Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Intan Najuwa Mengamuk Netizen Ganggu Tunangnya

12-12-2019 10:03 AM|Oleh: top5complete | Komen: 58

Beberapa bulan lepas, kita ada mendengar berita tentang status hubungan Intan Najuwa dengan tunangnya, Razrul Anwar Rusli yang dikatakan sedang dilanda masalah.

Pelakon itu dikatakan telah memadam foto dan unfollow tunangnya di Instagram.


Foto: IG

Sementara itu, Razrul Anwar menafikan dakwaan tersebut dan mengakui hubungan mereka masih baik seperti biasa. Biarpun isu itu sudah reda, masih ada lagi netizen yang mengungkit dan mempersendakan hubungan mereka.


Foto: IG

Beberapa hari lepas, Intan ada meluahkan perasaannya menerusi Insta Story apabila netizen seolah-olah mahu melaga-lagakan hubungannya dengan tunang. Malah, Intan turut meminta agar netizen berhenti menghantar mesej dan mengganggu tunangnya.


Foto: IG

Intan berang dengan sikap netizen yang sudah melampaui batas walaupun dia sudah memuat naik foto bersama tunangnya baru-baru ini. Kata Intan, tidak bermaksud dia mendiamkan diri, pihak luar boleh melemparkan tuduhan liar seperti itu.


Foto: IG

Semoga netizen lebih bijak berkata-kata dan Intan juga perlu bertenang dan jangan perdulikan apa kata orang luar kerana mulut manusia tidak boleh ditutup. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
6
0
0
Komen: 58
Komen

Previous : "Semoga Banyak Mata Terbuka" - Ches Al-Maliki Keluar Kenyataan Media Kes Da'i Farhan

Next       : "Rambut Rosak Beruban Kena Tipu Dengan Marketing!" - Sharifah Sakinah Perli Neelofa?

Komen Terbaru

Quote BuBuComey 13-12-2019 12:19 AM
Yela tan. Ko ada perasaan. Time berpeluk basah ngan bamjul tu ko igt tunang ko takde perasaan?

Tu je nak komen

Lain-lain Komen

Quote belilies 12-12-2019 10:14 AM
Tatau napa, iols xsuka pun dia ni. Tapi netizen yg sampai dm tunang dia tu mmg too much lah. Pasni kene create new ig with new email n stop display to public lh IN, jenis netizen camtu takkan renti dm ur fiance, u have to stop display ur r/ship on medsos. No matter how hard ko nak basuh dorg takkan renti pun. Jgn end up mati cm retis kpop sudah.
Quote minahmanja 12-12-2019 10:18 AM
dasat netizen skang.. siap dm2.. ade hati nk caras ke tuuu....
Quote Zeatyisaac 12-12-2019 10:19 AM
Just so and so. Not quite a drama queen. Try harder.
Quote RatuDunia94 12-12-2019 10:25 AM
Tgok gambar bawah sekali tu teringat video jul cikcap..
Quote MadameOnion 12-12-2019 10:34 AM
seiras betul muka intan dgn tunang dia ni
Quote mixed 12-12-2019 10:35 AM
RatuDunia94 replied at 12-12-2019 10:25 AM
Tgok gambar bawah sekali tu teringat video jul cikcap..

uols ckp mcm iols scroll blk
cer warga forom csi bili yg sama kah ?

Quote boojaat 12-12-2019 10:40 AM
Lucu pulak baca english dia ni.. mcm direct translate jer dr bm.. taip dlm bm jer la kan senang dek oii... (I'll be patience, till the patience tires of my patience)? ... (U think i'm what)???? Hahahha.. ko fikir aku apa ke??? Boleh jer org nal dm sesuka hati kan... Dh nama direct message
Quote de_ikea 12-12-2019 10:41 AM
Iols pun tak suka dia pun. Tak minat nak tengok drama dia. And netizens ni kkdg melampau sgt2.
Quote rosa_canina 12-12-2019 10:41 AM
pakcik kayoo maka berduyun-duyun la nk try   
Quote boojaat 12-12-2019 10:42 AM
minahmanja replied at 12-12-2019 10:18 AM
dasat netizen skang.. siap dm2.. ade hati nk caras ke tuuu....

Confirm ada yg cuba nak caras.. dh dia sibuk gedik2 peluk2 dgn zulporn aritu kan.. dh tentu ada jer pencaras2 yg dh pasang strategy
Quote kawaiichicken 12-12-2019 10:44 AM
"you think im what? tak ada perasaan? takda hati?"hmm okay yintan..nak tanya..your fiance tak terasa ke pasal kes u ngan jul tu?tak ada perasaan? tak ada hati?
Quote cikkuntum 12-12-2019 10:45 AM
RatuDunia94 replied at 12-12-2019 10:25 AM
Tgok gambar bawah sekali tu teringat video jul cikcap..

mana nk tgk video nye  
Quote nordin84 12-12-2019 10:50 AM
julporn amek video tiang seri tu lepas amek gmbr dlm air dgn dia ke
Quote Kurex 12-12-2019 11:12 AM
kau pelakon paling takde bakat, takde gred, terpaksa jadi murah utk kekal relevan, pelakon paling cepat sendu, pelakon tak berbakat! pelakon murah, pelakon tibaiunta, pelakon yg lakonan kayu kayan paling keras
Quote Kurex 12-12-2019 11:15 AM
kawaiichicken replied at 12-12-2019 10:44 AM
"you think im what? tak ada perasaan? takda hati?"hmm okay yintan..nak tanya..your fiance tak terasa ...

intan pelakon bodoh
Quote RumiMenari 12-12-2019 11:22 AM
Go..go.. netizen

Sdgkan bini baik pun kene caras dgn janda ni kan plak abah bujang bertunangkan ko yang melambung dilambung deepfake..
Quote blue^panther 12-12-2019 11:33 AM
Edited by blue^panther at 12-12-2019 11:34 AM

Dah kau gigih nk jadik retis n pastu show off rete tunang kau sekali.....mendapat la, macam la x paham netizen sekarang.....choi sangat perangai tu, tengah takde job ker???
Quote Meiizu 12-12-2019 12:00 PM
elleeehhhh dia ni taklama dlm indsutri..thn depan kawin, veranak - slmt tinggal dunia reetisssss.
jgn ceri berai sudah
Quote shark_eow7 12-12-2019 12:04 PM
Kurex replied at 12-12-2019 11:12 AM
kau pelakon paling takde bakat, takde gred, terpaksa jadi murah utk kekal relevan, pelakon paling ce ...

woww... boleh hadam ke perempuan tu kalau baca statement gini...

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.154558s Gzip On
To Top