Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Adik Gagal Uji Bakat Hero Remaja 2020, Syafiq Kyle Bagi Kata-Kata Semangat

23-12-2019 04:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 299

Syafiq Kyle memang dah terkenal, sekarang ni adiknya pula nak ikut jejak langkah.

Mohamad Syazwan Emir pun nk cuba nasib dengan menghadiri ujibakat Hero Remaja 2020 baru-baru ini.



Kata Syazwan, cita-citanya itu mendapat sokongan penuh dari Syafiq.

"Saya datang ujibakat untuk cuba nasib dan memang nak menjadi seorang pelakon dan ikon kepada remaja. Abang Syafiq memang supportive. Dapat tak dapat belakang cerita," katanya kepada Majalah Remaja.

Kredit foto: IG
Bagaimanapun nasib tidak menyebelahi Syazwan apabila gagal peringkat kedua semasa ujibakat.

Perkara tersebut dimaklumkan kepada Syafiq dan dia telah memberikan kata-kata semangat kepada Syazwan.

Kredit foto: Media Hiburan
Wow, adik-beradik bergabung dalam industri. Adakah Syazwan akan menjadi fenomena suatu hari nanti? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 299
Komen

Previous : Shuib Lebarkan Sayap, Lancar Single Pertama "Sampai Tua"

Next       : Bercinta Dengan Ayda Jebat, Netizen Ungkit Perangai Tak Senonoh Nabil Dengan Sarah Hildebrand

Komen Terbaru

Quote hunny_zizie 2-1-2020 12:01 PM
netizen cakap muka die versi syafiq kyle kene sengat tebuan

Lain-lain Komen

Quote fadz84 23-12-2019 05:03 PM
Budak sgt lagi muka adik Sapik ni.. tembam plk tu.. cuba lagi dik ye..
Quote roti_banjir 23-12-2019 05:03 PM
ok.... next....

belum cukup tasty untuk menandingi abang heols…..
Quote Iramaku 23-12-2019 05:05 PM
yup...tembamlah, abg ko pun xdela encem mana pun
Quote debab_78 23-12-2019 05:05 PM
fadz84 replied at 23-12-2019 05:03 PM
Budak sgt lagi muka adik Sapik ni.. tembam plk tu.. cuba lagi dik ye..

kena kurangkan sikit bam2 tu.. cuba tgk hero remaja season lepas, mcm tula kriteria diaorg akan lepas kalau nak masuk...
Quote Minami2013 23-12-2019 05:05 PM
Diet dulu dik oi..
Quote Boomibulat 23-12-2019 05:07 PM
Gimana jikalau mengikut penilaianmu @Kurex...lebih hot dari abangnya kah atau kurang?
Quote minguk 23-12-2019 05:08 PM
tak sedap la dik, sebab tu di compare2... sila jadi lebih yummy..
Quote lolipopbiru 23-12-2019 05:10 PM
dulu syafiq pn bambam mcm ni la. skrg je baru kurus nampak hensem
Quote jijioaynna 23-12-2019 05:10 PM
Mse audition rtu dia gi jual nama abannya kah?dats y juri xberkenan dgn ngko.awal2 lg nk mnumpang abg ngko gay tersohor terr.. N plus,muka ngko xensem dikk...gi balik belajar bg pandainlah.xyah nk glemer sgt.amende lahh..
Quote karamell 23-12-2019 05:12 PM
Call jer lah, motip masing2 menaip karangan 300 patah perkataan
Quote belacan_gurl 23-12-2019 05:18 PM
Maaf...x hensem...sori ye dik
Quote September14 23-12-2019 05:18 PM
Aah temb am muka pun mcm budak lg
Quote miznora 23-12-2019 05:20 PM
Hahaha..  Betulla 2 bradik ni jenis balas wasap ala2 karangan 300 patah perkataan
Aku rasa tak penah aku balas wasap panjang camtu. Baru 1 line dah hantar. Berline2 jadinya hahaha
Quote prettyuglybabe 23-12-2019 05:22 PM
gigih jual nama abang sebab nak fast track ke?
sorry.. u tak ada package and aura nak jadi artis..
Quote imransulaiman 23-12-2019 05:26 PM
Maaf cakap... Ok, tu je lah...maaf cakap.

{:thief
Quote hollahop 23-12-2019 05:28 PM
-kening mcm perempuan
-muka tembam
-mulut berkumis tu buat rasa menambah kegelian ja iolls melihat

dik, kalau kau hensem xpe la kau nak pertikai kenapa tak dipilih
kau mmg xhensem dik, unik pun dak. nak jual mcm mana.

sorry to say muka mcm ni banyak.  

btw mmg adek beradik kandung ka. mcm lain sgt ja.

Quote noell 23-12-2019 05:29 PM
Iramaku replied at 23-12-2019 05:05 PM
yup...tembamlah, abg ko pun xdela encem mana pun

gini jgk la si safik tuh masa dia mula2 berlakun jd anak tok adi dlm tanah kuboq dulu...aku siap fikir bam-bamnya mamat nih
kena ingat kalo bam2 sikit2 bila masuk tv/foto otomatik akan naik 10% bam2nya


Quote akmalrahman 23-12-2019 05:29 PM
masalahnya kao tak hensem dik macam abang kao...make over dulu eh
Quote slyfynx 23-12-2019 05:38 PM
Really sepul.
Ko ni mmg wartawan xde kualiti.
Hahahahah.

Wassap pun nampk nau skrip sbb nk suh upload.
And cadangan utk adik capik, buat je video belakang sikit.
Nnt laku la

Lihat semua komen(299)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top