CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Backup Arkib Portal Lihat artikel

Wanita Sebenarnya Tak Suka Pun Lelaki Sado, Lebih Tertarik Lelaki Macam 'Ayah-Ayah'

19-12-2019 11:24 AM| Diterbitkan: Kalel| Dilihat: 8520| Komen: 147|Original author: kalel

Description: Satu kajian survey telah dijalankan oleh sebuah pusat kesihatan menunjukkan wanita masa kini lebih tertarik dengan lelaki yang mempunyai badan biasa berbanding mereka yang mempunyai badan sado.SUMBER ...

Pasti ramai menyangka wanita lebih tertarik lelaki yang berbadan kekar, kan? Namun, benarkah begitu?

Ternyata tanggapan tersebut meleset sama sekali!


Satu kajian survey telah dijalankan oleh sebuah pusat kesihatan menunjukkan wanita masa kini lebih tertarik dengan lelaki yang mempunyai badan biasa berbanding mereka yang mempunyai badan sado.

SUMBER - PINTEREST

Mengapa agaknya?

Survey yang dijalankan secara atas talian itu telah mengumpulkan respon daripada 2,000 wanita, dan 70% daripadanya setuju mereka lebih tertarik dengan lelaki yang mempunyai tubuh badan lebih besar dengan berat lebih 10kg daripada beratnya. 


Ini adalah kerana, pada pandangan wanita, lelaki yang mempunyai tubuh badan seperti bapa ini menunjukkan tanda bahawa lelaki itu selesa dengan badannya sendiri. 

Antara hasil kajian lain adalah seperti berikut:


Jadi korang lebih suka lelaki berbadan sado atau yang macam ayah-ayah? - CARI 

Sumber: SHAPE

    8

    Bagus
    6

    Marah
    5

    Terkejut
    7

    Sedih
    6

    Lawak
    6

    Bosan

    Friends Rank (38 people)

    • Bosan

      Anonymity

    • Lawak

      Anonymity

    • Sedih

      Anonymity

    • Terkejut

      Anonymity

    • Marah

      Anonymity

    • Bagus

      Anonymity

    • Bagus

      Anonymity

    • Bosan

      Anonymity

    • Lawak

      Anonymity

    • Sedih

      Anonymity

    • Terkejut

      Anonymity

    • Marah

      Anonymity

    • Bagus

      Anonymity

    • Bosan

      Anonymity

    • Lawak

      Anonymity

    • Sedih

      Anonymity

    • Terkejut

      Anonymity

    • Marah

      Anonymity

    • Bagus

      Anonymity

    • Sedih

      Anonymity

    • Sedih

      Anonymity

    • Bosan

      Anonymity

    • Lawak

      Anonymity

    • Sedih

      Anonymity


    ADVERTISEMENT


    Komen di sini | Komen di Forum

    Komen Terbaru

    Quote insulin 19-12-2019 11:25 AM
    Macam-macam.
    Quote OmJualGas 19-12-2019 11:34 AM
    Nasib baik om tak sado...
    Quote sayawifenikmie 19-12-2019 11:39 AM

    .. lelaki sado sebenarnya saling meminati sesama sendiri ...  
    Quote JohnnySins 19-12-2019 11:39 AM
    nasihat saya...kurangkan pengambilan gula sekurang boleh....tapi kalau dah oghang Melayu nasi tak boleh tinggai la....kena jugak la spinggan...wakakakakakakakakakakakaka
    Quote sarah82 19-12-2019 11:41 AM
    Aku suka lelaki yg bila aku ada dgn dia.. Rasa selamat.. Yg aku boleh rasa dia sanggup mati utk lindungi org yg dia syg..wakakakakaka.. Sekurang2nya mahir tempur tanpa senjata.

    Setakat sado tapi ponti mengilai pun takut.. Tak payah.
    Quote cmf_premierleag 19-12-2019 11:41 AM
    yg aku tau sis @Changa mmg suka stok2 daddy2 nih
    Quote apam 19-12-2019 11:45 AM
    sarah82 replied at 19-12-2019 11:41 AM
    Aku suka lelaki yg bila aku ada dgn dia.. Rasa selamat.. Yg aku boleh rasa dia sanggup mati utk lind ...

    Tak betul tu sis.
    False security tu.
    Quote sarah82 19-12-2019 11:46 AM
    apam replied at 19-12-2019 11:45 AM
    Tak betul tu sis.
    False security tu.

    Maksudnya? Blur jap.. Biasa la otak aku time2 kena fikir dia jem seketika
    Quote highcastle 19-12-2019 11:48 AM
    sayawifenikmie replied at 19-12-2019 11:39 AM
    .. lelaki sado sebenarnya saling meminati sesama sendiri ...

    Ha Ha Ha........... Baru nak kata...........
    Quote Bedah.Cun 19-12-2019 11:49 AM
    Euwh, mak pon geli dengan jantan2 bergym toh nampak fake sangat muscle ngkaw. Wekkkkkk
    Quote bobo_beck 19-12-2019 11:55 AM
    Quote yuki812 19-12-2019 11:57 AM
    laki sado ni perasan..
    dia fefeling body gitu ppuan nak dia..
    walhal ppuan lg minat bdn biasa2 je..
    yg paling penting poket kena sado dan kepuk..
    Quote noor2 19-12-2019 12:00 PM
    Pulak. ....
    Quote Artemesiaa 19-12-2019 12:06 PM
    Biar sado dipoket dan kepuk dari sado dibadan tapi poket tipis
    Quote raihaneem 19-12-2019 12:20 PM
    Tak suka laki ketak2

    Suka laki tegap slim
    Quote Orix 19-12-2019 12:25 PM
    tapi kalo badan abah2 macam rahim sepahtu tu iols x rs ramai yg nak... tp heols berjaya berbini 2 yach.

    anyway, iols suka laki yg muscle terbentuk sbb memang keje berat mcm kontraktor buruh2 asing tu, lean muscle... biasa laki sado buatan gym ni nmpak kelempuk
    Quote Boomibulat 19-12-2019 12:26 PM
    pompun x suka lelaki sado sbb asik nk pgi gym je..hatta mlm jumaat sekalipun.pastu duit abis sbb  beli supplement bnyk..agak2 je
    Quote shamsadis 19-12-2019 12:26 PM
    lelaki kacak hanya layak untuk lelaki yang hensem saja
    Quote fliphair8 19-12-2019 12:27 PM
    dah berlaki...terima seadanya...alhamdulillah laki badan besher2 jer...nampak muda for man his age..

    ps: kalo gemok pun bole buang laki ke?

    Lihat semua komen(147)

    Kategori Berkaitan


    ADVERTISEMENT



    ADVERTISEMENT


     


     


    ADVERTISEMENT



    ADVERTISEMENT


    Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

    5-2-2023 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.122939 second(s), 48 queries .

    Powered by Discuz! X3.4

    Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

    To Top