Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Saya Dan Azmin Sedia Dipecat, Dikorbankan Demi Parti - Zuraida

9-12-2019 02:29 PM Komen: 46
“Kalau kami nak dipecat, saya dan Azmin sudah bersedia."

Naib Presiden PKR, Zuraida Kamaruddin mendakwa beliau dan Datuk Seri Mohamed Azmin Ali sedia dipecat.

"Kami rela dikorbankan demi parti ini kerana kami berniat ikhlas hendak membawa parti ke arah landasan betul.


Kredit foto: Head Topics/IG Azmin

“Kalau ini presiden merasakan Keadilan sangat gah hebat dengan 50 ahli Parlimen yang dimilikinya tapi pengurusan parti dari atas ke bawah sudah carca marba.

“Maka siapa yang nak disalahkan atas segala situasi teruk yang tercetus dalam parti ketika ini dan saya tahu ucapan saya malam ini sedang direkodkan di sini. Saya mahu presiden (Anwar) dengar,” katanya dipetik MalaysiaGazette.

Dalam ucapannya pada malam Majlis Makan Malam Wawasan Kemakmuran Bersama 2030, Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan berharap Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berubah dan mengembalikan parti pada landasan yang betul.

“Saya sudah menjalankan tugas saya dan itu cukup untuk saya tidak mahu dipersoal di akhir akhirat nanti apabila kamu tahu kamu masih biarkan berlaku. Biar kita mati dalam kebaikan daripada keburukan,” ujarnya lagi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote akies 8-1-2020 10:22 PM
Masalah dalaman parti..
masalah ko dan ds anwar..
Sape peduli

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 9-12-2019 09:04 AM
Alangkah bagus andai korang masih jd pembangang selamanya..
Quote tomatome 9-12-2019 09:10 AM
Berani ke anwar pecat?? I dun think so.. sb tu jemin n zuraida berani cabar
Quote harizs 9-12-2019 09:13 AM
Boomibulat replied at 9-12-2019 09:04 AM
Alangkah bagus andai korang masih jd pembangang selamanya..

Sepatutnya mrk terus berguling2 pejuangkan mansuh tol & petrol 1.50
Quote Boomibulat 9-12-2019 09:34 AM
harizs replied at 9-12-2019 09:13 AM
Sepatutnya mrk terus berguling2 pejuangkan mansuh tol & petrol 1.50

jadi pembangang lebih efektif..
Quote batusembilan 9-12-2019 09:39 AM
patut la kt fb sorg ahli Pas tu ada tulis, Muafakat Nasional bersedia menerima bbrp pimpinan pkr akan dtg.
Quote harizs 9-12-2019 11:11 AM
KENYATAAN TERBUKA ZURAIDA

1. kenyataan zuraidah polis memberi tahu bang non di dlm clip video sandakan adalah azmin
2. polis belum mengeluarkan kenyataan siapa pelaku muka macam azmin di dalam video
3. bang non di minta oleh mahathir untuk memecat azmin kerana terlibat video sandakan
4. kesimpulan mahathir terus membenarkan azmin terus berkerja  
5. zuraidah tidak mengenali bang non dan mahathir secara dekat
6. azmin & zuraida ada 60% sokongan dalam PKR


dah blh order popcorn dan pepsi
Quote JohnnySins 9-12-2019 11:30 AM
muncui la parti baru....parti serpihan...bak kata anwaq...picisan...wakakakakakakakakkaa
Quote orgsepang 9-12-2019 11:35 AM
Kalau dia buka parti baru, berapa banyak parti politik dalam negara cenonet je ni. Dengan raja dan yang dipertua di setiap negeri. Penuh jawatan yang macam membazir sajok.
Quote tobby 9-12-2019 11:40 AM
ni semua ahli politik kejar duit & kuasa....bukan nak servis rakyat pun. baik bang non, baik azmin, baik zuraida...semua kaki fitnah demi politik & wang ringgit.  tgk saja apa yg mrk tak pernah fitnah najib.  sekarang makan diri la korang. padan muka.


"Saifuddin Nasution orang tidak berguna. Fahmi Fadzil budak hingus. Ketua AMK budak hingus pakai pampers"   - Zuraida Kamaruddin.
Quote beta_carotene 9-12-2019 02:45 PM
Ingatkan ada video Zuraida dgn Azmin pulak..
Quote Rogue98 9-12-2019 03:16 PM
Edited by Rogue98 at 9-12-2019 03:17 PM

X payah ada parti lah kalau meeting pun taknak datang. Tapi costs pi luar negara kemain banyak siap bwk famili... Suh pi Parlimen pun komplen sejuk.. x cukup tidur... x reti nak tolong rakyat letak jawatan jer lahhh...
Quote Al-Patih 9-12-2019 03:18 PM
penyokong 60% yg dapek habuan....40% lagik masih menunggu....kesian...
Quote JohnnySins 9-12-2019 05:00 PM
Boomibulat replied at 9-12-2019 09:04 AM
Alangkah bagus andai korang masih jd pembangang selamanya..

bukan hang sokong kerajaan PeeH PeeKR DAPee ka..awat hang bukak id baru lepaih tu komen lagu tu? wakakakakakakkakakakaa
Quote Boomibulat 9-12-2019 05:08 PM
JohnnySins replied at 9-12-2019 05:00 PM
bukan hang sokong kerajaan PeeH PeeKR DAPee ka..awat hang bukak id baru lepaih tu komen lagu tu? w ...

sokongan boleh berubah ikut keadaan..
Quote jofizo 9-12-2019 05:12 PM
berani ka bang non nak pecat? setakat bang non tuh zuraida sepak teloq ja....sedangkan jamal pn berdarah hidung kena tumbuk ngan zuraida...jgn main2.....
Quote elzy 9-12-2019 05:37 PM
Just sit back and relax..
Macam-macam drama sekarang sampai tak tahu nak tengok channel mana satu ..
Quote harizs 9-12-2019 05:46 PM
JohnnySins replied at 9-12-2019 05:00 PM
bukan hang sokong kerajaan PeeH PeeKR DAPee ka..awat hang bukak id baru lepaih tu komen lagu tu? w ...

yg best tu lepas meletop isu azmin derhaka dgn bang non ni tetiba pentakzub bang non bersetuju Menteri Ekonomi PH berbelanja mewah diluar negara, melancong secara melampau dan sebagainya. skrg mrk pulak yg jaja habis cerita azmin dulu kala. dulu masa kita cerita mrk buat2 x percaya.  so nampak sgt apa perjuangan dorg.  
Quote harizs 9-12-2019 05:55 PM
jofizo replied at 9-12-2019 05:12 PM
berani ka bang non nak pecat? setakat bang non tuh zuraida sepak teloq ja....sedangkan jamal pn berd ...

tak berani pecat ....



Quote JohnnySins 9-12-2019 05:59 PM
harizs replied at 9-12-2019 05:46 PM
yg best tu lepas meletop isu azmin derhaka dgn bang non ni tetiba pentakzub bang non bersetuju Men ...

bukan ka mimpi basah depa anwaq jadi PM ke-8, AZZmin jadi TPM anwaq...wakakakakakakkakakakakaka

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.361819s Gzip On
To Top