Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hubungan Norman Hakim, Abby Abadi Kini 100 Kali Ganda Lebih Baik Berbanding Dulu

16-12-2019 11:19 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 26

Manusia hanya merancang perjalanan hidup, Allah jua penentu mana yang terbaik untuk dilalui hamba-Nya.

Begitulah apa yang terjadi antara hubungan Norman Hakim dan Abby Abadi. Dia menjelaskan kepada MyMetro bahawa ukhuwah bersama Abby 100 kali ganda lebih baik berbanding ketika mereka menjadi pasangan suami isteri dahulu.


Foto: Instagram Norman

Kedua-dua keluarga besar ini telah berangkat menunaikan umrah bersama anak-anak tersayang dan baru sahaja pulang ke tanah air.

Dia dan Abby juga tidak terlepas dengan ujian dalam perkahwinan hingga membawa penceraian.



Kesilapan lalu telah mengubah hidup kedua-duanya dan masing-masing bermuhasabah diri, tambahan pula Norman mempunyai tiga anak ketika berkahwin dengan Abby.



Norman juga mengakui kesilapannya menjadi suami serta culas dengan tanggungjawab ketika berumah tangga dahulu.



Tambahnya lagi, dia turut bersedih dengan apa yang menimpa Abby dan suaminya apabila kehilangan anak yang baru sahaja beberapa bulan dilahirkan.

Hubungan Norman dan Abby perlu dijadikan contoh kepada pasangan lain. Mereka berdua cukup kuat mengharungi dugaan hidup dan kini berjaya mendidik anak-anak menjadi lebih baik daripada mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 26
Komen

Previous : "Kau Dah Buka Aib Orang" - Kamal Adli Komen Isu Video Panas Dirinya

Next       : Siti Nordiana Ganti Neelofa Mengacara MeleTop?

Komen Terbaru

Quote fealefea 15-1-2020 01:31 PM
sanggup tinggalkan saat2 terakhir baby utk umrah bersama. That is absurb!!!!. Something wrong here.

Lain-lain Komen

Quote RumiMenari 16-12-2019 01:13 PM



Quote cupu 16-12-2019 01:46 PM
Mereka berempat memey yg nmpak paling waras... norman blh la la..bakyah over!
Quote barfi 16-12-2019 01:54 PM
Bosan. Nexttttt
Quote munchkin 16-12-2019 01:57 PM
baguslah begitu
Quote beni_nikaido 16-12-2019 02:03 PM
Alhamdulillah...
Quote Pakis 16-12-2019 03:49 PM
Kredit to abby sebenarnya sebab dia boleh maapkan noman n memey, dan lupakan peristiwa laluu,  peristiwa tuala basah di office noman.
Quote cikatilia 16-12-2019 04:08 PM
aku xle pikir positip abby ni

Quote addved 16-12-2019 05:43 PM
Kudos to Abby.
Quote Perawankota 16-12-2019 08:45 PM
Baguslh mcm itu..
Quote gideoncross 16-12-2019 11:09 PM
The most awkward news in the whole world tbh, dh mcm kes Bruce Willis dgn Ashton Kutcher sbb Ashton prnh jdi laki Demi Moore yg dh prnh jdi bini Bruce dlu.
Quote gideoncross 16-12-2019 11:11 PM

True, srsly awkward.

Quote toynme 17-12-2019 02:46 PM
kalau abby single belum okay lagi kut
Quote shine_rainbow 17-12-2019 03:06 PM
Respek Abby.dia sebenarnya byk bekorban ego..demi kebahagian anak2
Quote Cekgushilla 17-12-2019 03:20 PM
Dlm kes ni
Abby- yass ini lah masa nk balas dendam kt memey hahah dulu ko kemain ekk ngn laki aku skrg haaa padan muka aku ikut je korg gi mana2
Norman- edisi tunjuk baik kt masyarakat masih berbaik dgn ex
Memey- edisi cash la skrg janda dia melekat je ngn laki hg
Jai- u bila lagi nk bwk janda jln2 sama2
Nseb memey tu anak dara lgi kalo tak angkut jugak bekas laki jln2 hahahhahaah
Quote bluecrystal 17-12-2019 03:38 PM
Cekgushilla replied at 17-12-2019 03:20 PM
Dlm kes ni
Abby- yass ini lah masa nk balas dendam kt memey hahah dulu ko kemain ekk ngn laki aku  ...

Tgelak baca..pasni jai boleh angkut exwife jugak..dan seterusnya..huhu
Quote Cekgushilla 17-12-2019 03:55 PM
bluecrystal replied at 17-12-2019 03:38 PM
Tgelak baca..pasni jai boleh angkut exwife jugak..dan seterusnya..huhu

Pakat dok mengangkut ex2 baru harmoni rumah tangga
Quote virgo19 17-12-2019 04:02 PM
Kalau sekali-sekala ok lagi la, tapi kalau asyik show off mcm ni, meluat pun ada.
Quote anony-mous 17-12-2019 04:03 PM
Lawa gila ank sulung theyall tu
Quote mizkajura 18-12-2019 10:15 AM
Klu abby tak berlapang dada nak terima korang...mmg mampus tak de nya nak berdamai. Gila korang punya kes, aku ingat smpi mati okey.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144354s Gzip On
To Top