Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Mohon Maaf Andai Pernah Lukakan Hati Sesiapa,"- Ernie Zakri Tunaikan Umrah, Comel Sangat Berkhimar

17-12-2019 05:45 PM|SakuraJo| Komen: 20

Penyanyi dan juga guru vokal, Ernie Zakri atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri berangkat ke tanah suci Mekah pada hari ini bagi menunaikan ibadah umrah.


Menerusi posting di akaun Instagram miliknya beberapa jam yang lalu, penyanyi yang popular dengan lagu Ku Bersuara itu mengambil kesempatan untuk memohon maaf kepada semua yang mengenali dirinya atas kesilapannya samada sengaja mahupun tidak disengajakan. 

"Assalamualaikum. Ernie sekeluarga akan berangkat ke Mekah hari ini. Erni ingin memohon maaf seandainya pernah melukakan hati sesiapa secara sengaja atau tidak sengaja."

Dia juga sempat mendoakan agar mereka yang belum berkesempatan untuk menunaikan ibadah itu juga akan dijemput ke tanah suci suatu hari nanti. 

"Doa Ernie agar anda semua dapat dijemput ke sana satu hari nanti. InshaAllah. Sayang semua." 


Seperti biasa, rata-rata mendoakan agar ibadah Ernie dan keluarganya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan perjalanan mereka. 

Kredit foto : Ig Ernie Zakri

Dalam pada itu ada juga yang memuji kemanisan dan kecomelan penyanyi berusia 27 tahun ini apabila bertudung. 

Kredit foto : Ig Ernie Zakri

Memang comel sangat Ernie bila pakai tudung kan. Nampak macam awal 20-an pun ada. Semoga dipermudahkan segala urusan mereka di tanah suci. Selamat pergi dan kembali, Ernie! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : "Stoplah Ucap Tahniah, Kami Tak Buat Anak," Feeya Iskandar Jelaskan Hanya Pergi Bercuti

Next       : Maya Karin Dipuji Netizen Pergi Majlis Anugerah Naik MRT

Komen Terbaru

Quote sok_suci 19-12-2019 06:55 AM
Org2 ni bleh x kalau g umrah tu senyap2 je

Lain-lain Komen

Quote Kurex 17-12-2019 05:50 PM
muka erni{:give bila pakai tudung macam arwah nenek dia..
Quote RumiMenari 17-12-2019 05:57 PM
Mcm bdk sekolah menengah
Quote Boomibulat 17-12-2019 06:28 PM
Semoga istiqomah bertudung lps blk nti..
Quote munchkin 17-12-2019 06:41 PM
selamat menunaikan umrah. cantik kaler liptik tu
Quote slyfynx 17-12-2019 07:08 PM
Menerusi posting di akaun Instagram miliknya beberapa jam yang lalu, penyanyi yang popular dengan lagu Ku Bersuara itu mengambil kesempatan untuk memohon maaf kepada semua yang mengenali dirinya atas kesilapannya samada sengaja mahupun tidak disengajakan.


Really?
Oh, x tau lak artis ade IG kannnnnnnnnnnnn...
BTW husnuzon je la yang Amiey ni share nk suh doakan Ernie.
Mmg semua wartawan cari ni koje hari2 bukak IG, tgk status ape yang leh buat thread kot.
X yah ade gosip pun xpe.
Thread tgh basuh pinggan pun bleh
Quote belilies 17-12-2019 07:33 PM
Yang paling iols xfaham dlm suri katriana sinopsisnya kata si suri ni pompuan paling cantik dlm kpg jadi rebutan para jejaka.... Kalah hakak nadnisa.
Quote Ara_roro93 17-12-2019 07:45 PM
Comel , nampak macam remaja di alam school !
Quote helicornia 17-12-2019 09:27 PM
semoga dpt menunaikan ibadah umrah dgn sempurna.comel ernie
Quote Perawankota 18-12-2019 03:09 AM
Semoga selamat pergi dn selamat balik
Quote kakyungpilah85 18-12-2019 06:01 AM
Kakyung doakan ernie selamat pergi dan balik dan mendapat umrah yang mabrur.. Harap balik dr umrah jangan seksi2 eh.. Kakyung ade soft spot dengan dak ernie ni..
Quote Mawar91 18-12-2019 08:40 AM
Yg gambar freehair tu muke Ziana Zain sngt
Quote bobok_berhabok 18-12-2019 09:21 AM
ernie ni muka dia baby face . bila tak mekap mmg cute gile
Quote LembingDayanti 18-12-2019 09:29 AM
tetiba muka dia pakai khimar tu macam melly goeslow
Quote tokenn 18-12-2019 09:56 AM
selamat menunaikan umrah ernie
Quote nafham 18-12-2019 11:47 AM
Mcm budak darjah satu masuk sekolah agama petang gantung botol air kat leher {:cryrun
Quote seri_mawr 18-12-2019 12:24 PM
belilies replied at 17-12-2019 07:33 PM
Yang paling iols xfaham dlm suri katriana sinopsisnya kata si suri ni pompuan paling cantik dlm kpg  ...

hahaha...ko nak ckp derang salah amik pelokon ke...? or derang salah tulis sinopsis...
hahhaa....
Quote belilies 18-12-2019 01:29 PM
seri_mawr replied at 18-12-2019 12:24 PM
hahaha...ko nak ckp derang salah amik pelokon ke...? or derang salah tulis sinopsis...
hahhaa.... ...

Sbb EZ ni kategori comel, tu yg confuse.... Sinopsis tu mmg kata gadis tercantik di kpg.
Quote violetungu 18-12-2019 01:57 PM
Selamat pergi dan balik dari umrah..actually aku salute ez berlakon suri,tak kayu.masuk katriana jadi meleweh.
Quote Mawar91 18-12-2019 04:31 PM
violetungu replied at 18-12-2019 01:57 PM
Selamat pergi dan balik dari umrah..actually aku salute ez berlakon suri,tak kayu.masuk katriana jad ...

Sebb yg berlakon jdi Katriana da org lain..meols pon SUKE tgok ernie jadi suri. Sngt natural berlakon..muke Pon comel je..bile suri da tuka jadi kat meols rindu suri yg comel

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105165s Gzip On
To Top