Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Joe Flizzow Selamat Bertunang Dengan Marini Ramlan!

30-12-2019 10:11 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 49

Kalau anda ingat, penyanyi rap tempatan terkenal iaitu Joe Flizzow telah pun merisik kekasihnya, Marini Ramlan pada September lepas. 

Setelah lama berkasih, akhirnya mereka berpimpinan tangan untuk melangkah ke peringkat yang lebih serius.

Dalam diam-diam, penyanyi berusia 40-an itu telah pun selamat selamat melangsungkan pertunangan dengan kekasihnya itu kelmarin.

Berita gembira itu dikongsi menerusi satu posting di akaun Instagram (IG) adik kepada Marini iaitu Didi Ramlan sendiri.


 
"Semalam kakak memberi saya ahli keluarga baru. Tahniah atas pertunangan kamu berdua. Selamat datang ke keluarga kami," katanya sebagai kapsyen.


Kredit foto: IG

Semasa heboh dengan berita merisik yang berterbangan pada September lepas, ibu Joe iaitu Aishah Ali sendiri juga telah mengiakan perkhabaran itu. 
 
Menurut Aishah, anak sulungnya itu sudah berapa pada tahap membanggakan untuk mendirikan rumah tangga.
 
"Tiada sebarang tarikh yang ditetapkan, namun majlis perkahwinan Joe bakal berlangsung awal tahun depan," katanya.

Tahniah diucapkan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
4
0
0
Komen: 49
Komen

Previous : Watak Laila Gadis Bimbo Dalam Kampung People, Riena Diana DFKL Tiru Slang Inggeris King Coco

Next       : "Nak Saman, Takut Dia Bunuh Diri Pula" - Hidung Dihina, Siti Sarah Patut Saman Atau Tak?

Komen Terbaru

Quote becir 6-1-2020 02:20 AM
Harap Joe jadi family man Lepas kawen, xmo perasan bujang..

Lain-lain Komen

Quote anarina 30-12-2019 09:01 AM
Nikohhh jela plsss , sweet sgtt
Quote selyusi 30-12-2019 09:07 AM
Adat melayu haperr pegang tangan masa bertunang. Kalau dah urban, tak payah beradat sangatlah, menambah kesesatan jek.
Quote Sarirsa 30-12-2019 10:11 AM
Kalau anda ingat, penyanyi rap tempatan terkenal iaitu Joe Flizzow telah pun merisik kekasihnya, Marini Ramlan pada September lepas.


Setelah lama berkasih, akhirnya mereka berpimpinan tangan untuk melangkah ke peringkat yang lebih serius.


Dalam diam-diam, penyanyi berusia 40-an itu telah pun selamat selamat melangsungkan pertunangan dengan kekasihnya itu kelmarin.


Berita gembira itu dikongsi menerusi satu posting di akaun Instagram (IG) adik kepada Marini iaitu Didi Ramlan sendiri.




[ig]https://www.instagram.com/p/B6pJkOdp9eL/[/ig]

"Semalam kakak memberi saya ahli keluarga baru. Tahniah atas pertunangan kamu berdua. Selamat datang ke keluarga kami," katanya sebagai kapsyen.






Kredit foto: IG





Semasa heboh dengan berita merisik yang berterbangan pada September lepas, ibu Joe iaitu Aishah Ali sendiri juga telah mengiakan perkhabaran itu.

Menurut Aishah, anak sulungnya itu sudah berapa pada tahap membanggakan untuk mendirikan rumah tangga.

"Tiada sebarang tarikh yang ditetapkan, namun majlis perkahwinan Joe bakal berlangsung awal tahun depan," katanya.



Tahniah diucapkan! - CARI
Quote boojaat 30-12-2019 10:22 AM
Congrats.. sederhana gini kan molek...
Quote bintangct 30-12-2019 10:29 AM
Berapa umur tunang dia? Mcm mak2 dah
Quote lasagna 30-12-2019 10:39 AM
tahniah joe n nini..
Quote Kurex 30-12-2019 10:40 AM
tak minat....
Quote beta_carotene 30-12-2019 10:40 AM
bintangct replied at 30-12-2019 09:29 AM
Berapa umur tunang dia? Mcm mak2 dah

Sebaya heols kan.. Joe 41, sheols 39
Quote matchstick 30-12-2019 10:42 AM
Suka majlis tunang simple gini.. Tp baju tunang Joe tu mcm salah pilih size sbb beli online
Quote minguk 30-12-2019 10:53 AM
i kelakar dengan netizen, "bertunang pun ada acara pembatalan air sembahyang"
hahahahaha..

selamat bertunang joe
Quote Acikgomen 30-12-2019 10:58 AM
matchstick replied at 30-12-2019 10:42 AM
Suka majlis tunang simple gini.. Tp baju tunang Joe tu mcm salah pilih size sbb beli online

Agaknye main sauk je baju apa ada dlm lemari janji kaler matching katanye
Beza pulak dgn kaklina pompom. Betunang pun ada upacara potong kek
Quote Armand2018 30-12-2019 11:28 AM
Tahniah la ye joe. Lepas ni kurangkan merambu ramba di waktu malam ke subuh. Nak ada tanggungjawab jadi suami yachhh
Quote MadameOnion 30-12-2019 12:04 PM
Acikgomen replied at 30-12-2019 10:58 AM
Agaknye main sauk je baju apa ada dlm lemari janji kaler matching katanye
Beza pulak dgn kak ...

kak lina pompom sedang mendunia..bukak tv1, tv2, tv3, astro ria, prima, mustika semua muka dia..haruslah berpotong kek bagai..hahahah
Quote mizzmimi 30-12-2019 12:14 PM
dah 40s dah joe.. huhu.. tahniah.. sweet simple sopan and nice persalinan depa.. very the concept.. i like..

dah urbanss uols nak heran ape setakat sarung cincin sundrik..
Quote RumiMenari 30-12-2019 12:34 PM
Mula2 nak komen eh nampak lain pulang tunang joe ni compare dgn gambar dia depan lukisan..yg tu mmg betul nmpk mcm alicia key, selim melim.. pastu bl btunang ni nmpk mcm sado dan mak2 pulak.. utk seketika i terlupe joe pun bkn hensem sampai i nak mengharapkan tunang dia tu cantik bebeno mcm alicia key.. sepadan & sweet je..tahniah
Quote cikatilia 30-12-2019 01:04 PM
Sarirsa replied at 30-12-2019 10:11 AM
Kalau anda ingat, penyanyi rap tempatan terkenal iaitu Joe Flizzow telah pun merisik kekasihnya, Mar ...

muka beliau sama aje sejak sekolah yach


tahniah ye johan
Quote KulitKayuManis 30-12-2019 02:09 PM
Watak Niki dalam Ejen Ali diinspirasikan based on si Marini ni laa..sekian trivia
Quote doubleA 30-12-2019 02:38 PM
Tahniah, till jinjang pelamin. Nanti lepas nikah iols doakan till jannah plak ok
Quote syakuntala 30-12-2019 02:43 PM
alhamdulillah... semoga semua bjln lancar

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top