Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Asyik Merungut Saja Dan Salahkan Kerajaan" - Cleopatra Jawab Kecaman Warga Maya

27-12-2019 11:04 AM Komen: 25
Kredit foto: Instagram Cleopatra

Selepas fotonya bersama menteri belia dan sukan tular, Cleopatra atau nama sebenarnya Nur Fathiah Syazwana Shahruddin acapkali menjadi sasaran kritikan warga maya.

Pernah dituduh transgender dan video masakannya juga dikritik ramai, Cleopatra dilihat tidak mampu menahan rasa selepas beliau memuat naik foto pesawat Cessna dengan hamparan permaidani merah dua hari lalu di Tw!tter beliau turut dijadikan bahan pengguna maya.



Kredit foto: Twitter Cleopatra

Cleopatra menjawab kecaman warga maya dengan memuat naik pula entri berikut di Twitter dan Instagram beliau.





Keadaan makin panas sehingga ada warga maya mengeluarkan komen sebegini.



Tidak salah untuk tidak bersetuju, tapi biarlah setiap komen itu dibuat secara berhemah. Ada benda kita boleh kutuk, ada benda kita kritik dan belajar. 

Marahlah, tegaslah. Namun tidak guna perkataan kasar, carut dan maki. Ianya bukan sahaja merosakkan orang yang dihamun, namun ia sedang menjadi penyakit kepada yang sedang marah.

Semoga kita dapat kawal diri di media sosial.  - CARI 


Sumber - Twitter dan Instagram Cleopatra

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
4
0
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sawks_rawks 6-1-2020 01:35 PM
part dia komen rakyat tau salahkan kerajaan tuu, ckp pada diri sendiri ke?
kerajaan dulu pun rakyat reti nak salahkan kerajaan jee.. nothing new..

Lain-lain Komen

Quote Mina2215 27-12-2019 11:35 AM
Tapi betul ke tu gambar gugel? Ehh kesah plak aku nk tau
Quote chicozinn 27-12-2019 11:42 AM
ok angguk je la
Quote LadyCarefree 27-12-2019 11:47 AM
Takyah buka thread untok sinobody barak attention ni boleh tak? She is a nobody.
Quote ayorsuam 27-12-2019 11:48 AM
Wow Gazzaniga! Dah delete twitter belum? Sewenang2nya tuduh orang berzina kan...
Quote fliphair8 27-12-2019 11:49 AM
hakak cabar dek cleo bijik ni kikis segala make up.....masihkah ade yg offer naik jet?
Quote natrahn 27-12-2019 11:59 AM
Mina2215 replied at 27-12-2019 11:35 AM
Tapi betul ke tu gambar gugel? Ehh kesah plak aku nk tau

gmbar google hehehe...tu kena lagi teruk
Quote AinHazwan 27-12-2019 12:14 PM
Yang rengsa ada panggil dia YB Cleo lagi..
Quote aiva 27-12-2019 12:15 PM
dilayan menjadi la perempuan ni
cuba jangan layan
buat buat tak wujud
ntah apa jasa dia ek
Quote MeghanK 27-12-2019 12:22 PM
sapa pompuan ni..bukan menteri apa pon
pelacur perhatian sangat

dah tu sentap gigih nak menyaman
Quote belilies 27-12-2019 12:36 PM
Itu maksudnya kau tak layak jadi their spokeswoman lah bodoo! Dah macam jamal yunos versi betina kau ni. Meluat!
Quote AinHazwan 27-12-2019 01:39 PM
Tapi mmg nampak sgt dia kipas baik punya kerajaan.. pastu kata diri dia politician..ayat pun mcm good2.. entahlah.. susah nk describe.. tapi mcm rasa ada yg tak kene dgn cleo ni.. hahaha.. (owh my.. hitam kusamnya hatiku){:run
Quote meow_tompok 27-12-2019 02:30 PM
dia ingat yg main twitter tu semua golongan yg dia sebutkan tu ker
hello.....



Quote husna_amal 27-12-2019 03:15 PM
betina gersang ni perasan diri dah cukup bagus ke.
Quote Benjoz 27-12-2019 05:42 PM
Eh cantik tapi bodoh. Yg kerajaan hari ni asik salahkan kerajaan lama tu macam mana nak kira?
Quote HannahMontana 27-12-2019 08:32 PM
rupa dia dari tepi atau sisi  amatlah menakutkan ,hodoh biul!

muka xasli mmglah pelik.

Dia ni dgn laki keling dulu ,tentu tentulah laki keling tu dah pakai dia kelebet selebit habis habis poen poen pungkoq dia semuaaaaa


barang terpakai ko ni minah clon


syed saddiq tu tengok poen ko dia ingat sotong yong tau foo!
Quote sehirkedi 27-12-2019 09:08 PM
Jadi kaki kipas sebab nak dapat tender ke acik oi... Menyampah.. Dahla plastik
Quote apedehal 29-12-2019 05:52 AM
Plastik seplastik plastiknya minah ni pakej dgn kuat mengipas lg..indon sila claim minah ni dong.
Quote PristineOne 29-12-2019 10:26 AM
Buy Cessna jet? Hahahah   Kalao sewa ..betol...Kalao VVIP nak doggie puki you..betol dapat naik Cessna jet...
Tapi kalao sembang puki kata you beli.... then you suka mimpi la..

Sis Cleo... kalao you own...gaji techcrew pun you tak mampo bayar... Aircraft Parking fee MAB nak cash tiap bulan..tak jadi kalao takat tunjuk tetek besar kat kaunter.  Sapa sis punya ground services? Tu pun nak kena bayar... LAME yg tenguk aircraft you bukan B40 punya gaji..
Cessna tu tak pakai ron 95 sis... dia pakai Avgas...sekali terbang SUB - PEN- SUB pun dah 5k duit minyak.

Meh sini...nak kasik sekolah sis... Private jet apa model pun prorate RM 20 -30 mil.... Monthly to maintain sekali minyak ...parking...gaji pilot - RM100k go 200k..

Sis belum ada duit dan aset 100 mil to 150 mil minima nak jadik Tuan Punya jet.... Sis punya aset hanya tetek cup D jerr..

Advice....kalao betol nak jet -- free pulak... Next time bila felatio tu...swallow ..dont spit... Sure sugar daddy belikan sebijik.....errr Cessna 172...

Hahahahahaha
Quote Lagubestbest 29-12-2019 11:54 AM
dah berjanda ngan datuk, mestila kaya. tapi takyahla ngaku successful bagai kalo company baru setup seminggu dua.

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.191482s Gzip On
To Top