Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Muka Penuh Luka, Hidung Bayi Dimamah Tikus Lepas Minum Susu

17-12-2019 05:43 PM Komen: 19
Malang nasib bayi berusia tiga bulan di China apabila wajahnya penuh luka akibat digigit tikus selepas minum susu.

Lebih mengerikan, sebahagian hidungnya turut 'dimamah' tikus selepas ibu bapanya tidak membersihkan susu yang meleleh pada wajahnya.



Menurut Kunming TV seperti dipetik Asia One, ibu bapa mangsa berkata, mereka meninggalkan bayi itu di dalam biliknya selepas diberi minum susu tanpa mengelap lelehan susu pada mulutnya.

Ibu bapa mangsa kemudian bergegas ke bilik anak mereka untuk memeriksa keadaannya apabila dia mula menangis sekitar 10 minit selepas ditinggalkan, namun terkejut apabila mendapati wajah bayi itu dipenuhi luka dan darah.



Mereka juga mendapati sebahagian hidungnya 'hilang' digigit tikus hingga menampakkan tulang pada sebelah kanan hidungnya sebelum dikejarkan ke hospital berhampiran untuk mendapatkan rawatan.

Menurut doktor yang merawat mangsa, ia akan mengambil masa lama untuk sembuh kerana luka dialaminya terlalu banyak.



Malah, bayi itu terpaksa dipindahkan ke hospital lebih besar kerana kekurangan peralatan untuk merawat kecederaannya yang serius itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
6
Terkejut
9
Sedih
7
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kaksenah65 20-1-2020 04:23 PM
Teruknyaaaa. Mesti tikus kat sana bukan kaleng-kaleng besar

Lain-lain Komen

Quote Kurex 17-12-2019 05:50 PM
china lagi.....
Quote Artemesiaa 17-12-2019 05:54 PM
Apalah nasib dapat mak pak pemalas macam tu
Quote cikatilia 17-12-2019 05:58 PM
ya ampon kesiannya
Quote i_is_kennot 17-12-2019 06:12 PM
Persekitaran rumah kotor ka,  tikus berani menceroboh..
Quote sarah82 17-12-2019 06:20 PM
Gilaaaaaaaaaaaaa.
Quote berusjamban 17-12-2019 09:14 PM
Mesti beli susu dari australia kan? Kene sumpah dgn mak2 oz lettew
Quote armin 17-12-2019 09:42 PM
Kesiannya baby.. makpak buat apa anak menangis sampai 10 minit baru nak dtg? Mesti kuat dia menangis sakit kot
Quote borrow 17-12-2019 10:08 PM
Sian baby. Semoga cepat sembuh.

Brp jauh bilik baby tu. If kena gigit mesti trus nanes. Mak pak dgr trus gi bilik. Takkan sekejap ja dh vley jd teruk cenggitu. Tk brp faham stori.
Quote chicozinn 17-12-2019 10:11 PM
Perghhh..kenot brain this brita
Quote ikanmasin 17-12-2019 10:53 PM
alahaii kesiannya..
Quote haryatie 18-12-2019 08:05 AM
Edited by haryatie at 18-12-2019 08:06 AM

sebelum bca da agak kat china
siannya baby tu
agak2 nya apa la parents tu buat sampai x sedar ank nangis
ke tengah buat ank lain
Quote nononcrux 18-12-2019 09:14 AM
perangai pengotor ni la nasibnye.. ank yg kena, cina ni mmg pengotor (tak semua tp 90%)
Quote mdhelmi 18-12-2019 10:18 AM
cite pasal tikus ingatkan kat india
Quote MsKoreanfanatic 18-12-2019 10:34 AM
puting botol susu anak buah iols selalu je berlubang2 digigit lipas..
selalu lepas minum susu and tertidur.. botol susu tu jatuh bawah katil..
apalagi pesta sakan lipas2 kat rumah~
Quote Zack8hunter 18-12-2019 11:07 AM
berusjamban replied at 17-12-2019 09:14 PM
Mesti beli susu dari australia kan? Kene sumpah dgn mak2 oz lettew

Kan.. org aussie dok bersungut susu kat pasar raya habis diborong ummah jinjang.. siap buat dokumentari lagi.. tapi kes baby ni mmg tragis.. tak dpt bygkn kalo muka kita dikerumuni tikus..
Quote Noraniza_Iblis 18-12-2019 11:27 AM
golongan jinjangg leluhur kt sane..
mmg pengotor amat ke?? smpai tikus naik ke tmpt tido
Quote berusjamban 18-12-2019 01:22 PM
Zack8hunter replied at 18-12-2019 11:07 AM
Kan.. org aussie dok bersungut susu kat pasar raya habis diborong ummah jinjang.. siap buat dokume ...

Well blame the mom then. Sian ke anak ntah2 muka dah cacat kekal
Quote hawk77 18-12-2019 03:16 PM
Kenapa gambar kabur?

Memang diblurred kan ker.
Quote kaksenah65 20-1-2020 04:23 PM
Teruknyaaaa. Mesti tikus kat sana bukan kaleng-kaleng besar

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top