Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zaujahku Barberku - Da'i Farhan Seru Isteri Berbakti Turunkan Ilmu Hair Stylist, Buka Salon

30-12-2019 11:01 AM|Oleh: LilRose| Komen: 125

Kredit foto: IG

Semakin bersemut melihat kemesraan pasangan Da'i Farhan dan isterinya, Noorainul Naqim Mohd Radzi atau Dr Erin.

Macam-macam kebolehan isterinya. Bukan saja berkebolehan dalam menggayakan rambut, malah gunting rambut pun tak ada hal lah!


Zaujahku, barberku

Kredit foto: IG

Kelihatan Farhan sangat bangga dengan kebolehan isterinya itu sampai mencadangkan agar Dr Erin buka salon khas untuk Muslimah. 

Postingnya di Instagram itu turut mendapat reaksi daripada Erin yang bersedia untuk menurunkan ilmu kepada yang berminat.


Memandangkan zaujku, Farhan dah menyeru untuk berbakti...

Kredit foto: IG

Sesiapa berminat menimba ilmu dengan Dr Erin, bolehlah DM dia ya. Mana tahu boleh jadi usahawan salon berjaya kelak. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
6
Terkejut
5
Sedih
4
Lawak
7
Bosan
9
0
0
Komen: 125
Komen

Previous : Hargai Pekerja Farm Fresh, Bos Susu Buat Konsert Dalam Ladang Lembu

Next       : "Sejantan-jantan Perempuan" - Janna Nick Akui Dah Feminin Apabila Angau Bercinta

Komen Terbaru

Quote nanasno 6-1-2020 10:35 AM
iols rengsa shortform zaujah heols tu. tulis penuh penuh tak boleh ke? puas iols dok fikir bt tu apa baca banyak kali baru faham bt tu buat!!! omggggg

Lain-lain Komen

Quote Adm89 30-12-2019 11:17 AM
Multitalented ye doktor palsu ni
Quote TerataiMelur02 30-12-2019 11:29 AM
Mstar, astro gempak panggil iv kemain datang.. Sekali pihak analisis panggil tetiba xdapat datang ye
Quote nuril86 30-12-2019 11:31 AM
aku bace td.. zaujahku barbeque
Quote friedfishsoup 30-12-2019 11:35 AM
nuril86 replied at 30-12-2019 11:31 AM
aku bace td.. zaujahku barbeque

Betul I baca pun zaujahku barbeque
Quote Mizlyn 30-12-2019 11:39 AM
berkebolehan.. benda baik mcm belajar potong rambut tu ok la kot...
kih3
Quote jijilaaa 30-12-2019 11:42 AM
jgn bagi aku hilang selera makan dekat2 nak lunch ni
Quote MissLana 30-12-2019 11:47 AM
zaujku kepala berkutu
Quote Boomibulat 30-12-2019 11:49 AM
Sejuk sangat hati tgk pasangan dari syurgawi ni..semoga tilljannah forever..
Quote Kurex 30-12-2019 11:49 AM
pahal side tepi si dak aih ni nampak hensem tapi bila side depan muka busuk?
Quote kopiah 30-12-2019 11:58 AM
kelakar jugak wife si da'i ni...hurmmmmm
Quote Nora_29 30-12-2019 11:59 AM
Tak hairan, sebab sheolls kan ada pengalaman bab2 salon rambut ni huhuhu
Quote epal21 30-12-2019 12:02 PM
friedfishsoup replied at 30-12-2019 03:35 AM
Betul I baca pun zaujahku barbeque

Haha. Sama iols ingatkan zaujahku berbbq. Gediklah ostad ni. Lepas ni tak nak up ke pic zaujah massage2 ostad.
Quote princessmiang 30-12-2019 12:08 PM
POMPUAN NI BUKAN DOKTOR!!!
Quote Bittalker 30-12-2019 12:32 PM
Booo!! Story murahan
Quote sarah82 30-12-2019 12:35 PM
nuril86 replied at 30-12-2019 11:31 AM
aku bace td.. zaujahku barbeque

Samaaaaaa.. Hahaha
Quote makneng 30-12-2019 12:36 PM
nuril86 replied at 30-12-2019 11:31 AM
aku bace td.. zaujahku barbeque

Bukan uolls je.. Mak pun terbaca mcm tu.. Halahhh
Quote b_n_c 30-12-2019 12:40 PM
jijilaaa replied at 30-12-2019 11:42 AM
jgn bagi aku hilang selera makan dekat2 nak lunch ni

aku tgh mkn, nk muntah sial btl
Quote RumiMenari 30-12-2019 12:40 PM
Rambut je..bulu2 lain xnk tunjuk?
Quote b_n_c 30-12-2019 12:43 PM
bkn xnk bg duit kt org kita,
mslhnya org kita meniaga haukkk,
3 hr buka kedai, 4 hr tutuppp..
psstu mulut lidah lak mcm kau, suka perli org...

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top