Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tamparan Tuhan" - Netizen Terkejut Gambar Mata Lebam Ammar Alfian

16-12-2019 12:12 PM|Oleh: natrahn| Komen: 26

Ammar Alfian mengejutkan pengikutnya di Instagram apabila berkongsi sekeping gambar menunjukkan matanya lebam dengan kapsyen 'tamparan dari Tuhan'.



Jelas Ammar, dia terjatuh dari pelantar cari gali minyak ketika melakonkan sebuah aksi dalam penggambaran filem 'Paskal' tahun lalu hingga mengalami kecederaan tersebut. Fuh! Ingatkan ada sebab lain.



Rata-rata pengikut Amar memuji kesungguhan pelakon itu yang berkorban demi mendapatkan hasil terbaik.




Filem Paskal The Movie arahan Adrian Teh turut dilakonkan Hairul Azreen, Henley Hii, Taufiq Hanafi, Gambit Saifullah, Hafizul Kamal dan ramai lagi.




Filem yang ditayangkan pada hujung tahun lalu ini telah berjaya mencatat kutipan pecah panggung RM29 juta. 

Saja je buat orang terkejut. Ingatkan, ada sebab tertentu mata jadi begitu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 26
Komen

Previous : "Mula-Mula Kata Ejen Agensi Umrah, Tapi Bila Dah Kantoi.." - Suhaimi Saad Cuba Menipu Lagi?

Next       : "Apa-apa Call Je Kitorang Sampai" - Rakan Artis Tak Sanggup Lihat Zara Zya Bersedih

Komen Terbaru

Quote biozipstar 19-12-2019 03:31 PM
betul.. dia berlakon best utk filem aksi dan jadi jahat... tahniah sbb bawa watak yg best.

Lain-lain Komen

Quote Rogue98 16-12-2019 12:38 PM
Not bad dia ni. Watak jahat mmg sesuai. Harapkan lebih byk filem aksi lakonan dia. No love story please.  
Quote JibboTheCat 16-12-2019 01:14 PM
lain machiam je
Quote beatgirlX 16-12-2019 01:21 PM
Laa..citer kes lama..ingat skg punya kejadian
Quote RumiMenari 16-12-2019 02:01 PM
Muka dia kt atas tu mcm abah KJ la..tp syg abah skrg mcm................... Nangis.. Lagi nangis bl tgk abah digantikan oleh kelempuk
Quote Kurex 16-12-2019 02:15 PM
ingatkan kj dekat bawah tu..
lengan tu boleh lena kalau dibuat bantal tatkala kepenatan
Quote Atata 16-12-2019 02:21 PM
Broken eardrum??? So dia dah pekak sebelah ke skrg??
Quote jijilaaa 16-12-2019 02:36 PM
pic last tu mcm KJ dah ak tgk
Quote Mfzg89 16-12-2019 03:28 PM
Rogue98 replied at 16-12-2019 12:38 PM
Not bad dia ni. Watak jahat mmg sesuai. Harapkan lebih byk filem aksi lakonan dia. No love story ple ...

kan.. paskal tu hidup sbb dia ler..nk harap mamat sekor lagi mmg x ler..
Quote Themilo 16-12-2019 03:42 PM
Kurex replied at 16-12-2019 06:15 AM
ingatkan kj dekat bawah tu..
lengan tu boleh lena kalau dibuat bantal tatkala kepenatan

wajah persis asia selatan ni pun uols taste kah? ambik je la, kosser meols nak rebut dengan chuols. btw, dalam bideo yang leak, lazat juaaa
Quote Kurex 16-12-2019 03:46 PM
Themilo replied at 16-12-2019 03:42 PM
wajah persis asia selatan ni pun uols taste kah? ambik je la, kosser meols nak rebut dengan chuols ...

iols tak pandang muka yg ke arah bangladesh.. tapi badan yg lazart dgn saiz yg nalla jadi igauan
Quote munchkin 16-12-2019 04:08 PM
That looks bad
Quote toynme 16-12-2019 09:27 PM
aku sorang agaknya tak tgk paskal lagi...haha
Quote selipar_hijau 16-12-2019 09:37 PM
toynme replied at 16-12-2019 09:27 PM
aku sorang agaknya tak tgk paskal lagi...haha

Aku pun tak penah tgok lagi
Quote Melur1 17-12-2019 03:30 AM
ni bukan yang tinggalkan bini waktu pregnant hari tu? atau curang ke ape
Quote applecomel 17-12-2019 08:07 AM
Terukkkk sgt ni hahaha
Quote AmandaRollins 17-12-2019 08:18 AM
Delicioussss....ehhh tibberr
Quote Cassieopeia 17-12-2019 08:56 AM
la ingat baru jadi...apa cite dia dengan bini dia? dah baik ke
Quote keknaih 17-12-2019 08:58 AM
ingatkan kena tumbuk dgn bini
Quote gideoncross 17-12-2019 09:41 AM
keknaih replied at 17-12-2019 08:58 AM
ingatkan kena tumbuk dgn bini

Iol pun trfikirkn bnda yg sma tdi haha.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top