Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kalau Nak Bertahan Lama Dalam Industri, Jadilah Macam Mira Filzah - Haji Zil

23-12-2019 02:55 PM|Oleh: LilRose| Komen: 204

"Kenapa banyak penerbit dan orang stesen televisyen suka bekerja dengan Mira Filzah?"


Kredit foto: IG

Kata pengarah dan penerbit Haji Zil, banyak pihak senang bekerja dengan aktres itu kerana tidak pernah berkira soal promosi drama.
 
Menerusi Instagramnya, Haji Zil berkata, Mira bukan saja tidak pernah berkira, malah dia yang selalu minta bahan daripada penerbit.


Kredit foto: IG

Pendek kata, tak banyak kerenah seperti sesetengah artis lain yang 'kekwat'.

"Ni geram sesetengah artis utama drama, nama gah minta mahal. Nak minta promosi kat Instagram pun tak mahu buat. Bahan semua stesen televisyen yang bagi.

"Jangan salahkan penerbit dan stesen televisyen kalau tak bertahan lama dan tak ada job lepas ni," luahnya.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, sempat juga Haji Zil mendoakan agar Mira menang lagi Anugerah Bintang Popular Berita Harian tahun depan.

Untung tuan punya badan. Dahlah cantik, berlakon laku, perangai pula disenangi ramai. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 204
Komen

Previous : Shuib Lebarkan Sayap, Lancar Single Pertama "Sampai Tua"

Next       : Adik Gagal Uji Bakat Hero Remaja 2020, Syafiq Kyle Bagi Kata-Kata Semangat

Komen Terbaru

Quote gigi 27-12-2019 10:40 AM
mira the best

Lain-lain Komen

Quote aemon 23-12-2019 03:02 PM
Huhu tp aku tgk muka miwa ni fake jgk..opkos tak berkira promosi..tu  naskhah dia untuk popular
Quote iena_jr 23-12-2019 03:03 PM
Patutlah balik2 muka dia. Semoga mira teruskan ye
Quote one_aiman 23-12-2019 03:05 PM
abis tu kalau production je suka amik dia berlakon tapi penonton dah muak bosan loya, acaner?
Quote Mary_jane 23-12-2019 03:06 PM
Laa baru teringat mira menang abp tahun ni.
Quote minah_selekeh 23-12-2019 03:11 PM
Bagus la ada etika kerja.. Tapi dia berlakon tak best..
Quote hakikat_hidup 23-12-2019 03:12 PM
Never liked her..walaupun ramai kate die cantik tetap di mata die i bukan kategori cantik.

Muka die flat, the features is just a normal look...but anyway lain org lain pandangan lol
Quote rosasen 23-12-2019 03:14 PM
ooo mcm tu..
Quote prettyuglybabe 23-12-2019 03:15 PM
atau sebenarnya jadi fake?
Quote electricopop 23-12-2019 03:16 PM
Baguslah ada etika keje as an 'actress'...
Quote Sazida 23-12-2019 03:19 PM
hakikat_hidup replied at 23-12-2019 03:12 PM
Never liked her..walaupun ramai kate die cantik tetap di mata die i bukan kategori cantik.

Muka d ...

Iols punya kolegggg yg dh tua bangka cukup  minat sheols ye. Hari2 tgk dia ni sambil ckp lawa sgguh mira filzah ni.iolss mampu geleng kepalaaa jah
Quote Kurex 23-12-2019 03:23 PM
memang setiap drama zia memang letak haji zil ke? sebab kurex nak elakkan dari tertengok drama dia... apa punya pengarah la dok puji satu pelakon yg ntah apa2 ni.. sejenis pelakon tak berbakat, tak ada gred, yg bakalan sendu dalam masa terdekat
Quote diggerr 23-12-2019 03:30 PM
Tapi dia act tak bestttt
Quote KIM.K 23-12-2019 03:32 PM
Makcik ni bukan new queen mason ke aji..
Endorse keras gitu
Quote mieymiey 23-12-2019 03:33 PM
Walaupun lakonan hauk tapi senang bekerjasama, terus laku.
Quote awanysss 23-12-2019 03:38 PM
hakikat_hidup replied at 23-12-2019 03:12 PM
Never liked her..walaupun ramai kate die cantik tetap di mata die i bukan kategori cantik.

Muka d ...

senyuman dia kot nmpk manis..
Quote RumiMenari 23-12-2019 03:39 PM
Lepas dia mengelenyar dgn bam wemy dan menjadikan bam wemy lupe daratan spt bbnu seketika demi mendapatkan anugerah fofular itu, i terus unfollow both of them..

Sbb miwa laaaaa i unfollow bam wemy smpi skrg tak terbuka hati lagi utk follow semula .. rajin promosi sbb boleh menggedik lg utk suapan makcik2 delusion..

sekian komen bias i
Quote mixed 23-12-2019 03:40 PM
mikel ang pn suka amik mira berlakon
dia kata mira baik senang cite x byk kerenah
Quote F685 23-12-2019 03:41 PM
Drama terbaru Haji Zil di Astro slot 7 pm tu kurang promosi drpd hero heroin ya ???
Quote fizamn 23-12-2019 03:44 PM
muka jenis naelofa and marion counter..  clean...

Lihat semua komen(204)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153128s Gzip On
To Top