Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Malunya Isteri Perangai Macam Tu" - Ain Edruce Dilabel Tak Senonoh Masa Majlis Kahwin

16-12-2019 04:26 PM|Oleh: Saiful| Komen: 172

Foto: Twitter

Ain Edruce dah selamat bernikah dengan ahli perniagaan, Amirul Hafiz Mustaffa minggu lepas.

Memang megah majlis perkahwinannya! Pelamin yang serba mewah, persalinan yang cantik. Memang sempurna.




Di sebalik kemeriahan perkahwinan tersebut, tular pula video yang memaparkan Ain menyanyi.

Siap rap lagi lagu Haa Tepok nyanyian MK dan K-Clique.



Di Twitter, ramai pula yang kurang senang dengan aksinya itu.

Ada yang berpendapat bahawa perbuatan tersebut tidak sesuai dilakukan dalam majlis perkahwinan.

Baca komen berikut.


Kredit foto: Twitter

Bagaimanapun, masih ramai lagi yang menyokong Ain kerana memang dah tahu dari dahulu yang perangainya memang ceria dan 'gila-gila'.

Setiap orang ada perangai masing-masing. Kalau suami sendiri pun tak kata apa-apa, biar sahajalah asal bahagia. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
6
Bosan
3
0
0
Komen: 172
Komen

Previous : Tarian Ular Mematuk - Video Muzik 'Hati' Hael Husaini Dipuji Kerana Unik!

Next       : "Saya Yang Nak Putus, Zara Tak Nak" - Hafreez Adam

Komen Terbaru

Quote miss_strangers 1-1-2020 09:28 PM
Dia ni lagi sesuai watak gila2 dari watak seriyesss

Lain-lain Komen

Quote Themilo 16-12-2019 04:29 PM
hauknya muka pengantin kat gambar mula-mula tu..
Quote lotionmilo 16-12-2019 04:31 PM
Dia nyanyi lepas abis majlis

Biarlah.sukahati dia.wedding dia
Quote sarah82 16-12-2019 04:43 PM
Nama pun RAJA SEHARI.. Ulang taip RAJA SEHARI.. Jadi dia berkuasa la nak buat apa pun kat majlis dia..
Quote wi_haryati 16-12-2019 04:44 PM
alahai memakcik bawang ni pown.. apa yang tak senonohnye
Quote beta_carotene 16-12-2019 04:48 PM
Meols still xdpt get over the fact that wajah laki sheols berkonsepkan kartun Sang wira dan usop sontorian
Quote BoongaKertas 16-12-2019 04:49 PM
iols ada soft spot kat sheols. hahaha! buatlah mcm mana pun, iols x mampu nak benci dia.
Quote bondeh 16-12-2019 04:49 PM
poyolah yg komen2 tuh mesti otak tak berkembang tak pernah pergi majlis kahwin yg pelbagai mesti selalu pergi mejlis pprt yg karaoke memekak ahaks
Quote nazzse 16-12-2019 04:50 PM
Everything about her wedding lawa, pelamin cantik, baju cantik, makeup cantik
Quote chicozinn 16-12-2019 04:52 PM
Halah si adik KM kepam tu kawen siap ade tiger show pkai separuh bogel lagi la gila
Quote Kurex 16-12-2019 04:53 PM
iols tak kenal dia siapa.. btw tahniah...
Quote leylapple 16-12-2019 04:57 PM
muka dia mcm iras2 camelia khalid...bekas penyanyi sarawak dulu
Quote katakau 16-12-2019 04:59 PM
suka hati dia la.da wedding dia.ada jer tak puas hati
Quote cikatilia 16-12-2019 05:04 PM
kiranya dah kawin kena perangai kemut2 ayam mcm yg menggigil sarung cincin tu kah
kah kah kah kah
Quote KiahRonggeng88 16-12-2019 05:04 PM
chicozinn replied at 16-12-2019 04:52 PM
Halah si adik KM kepam tu kawen siap ade tiger show pkai separuh bogel lagi la gila

Bini dia skrg pon asyik separuh bogel je dkt ig .. cannot brain jnis laki yang suka sgt bini pakai spender je kat media social... Kak Kiah selalu jamu mata tgok lurah fefek minik dia... Terpikir laki dia happy ke tgok jantan2 dok jamu mata tgok fefek minik dia segala
Quote i_is_kennot 16-12-2019 05:04 PM
Kepala dia mmg  gila2 lah acik2 chuols sambung gi buat keje rumah lg bagus
Quote Vokuro 16-12-2019 05:06 PM
ain edruce ni siapa? selebriti ke sheols?
muka laki sheols tak hensem pun.
Quote misuke 16-12-2019 05:06 PM
dia ni mmg jenis kecoh kot... tade la nk tekejut
Quote aldinaa 16-12-2019 05:10 PM
Klasik wajah laki sheols. Semoga dikurniakan anak anak yg comel dan cerdik
Quote mesmerize 16-12-2019 05:11 PM
pelamin dia warna menarik tapi binaan belakang2 tu macam kubur kristian pun ada

Lihat semua komen(172)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139226s Gzip On
To Top