. anak dara pun lawa...
Quote biozipstar 31-12-2019 07:58 PM
takde kerja nak soal dgn orang yg xde kaitan mcm ni..
Quote inspiro92 31-12-2019 09:11 PM
I respect HH sebab x main2 dlm kerja. walau acting dia so2 tp bijak gunakan peluang untuk terus ambil job supaya kekal relevan van dlm industri. yg penting x degosip murahan &kisah cinlok bodoh.
Quote ashilalat 31-12-2019 09:15 PM
Kenapa pulak wartawan tanya dia? Dan kenapa pulak kau kena ulas? Ko tak takut nanti berbalik pada diri ko nanti, xde lobang ko nak benam muka kang?

Quote budaktua 31-12-2019 09:52 PM
anak dia sek mana ya? uniform mcm tu...bkn biasa2 punya sek kot... sekali tgk mcm sek rendah punya uniform....
Quote mixed 31-12-2019 09:55 PM
budaktua replied at 31-12-2019 09:52 PM
anak dia sek mana ya? uniform mcm tu...bkn biasa2 punya sek kot... sekali tgk mcm sek rendah punya u ...

Anak bini mmg tgal kt singapore sekali sekali hisyam blk sana klu x silap
Anak br 12th yg gurl tu laki br 11th rasanya
Quote mixed 31-12-2019 09:56 PM
virgo19 replied at 31-12-2019 06:12 PM
hisyam ni kawin awal ke, umur baru 34 anak dah besar, mcm dah sek men je

12th klu x  sila umur anak dara dia
Sekolah di singapore
Quote jargon 1-1-2020 12:25 AM
Skli skale muka dia mcm ostas hamadi
Quote Nham22 1-1-2020 12:49 AM
Anak perempuan die awat muka berusia ja...matang sungguh muka...
Quote nishikido 1-1-2020 12:56 AM
Seriuslahhhh he baru 34..sebab anak2 dah besar panjang and aura bapak2 kuat sangat sampai i ingtkan he dah 40.. rupanya he tua sikit je dari meolls..untunglahh,nanti umur 50 anak dah besar panjang,takde dah nak sakit belakang kejar anak main kat playground..
Quote i_is_kennot 1-1-2020 07:25 AM
Kawin muda kah deolss.. Anak da besar

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137859s Gzip On
To Top