Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Bukan Mengandung. Itu Lemak," Adira Nafi Hamil Lagi

13-12-2019 12:20 PM|natrahn| Komen: 25


"Bukan mengandung... Itu lemak." Adira Suhaimi mengulas gosip dirinya berbadan dua berikutan tubuh yang tampak berisi ketika beraksi pada Separuh Akhir Muzik Muzik 34 (SFMM34), baru-baru ini.

Menurut Adira selepas melahirkan cahaya mata ketiga, Anggun, Ogos lalu agak sukar untuk beliau mendapatkan berat badan ideal.

Kredit Foto - BH Online

"Saya sedang dalam proses menurunkan berat badan. Namun, jujur saya akui, bukan mudah hendak kurus. Mungkin kerana saya sudah melahirkan tiga cahaya mata dan semuanya melalui pembedahan.

"Jika boleh, saya mahu kurus kerana hendak aktif dalam bidang nyanyian," katanya memetik laporan Berita Harian

Adira berkata, biarpun mahu kembali langsing, dia tidak mahu menggunakan jalan pintas.

foto: IG

"Biarlah mengambil masa sedikit, lagipun saya masih menyusukan Anggun. Apatah lagi, jika hamil, saya membahayakan kesihatan tubuh sendiri," katanya .

Keupayaan setiap ibu untuk menghilangkan berat badan selepas bersalin adalah berbeza dan kehilangan berat badan bukanlah perkara yang mudah. 

Semoga Adira berjaya untuk mendapatkan berat badannya kembali. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 23
Komen

Previous : "Semoga Banyak Mata Terbuka" - Ches Al-Maliki Keluar Kenyataan Media Kes Da'i Farhan

Next       : "Sudah Tukar Nama, Bukan Lagi Iqram Dinzly" Dah Berubah, Ini Tujuan Iqram Tukar Nama..

Komen Terbaru

Quote lazim 20-12-2019 02:40 PM
limau_lemon replied at 13-12-2019 02:02 PM
bila uols cakap mcm tu ..iols tengok balik gmbar anak dia ...nampak mcm tu pulak ..tp bila tgk kt  ...

Iols rasa tak. Sbb dulu ms af pon iols sllu nmpk muka adira tnpa mekap mcm ds. Kira baby ni just dpt muka adira la ni

Lain-lain Komen

Quote cicicumel 13-12-2019 12:23 PM
anak dia syndromic ke? just asking..
Quote violetungu 13-12-2019 01:12 PM
Bagus adira berterus terang
Quote limau_lemon 13-12-2019 02:02 PM
cicicumel replied at 13-12-2019 12:23 PM
anak dia syndromic ke? just asking..

bila uols cakap mcm tu ..iols tengok balik gmbar anak dia ...nampak mcm tu pulak ..tp bila tgk kt ig mcm ok je
Quote Megikari 13-12-2019 02:02 PM
Dah cemana la dia nak buang lemak tu. Dah le czer, pastu beranak rapat2 pulak tu. Nasib la dapat laki kumpul anak macam kumpul trophy. Kalau tokred cari skandal baru sebab perut bini geleber, adira sila terajang ko**k dia sampai mandul
Quote kucing_gebu 13-12-2019 02:30 PM
limau_lemon replied at 13-12-2019 02:02 PM
bila uols cakap mcm tu ..iols tengok balik gmbar anak dia ...nampak mcm tu pulak ..tp bila tgk kt  ...

Gambar lain nmpk ok je...mungkin angle ambil gambar tu sbb baby cuba nk pndg camera
Quote anony-mous 13-12-2019 02:35 PM
Yg tanya soalan tu pon x beragak
Quote rosli_nurizzati 13-12-2019 02:40 PM
cicicumel replied at 13-12-2019 12:23 PM
anak dia syndromic ke? just asking..

rasanya tak kot.. just budak tu putih and muka cm adira sikit... rambut lak jarang..
Quote cahaya_almas 13-12-2019 03:07 PM
Comell anak dia...
Quote boojaat 13-12-2019 04:01 PM
Harap dia berkenalan dgn pil perancang...
Quote buapakperut 13-12-2019 06:59 PM
cicicumel: anak dia syndromic ke? just asking..

iol un terus terpikir bile tgk picca tu. mungkin angle kot, nmpk mate kecik.
Quote djzara81 13-12-2019 08:35 PM
Good luck with that Adira. Aku dah beranak 3, 1x cser & 2x vbac pon perut masih tak kempis2. Tang lain kuruih cuma perut still nmpk mcm ada baby bump
Quote miss_strangers 13-12-2019 09:54 PM
Adira Ada 3 anak dgn tok red ke? Ke adira mmg janda anak 2  sblm kawen tokred?
Quote salmon-suki 13-12-2019 10:28 PM
Jap...anak dia dgn red tu dah 3org ke????x sangka nyeeeee...dgn kontrobesi2...hehe~

Baidewei,baguslaa,terus terang,xmalu ngaku itu lemak..kalau org lain maunye sentap haa~
Quote Melur1 14-12-2019 06:48 AM
miss_strangers replied at 13-12-2019 09:54 PM
Adira Ada 3 anak dgn tok red ke? Ke adira mmg janda anak 2  sblm kawen tokred?

bukannya dia anak dara waktu menikah dulu...
Quote Bergosip 14-12-2019 09:44 AM
Adira, tolong makan pil perancang. Tiap2 tahun mengandung, nyanyi pon dah semput.

Quote RumiMenari 14-12-2019 06:34 PM
Melur1 replied at 14-12-2019 06:48 AM
bukannya dia anak dara waktu menikah dulu...

Tok red pun bkn teruna.. Ok la tu
Quote natrahn 14-12-2019 07:27 PM
Melur1 replied at 14-12-2019 06:48 AM
bukannya dia anak dara waktu menikah dulu...

Hah bukan anak dara?????
Quote Melur1 14-12-2019 09:57 PM
natrahn replied at 14-12-2019 07:27 PM
Hah bukan anak dara?????

I tanya ni, bukan menuduh yee... adira jangan saman I
Quote Melur1 14-12-2019 09:58 PM
Nampaknya ada tersalah faham.. I tanya if Adira bukan makjan waktu menikah dulu bukan if dia dah lobos...

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.140269s Gzip On
To Top