Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rakan Hos Baru? Nabil Nak Yang Ada Aura, Pesona Dan Elegan Macam Neelofa

13-12-2019 01:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 119

Lapan musim bersiaran bersama, mestilah Nabil rasa kehilangan selepas Neelofa dah tak jadi rakan hos bersama lagi.

Nabil kata, dia begitu terasa dengan kehilangan Neelofa sebab dia adalah seorang yang berbeza.


Foto: IG

"Saya mendapat klien yang kenal saya dari Neelofa, begitu juga dengan dia. Jadi, boleh kata kita sama-sama membantu dalam survival seni.

"Walaupun saya nampak 'gila atau bangang' bersama Neelofa, saya bangga duduk sebelah dia," katanya kepada Media Hiburan.



Nabil juga memuji Neelofa sebagai antara selebriti eksklusif yang susah nak dibandingkan.

"Sebab pencapaian dia, saya pun tumpang. Bukan senang nak cari keserasian. Kalau boleh saya nak rakan hos yang ada pesona macam dia. Seorang yang elegan dan ada aura," tambahnya.



Pelawak dan pengacara ini juga belum ada nama sesiapa di dalam fikiran ketika ini untuk menggantikan Neelofa.

Aura dia Masayaallah, siapa agaknya yang layak ganti Neelofa nanti, kan? Sama-samalah kita tunggu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 119
Komen

Previous : "Semoga Banyak Mata Terbuka" - Ches Al-Maliki Keluar Kenyataan Media Kes Da'i Farhan

Next       : Kos 1 Juta Untuk Perkahwinan, Datuk Seri Eizlan Yusoff Sanding 4 Hari Berturut-Turut

Komen Terbaru

Quote paipsicola 18-12-2019 08:06 AM
Alang-alang dua2 pengacara baru trusss

Kak Lina Pom Payung gan  Shuk

Lain-lain Komen

Quote bondeh 13-12-2019 01:27 PM
meolls cadang DivaAA
Quote sunshinelady 13-12-2019 01:44 PM

kehkehkehkeh. wow, aura seribu bintang tu

Quote HazeLJoseph 13-12-2019 01:49 PM
bondeh: meolls cadang DivaAA

chuols rasa turn nabil resign pulak sebab tak tahan laharan Diva?
Quote lasagna 13-12-2019 01:55 PM

mamposssss abes semua dia sangkak kan.
ahh xyh xyh xyh...
Quote anony-mous 13-12-2019 01:57 PM
Fazura?
Quote LuvAurora 13-12-2019 02:01 PM
bondeh replied at 13-12-2019 01:27 PM
meolls cadang DivaAA

nnt nabil pulak resign..dah tu tetamu undangan pun rasanya fikir 18 kali kalau nak mai
Quote Imel88 13-12-2019 02:56 PM
Nora Danish  
Fazura
Quote Ladybird910 13-12-2019 03:00 PM
Ooo..cari y Elegan dgn aura bimbo ke haji nabil?

Jenis nila yg sampai xtau siapa tetamu..bgantung q card sokmo..pastu overshadow tetamu jemputann. Hiks
Quote hyie 13-12-2019 03:23 PM
Entah kenapa meols nampak scha al yahya macam sesuai gittew...sheols pon sejenis tak control ayu gitu lah
Quote virgo19 13-12-2019 03:24 PM
anony-mous replied at 13-12-2019 01:57 PM
Fazura?

Kalau pihak astro nak kontroversi berterusan, boleh ambil fazura, sebagaimana michael ang ambil fazura ganti lopa dlm hsc. Karatz memasing akan bercekau sampai ke sudah. Tapi tak rasa faz akan terima, dia pun mcm tak ngam dgn nabil.
Quote bondeh 13-12-2019 03:26 PM
sunshinelady replied at 13-12-2019 01:44 PM
kehkehkehkeh. wow, aura seribu bintang tu

khauuuuu skolahhhh takkkkkk.... rabishhhh rabbishhh rabbbbishhhh.... gitchew
Quote bondeh 13-12-2019 03:27 PM
HazeLJoseph replied at 13-12-2019 01:49 PM
chuols rasa turn nabil resign pulak sebab tak tahan laharan Diva?

haaaa baharuuu keeeenaaaa selalu babil kenakan orang, ini dia mungkin akan kena laharrrrr sejuta kali gandaaaa wakakakak
Quote bondeh 13-12-2019 03:28 PM
lasagna replied at 13-12-2019 01:55 PM
mamposssss abes semua dia sangkak kan.
ahh xyh xyh xyh...

tengah2 interview guest, tibahhh dia rabbish kan dorang siap dengan kipas tangan diva
Quote bondeh 13-12-2019 03:29 PM

yashhhhhh cukup kriteria....auchhhh
Quote bondeh 13-12-2019 03:30 PM
LuvAurora replied at 13-12-2019 02:01 PM
nnt nabil pulak resign..dah tu tetamu undangan pun rasanya fikir 18 kali kalau nak mai

abis dirabbishkan semua tetamu
Quote gigi 13-12-2019 03:31 PM
sudahla lu kau bukan ada class pon
Quote meow_tompok 13-12-2019 03:31 PM
bondeh replied at 13-12-2019 03:28 PM
tengah2 interview guest, tibahhh dia rabbish kan dorang siap dengan kipas tangan diva

meriah la cenggitu, mesti naik rating meletopss


Quote bondeh 13-12-2019 03:32 PM
virgo19 replied at 13-12-2019 03:24 PM
Kalau pihak astro nak kontroversi berterusan, boleh ambil fazura, sebagaimana michael ang ambil fa ...

nanti kakafaz cakap kat babil see my level gituhhh macam divaAA
Quote bondeh 13-12-2019 03:35 PM
meow_tompok replied at 13-12-2019 03:31 PM
meriah la cenggitu, mesti naik rating meletopss

tenggelam ke laut dalam terus haji...

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136286s Gzip On
To Top