Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Berak Tepi Lebuh Raya Johor-Singapura Ketika Trafik Sesak

30-12-2019 04:47 PM Komen: 91
Tidak tahan ingin membuang air kecil mahupun besar mungkin menjadi mimpi ngeri bagi segelintir pengguna jalan raya ketika terperangkap dalam trafik sesak.

Baru-baru ini, tular video menunjukkan seorang wanita membuang air besar di tepi lebuh raya.


Kredit foto: Twitter/BERNAMA

Menurut mStar yang memetik laporan Oriental Daily, kejadian dipercayai berlaku di Tambak Johor-Singapura.

Menerusi klip video itu, kelihatan seorang lelaki turut sama mencangkung di sampingnya dan membantu memegang kain dipakai wanita terbabit ketika dia sedang melepaskan hajatnya. - CARI


Video: Twitter

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 91
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Yustan 9-1-2020 11:48 AM
Rakaman fetish porn kot

Lain-lain Komen

Quote gaara_X 30-12-2019 04:51 PM
geng sepet nie mmg pengotor....
Quote paanley 30-12-2019 04:57 PM
pengotornyaaaaa...uwekkk
Quote munchkin 30-12-2019 04:59 PM
Ni dah tak tahanlah tu. Some people yg sakit sangat perut atau ada issue digestion mmg tak leh tahan.

Boleh beli tandas portable letak dalam kereta.
Quote najib888 30-12-2019 05:01 PM
Tanya sikit, lepas berak dia bungkus bawa balik ke tak?
Quote bondeh 30-12-2019 05:04 PM
dah agak dah geng dorang
Quote sharlenetexas 30-12-2019 05:05 PM
Teringat pulak isteri tok fazley.
Quote fliphair8 30-12-2019 05:05 PM
hmmm...teraniaya tukang sapu...
Quote pokaibanktokyo 30-12-2019 05:09 PM
God damn chickenese. They shit all over the place
Quote Kahla 30-12-2019 05:14 PM
munchkin: Ni dah tak tahanlah tu. Some people yg sakit sangat perut atau ada issue digestion mmg tak leh tahan. Boleh beli tandas portable letak dalam kereta.


Aku lebih rela terberak dalam seluar di dalam kereta sendiri dari berak kat jalan raya mcm tu
Quote batusembilan 30-12-2019 05:14 PM
aku pun pnh jgk mcm ni kencing tepi jalan.

tp apa yg aku buat ialah kete aku park betul2 tepi bahu jalan kemudian buka pintu kete depan dgn belakang.

so, xde la org nmpk. terlindung la skit.

yg cina ni buat nmpk buruk sgt.
Quote matchstick 30-12-2019 05:14 PM
nmpk mcm taik normal..bukan cirit
Quote JohnnySins 30-12-2019 05:16 PM


tanya sikit...sebangsa dengan apek dalam video ataih ni ka? wakakakakakkaakakkaka
Quote MisXoXo 30-12-2019 05:19 PM
So berak dn taik tgl situ ke apoooo..haihlahhh..beraklah dlm keta letak plastikk..
Quote Count_Romanov 30-12-2019 05:19 PM
Dh tentu la bangsa sepet hina pemakan babi. Mrk ni la yg @Asdan banggakn
Quote Pink_Purple 30-12-2019 05:21 PM
jalan jem..cirit dah xtertahan..
Quote slavehunter 30-12-2019 05:22 PM
Chinese national dah serupa binatang. Elok lagi Uighur.
Quote Skuau 30-12-2019 05:27 PM
sb tu aku make 1-2 jam(sarapan) sblm gerak....pastu aku x make lg dh sampailah ke destinasi yg di tuju...takut jd kes camni.
Quote cikatilia 30-12-2019 05:37 PM
ya amponnn
di khalayak ramai yach

kucing aku pon reti segan berak sorok2
Quote Kurex 30-12-2019 05:48 PM
takkan la bangsa yg sungguh maju ke depan, pandai berniaga, english tiptop perangai macam ni jugak..

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.303275s Gzip On
To Top