Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ada Kuda Pusing, Majlis Cukur Jambul Anak Azrinaz Mazhar Serba Mewah!

12-12-2019 10:09 AM|Oleh: top5complete | Komen: 321

Mungkin sudah menjadi trend ibu bapa zaman sekarang terutama golongan artis apabila mahu mengadakan majlis cukur jambul anak dan aqiqah secara besar-besaran dan wajib dihadiri orang kenamaan.  


Foto: IG

Azrinaz Mazhar Hakim dan pasangannya turut tidak ketinggalan dengan trend ini apabila dia selamat melahirkan bayi perempuan yang diberi nama Areesya Malaykha pada September lalu.


Foto: IG

Majlis cukur jambul dan aqiqah puteri mereka itu telah diadakan di Hotel Shangri-La, Kuala Lumpur dengan penuh mewah. Apa yang lebih mengemparkan lagi, terdapat karusel (kudang pusing) ditengah-tengah dewan dengan hiasan dewan yang penuh mewah dan eksklusif.


Foto: IG

Perkara itu menjadi perhatian pengguna media sosial yang begitu terkejut dengan kemewahan majlis cukur jambul itu sehingga ada yang menyamakan dengan judul filem Crazy Rich Asian.


Foto: IG

Foto: IG


Apa-apapun, kita doakan sahaja keluarga ini dan semoga anak mereka membesar dengan baik dan menjadi individu yang berguna di masa depan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 320
Komen

Previous : "Semoga Banyak Mata Terbuka" - Ches Al-Maliki Keluar Kenyataan Media Kes Da'i Farhan

Next       : Intan Najuwa Mengamuk Netizen Ganggu Tunangnya

Komen Terbaru

Quote ira_229 5-1-2020 11:38 AM
Dia dpt elaun dari bekas laki lagi ke? Tengok hidup dia mewah giler..

Lain-lain Komen

Quote shark_eow7 10-12-2019 04:16 PM
laki dia keje apa.. tu je nak tauu
Quote Boomibulat 10-12-2019 04:17 PM
shark_eow7 replied at 10-12-2019 04:16 PM
laki dia keje apa.. tu je nak tauu

MUKA MCM BLACK MENTOR..
Quote September14 10-12-2019 04:17 PM
Tu dia aihh org kawen pun x mcmni...
Quote imanda 10-12-2019 04:18 PM
pampasan dia dpt pon bkn kaleng2 so kat mn lg nk buang2 duit tu pon. dia xyah nk sebok2 saving kat asb mcm marhaen lain
Quote shark_eow7 10-12-2019 04:19 PM

hahaha. confius kejap.. dia masih carry title CP lagi ke even dah bercerai & kahwin dengan suami baru?? seabab status vshanti tuu address dia CP..
Quote Piramida 10-12-2019 04:19 PM
Memang grand... untunglaaa

Btw, dia kerja apa? Owner business ke? Investor?
Quote iena_jr 10-12-2019 04:20 PM
Apa nak heran. Elaun dia dapat, elaun anak dia bagi. Untung laki dia
Quote jerukkedondong 10-12-2019 04:20 PM
shark_eow7 replied at 10-12-2019 04:16 PM
laki dia keje apa.. tu je nak tauu


Yg I tahu dulu laki dia diver...skrg ddk rmh  je lah kut....bini kaya..
Quote Piramida 10-12-2019 04:20 PM
imanda replied at 10-12-2019 04:18 PM
pampasan dia dpt pon bkn kaleng2 so kat mn lg nk buang2 duit tu pon. dia xyah nk sebok2 saving kat a ...

I see... duit pampasan.
Quote intanazlynna 10-12-2019 04:22 PM
memang cantik sangat2
Quote blue^panther 10-12-2019 04:22 PM
Nampaknya akikah anak elpira dah dicaras oleh CP AMH, majlis dia lagi letops......sapa lagi lepas ni?? Wawa ker??
Quote kokocrunch 10-12-2019 04:25 PM
cantiknya...
Quote munchkin 10-12-2019 04:29 PM
Member salah satu yg hadir. Gambar snap semua tak nampak apa. Gelap sangat.
Quote MeghanK 10-12-2019 04:31 PM
haritu bukan cikta duk berceramah pompuan kena pakai tudung tutup dada ke
Quote Rainrein 10-12-2019 04:35 PM
Boleh panggil cp lagi ke even dah kawin lain?

#betultanyanisebabtaktau
Quote kaklimahcomot 10-12-2019 04:35 PM
Piramida replied at 10-12-2019 04:19 PM
Memang grand... untunglaaa

Btw, dia kerja apa? Owner business ke? Investor?

ada yg ckp, photographer
Quote fliphair8 10-12-2019 04:38 PM
huntong laaa kaya....huntong lagi tok laki menyelam2 dapat harta karun....

tapi hakak ade soft spot skit kat laki CP sebab tak mencapub socmed....
Quote hotmak 10-12-2019 04:38 PM
wow haha tak tercapai akal, yelah duit yg ada mmg untuk dibuang2 gitu je kan untung nasib badan lah
Quote doubleA 10-12-2019 04:39 PM
again, mak bapak yg bermewah2 budak tu tak tahu apa2

takpa la deme mampu. memang nampak mewah dan grand majlisnya

Lihat semua komen(321)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.205707s Gzip On
To Top