Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Hidup Ini Singkat" Risteena Tidak Malu Tunjuk Kebahagiaan

26-12-2019 01:15 PM| Komen: 79

Sudah menjadi lumrah hidup seorang selebriti, apa sahaja yang mereka lakukan diperhatikan oleh netizen. Ada yang membidas dan ada yang menyokong.

Foto IG
Memetik laporan mStar, Nur Risteena Munim, 30 tidak malu untuk menunjukkan kebahagiaannya dengan tunang di khalayak ramai kerana hidup ini singkat dan tidak tahu bila Tuhan akan mengambil nyawa kita.

"Dia selalu cakap pada saya yang hidup ini singkat dan tak tahu bila akan mati, sebab itu setiap hari dia akan cuba bahagiakan saya.

"Isa takut kalau nanti dia sudah tiada di dunia ini, tak sempat nak tunjuk sayangnya bersama dengan saya" katanya kepada wartawan mstar.

Foto IG

Risteena yang berkongsi momen indah ketika bersama dengan tunangnya itu di instagram dikecam netizen.

Dalam perkongsiannya itu kita boleh lihat aksi Isa menyuapkan makanan, membasuh kaki dan memotong kuku pelakon wanita itu.

Risteena dan Isa mendedahkan mereka mula kenal sejak menjalani penggambaran drama 5 bulan lalu. Isa melamar Risteena pada 23 November lalu ketika mereka bercuti di Bali, Indonesia.

Semoga hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan tidak putus di tengah jalan Amin. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 79
Komen

Previous : Shuib Lebarkan Sayap, Lancar Single Pertama "Sampai Tua"

Next       : "Tak Nak Anak Memberontak,"-Alasan Bapa Benarkan Pelakon Cilik 10 Tahun Bercinta

Komen Terbaru

Quote ImNotHere 10-1-2020 03:20 PM
Aunty_Acid replied at 1-1-2020 11:19 AM
Xde maknanya dpt pahala free, org yg buat dpt dosa, yg mengata pun dpt dosa.
Ramai org igt bila  ...

Tertriggered pulak petang petang jumaat baca citer deyolls nih.. hahahaha maaf ontie acid saya saja menambah asid hahahaha

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 26-12-2019 01:43 PM
hidup ini singkat dan tidak tahu bila Tuhan akan mengambil nyawa kita


Ini dah betul dah tapi sambung kat bawah
tak sempat nak tunjuk sayangnya
Quote belilies 26-12-2019 01:48 PM
Agitchuuuuu. Napa tak kawin je trus? Tayah tunang2. Berhari esok takda bahgai. Takut tak sempat kawin nanti.
Quote putericahaya999 26-12-2019 02:13 PM
Kalau sayang kawin le
Quote sukacactus 26-12-2019 02:42 PM
Kannn...baju singkat pun xmalu, apadehal!
Urghhhh!!! Dah tau hidup singkat, nikah la cepat
Ni selamba buat dosa ats nama berkasih sayang
Quote miss_strangers 26-12-2019 02:47 PM
Risteena ni APA drama /filem terbaru dia yg boleh Aku folo ? Aku nak Komen lakonan dia je ni tp cm dah lama xnampak kuar tv
Quote Yeehaw 26-12-2019 02:52 PM
Kahwin je la kalau nak show off. Baru la sweet potong kaki. Ni belum apa2 dah sibuk nak menayang. Tolong lah somebody pi caras so called tunang dia ni...
Quote boojaat 26-12-2019 02:54 PM
Hahhaha.. motif i baca x malu tunjuk kemaluan
Quote Idego 26-12-2019 02:59 PM
huarghhhh *yawn*
ngantukkkk baca citer minah ni..
bak kata forumer lain..kalau takut tak sempat..percepatkan je urusan kawen tu
Quote Shirley23 26-12-2019 03:00 PM
Sedar pun mati tu boleh bila2 masa jer, tapi dedah aurat sana sini, bersentuhan sesama bukan mahram, tu dosa terang-terangan tu kak tina oiii...
Quote Boomibulat 26-12-2019 03:07 PM
Mungkin pertunangan ni pun singkat jugak?
Quote Ritacomels 26-12-2019 03:13 PM
Dh tau hidup singkat, yg beria buat maksiat tu dh kenapa, kang tgh syok2 basuhkan kaki cium kepala Allah cabut nyawa time tu jgk, x sempat bertaubat la korang.. X berilmu betul statement
Quote AshkieLa 26-12-2019 03:18 PM
apesal gambr dia filter sampai jd sikit punya kabur?
cover jerawat?
Quote greantea 26-12-2019 03:24 PM
hidup ini singkat. ingat mati bila tua je ker?

donesetajah
Quote buapakperut 26-12-2019 03:33 PM
masalahnye perlu ke tunjuk  kat orang lain.... alasan macam monyet nak konkek depan tourist sambil makan2
Quote Cassieopeia 26-12-2019 03:37 PM
bila diorg ni nak kawin?? kate sayang sangat
Quote Laceyx 26-12-2019 03:40 PM
Omg da 30 but behave like a BBNU
Quote sok_suci 26-12-2019 03:47 PM
Gediknye statement...dah tu kawin la cpt.
Quote boojaat 26-12-2019 03:50 PM
Dah tau idup singkat x tau bila akan mati nape x ttp aurat? Kalau si isa ni betul2 syg cinta bagai, harus la nasihat si ristina ni utk ttp aurat dan jaga batas2 pergaulan.. no touching2 kalau belum nikah yer.   
Quote chachani 26-12-2019 03:54 PM
Harap JODOH ko x singkat lah kan... Sekiannn...

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.148836s Gzip On
To Top