Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Selesai Umrah, Caprice Patah Hati Mira Filzah Ada 'BF' Sampai Tak Nak Balik Malaysia

17-12-2019 12:53 PM|Oleh: LilRose| Komen: 68

Kredit foto: IG

"Alhamdulillah, selesai mengerjakan umrah."

Caprice menerusi Instagramnya meluahkan rasa syukur selepas selesai mengerjakan ibadah umrah.



Katanya, ibadah itu mengajarnya untuk sentiasa menjaga solat.

"Jujur, Caprice jarang sampai masjid awal kalau dekat KL. Kat sini kita yang kejar azan siap sampai awal," tulisnya.

Dalam masa sama, Caprice memaklumkan dia akan meninggalkan kota Makkah dan akan mengunjungi makam Rasulullah SAW di Madinah.



Sebelum ini, Caprice memuat naik gambar sebelum berangkat mengerjakan umrah dan meminta maaf kepada orang ramai.



Dalam hantaran terbarunya, sempat juga Caprice berseloroh mengenai Mira Filzah yang katanya sedang dalam proses mengenal hati budi seseorang.



Jangan betul-betul bawa hati yang lara sampai tak balik Malaysia terus, sudahlah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
0
0
Komen: 68
Komen

Previous : Isteri Macam Tak Senang Hati Je Bila Aliff Syukri Dapat Pembantu Wanita Baru

Next       : Heykal Hanifah Bengang Ada Yang Tuduhnya Bedah Perut Untuk Kurus!

Komen Terbaru

Quote elzy 20-12-2019 04:27 PM
Iskhh MF ker? Hipo sangat MF tu..

Lain-lain Komen

Quote BicaraHatiku 17-12-2019 01:04 PM
Haih.. pergi Mekah pun masih dgn socmed patah hati berbagai. Susah sgt ke nak tinggalkan urusan donia/putus hubungan sama makluk. Bukannya lama pun paling lama 2 minggu...retis oh retis.
Quote Bergosip 17-12-2019 01:06 PM
Bye bye. Tak payah balik Malaysia dah.
Bye bye.
Bye bye.
Quote slyfynx 17-12-2019 01:08 PM
Ini berita ke setan????????????????????
Quote virgo19 17-12-2019 01:11 PM
Ingatkan pompuan je gedik, laki pun gedik
Quote yukisakura 17-12-2019 01:14 PM
Nak buat ibadat pon masih update kat sosial media yew.
Quote zafira 17-12-2019 01:17 PM
Iyo lah... nyahlah ko.. xyah balik Msia lg dah....
Quote bondeh 17-12-2019 01:21 PM
mentadak mentadu
Quote LuvAurora 17-12-2019 01:32 PM
Quote mimi77 17-12-2019 01:34 PM
p buat ibadat pon masih duk pk psal pompuan?
Quote damian_lee 17-12-2019 01:38 PM
Ok ..... (sila mereput?)
Quote Kurex 17-12-2019 01:40 PM
yeeee bagus... tak payah lagi balik sini
Quote lotionmilo 17-12-2019 01:40 PM
Farhan 2.0?     
Quote ais_kosong 17-12-2019 01:40 PM
betul la bukan semua yang pergi buat umrah dapat menikmati ibadah itu sendiri.
ada boleh balik hari (dari segi kewangan berkemampuan) tapi nikmat ibadah tu xde dah hanya rutin ja jadinya.
Quote fliphair8 17-12-2019 02:04 PM
tangan berjahit ngan phone ke?
Quote MissLana 17-12-2019 02:19 PM
mira piljah tu hot sgt ke? carik la jodoh depan kaabah
Quote salamon 17-12-2019 02:19 PM
Buat umrah pon nak show off ..pheww
Quote Banananaa 17-12-2019 02:23 PM
Dia memang ada hati dgn mira filzah la kot rasanya. Dari dulu lg dok hint2 mira filzah tapi mungkin di-friendzone kan oleh mira
Quote claudya 17-12-2019 02:26 PM
mira piljah kan dah buat statement dia tengah berkawan dengan seseorang bukan dalam kalangan orang industri. padan muka shippers2
Quote yayasbs 17-12-2019 02:31 PM
Kurex replied at 17-12-2019 01:40 PM
yeeee bagus... tak payah lagi balik sini

bukan taste kurex ke dia ni?

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top