Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sanggup Berjaga Malam Jaga Anak, Hanis Zalikha Puji Hairul Azreen Wira Di Hatinya

9-12-2019 12:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 88

Foto: IG
Tengah 'meletup-letup' nama Hairul Azreen disebut disebabkan filem Wira yang dibintanginya.

Memang hebat sambutan untuk filem tersebut katanya. Dah tengok ke?

Di rumah, Hairul juga merupakan seorang wira kepada isterinya, Hanis Zalikha.


Mana tidaknya, sanggup berkorban tidur demi nak jaga anak mereka, Alisa Aisyah yang celik pada pukul 4 pagi.

"Wira kami. Bangun berjaga malam sebab Alisa celik 4 pagi," tulis Hanis melalui Instagram.

Beberapa keping gambar aksi anak-beranak ini dimuat naik.


Di ruangan komen, ramai yang puji Hairul adalah seorang suami dan bapa yang sangat penyayang.

Ramai pula yang jadikan pasangan ini sebagai idola, tak kiralah dari segi keharmonian rumah tangga atau pun cara mereka didik anak.


Beberapa personaliti dan rakan artis pun tak ketinggalan dalam memuji kecomelan anak mereka termasuk Uyaina Arshad, Neelofa dan Shiera Joy.

Biasalah tu, isteri mestilah puji suami mereka yang terbaik kan? Takkan nak puji suami orang pula. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
0
0
Komen: 88
Komen

Previous : "Baik, Ikhlas, Tak Ambil Kesempatan,"-Risteena Nafi Isa Khan Kaki Perempuan

Next       : Impianku Nak Mati Di Bumi Madinah-PU Abu

Komen Terbaru

Quote ayra.e 13-12-2019 07:28 PM
Cutenye si kecik tu

Lain-lain Komen

Quote RumiMenari 9-12-2019 01:02 PM
4 pagi tu mmg dh masuk waktu bangun tido pun
Quote mesmerize 9-12-2019 01:03 PM
abistu dah tu bapaknya normal lah jaga malam bila anak bangun nak menyusu atau sakit..
Quote mesmerize 9-12-2019 01:04 PM
tapi nak puji alisa mmg comel betulla .. kalau up aje gambar alisa komen beribu kat ig memuji kecomelan sheols
Quote Mfzg89 9-12-2019 01:11 PM
dahtu nak suruh bapak org lain jaga ke? sakai giler laki bini ni.. buat ank reti bila bab jaga habis nak canang 1 bumi.
Quote misuke 9-12-2019 01:12 PM
syukurlah.. btw, aku suke je tgk family ni... comey angat yusof dgn aliesha ni
Quote gummiebear 9-12-2019 01:14 PM
Dah anak kome khenn memang patut lah bapak nya yang bangun. Apa2 pun tahniah lah sebab ramai jah bapak jenis tak reti, biar je bini buat semua
Quote Kurex 9-12-2019 01:15 PM
comel kerul ni.. dgn badan nak fit clean macam tu.. arghhh
Quote rosmahisham 9-12-2019 01:26 PM
Ramai je suami mcm tu. tp x kecoh pon.hairul ni x keje mcm marhaen slu ade kt rmh selayaknye la kn tlg bini jg ank.
Quote separasedar 9-12-2019 01:41 PM
Meols mmg tak minat this couple. Tak follow pon. Tapi meols follow ig anak2. Acaner tu

Manis btl muka alisa ni kan. Comel. Lembut je muka dia. Sejuk mata memandang. mmg budak yg manis.
Quote fuyupoktek 9-12-2019 01:46 PM
Untongla dia. Sbb ramai suami yg tau menbuta spnjang malam sampai pg termasuklahm.. Sighh
Quote imanda 9-12-2019 01:49 PM
awat 1st pic kenis muka mcm pondan & 2nd pic muka senduk sgt.. I is ngeri ngn hidung sheol.. anyway skala nguapan kalo cite psl kapel keks ni, xsudah up pasangan mcmkan kapel lain xjd makpak yg sebenarnya.. tp keklisa comel. sekian.
Quote hasitall 9-12-2019 01:50 PM
Dah memang tanggungjawab sebagai seorang suami
Quote CinnamonR 9-12-2019 02:01 PM
Yela..suami ang jela yg terbaek keknis oii..naseb baik anak comeii
Quote nanasno 9-12-2019 02:32 PM
Kurex replied at 9-12-2019 01:15 PM
comel kerul ni.. dgn badan nak fit clean macam tu.. arghhh

orang lain sume cakap pasal alisa yang comel. tapi abang kurex.......hmm...
Quote fliphair8 9-12-2019 02:34 PM
tak minat dedua, tapi diakui dedua pandai carik makan nak maintain lifestyle...anak2 comei...
Quote slyfynx 9-12-2019 03:02 PM
Saiful, keje ko mmg up kan thread org macam thread sendiri, or up kan cerita dari ig je ke.
Mmg xde kualiti.
Sorry, someone has to day this, mmg xde kualiti ko punye thread.
X buat homework.
Sakit lak hati aku.
OK, done merempan
Quote bondeh 9-12-2019 03:14 PM
satu yg meolls puji sangat Keknis sebab rajin/suka memuji suami... lembam di mata acik porum tapi wira di hati keknis. ahgitchew
Quote grizz 9-12-2019 03:20 PM
yeke ke tu kol 4pg..tah2 tgkap gambo sblom tdo pstu up jela kte kol 4 pg..
Quote Cassieopeia 9-12-2019 04:00 PM
untungla dapat laki rajin, btw alisha comel

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.157432s Gzip On
To Top