Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Hampir RM10 Ribu Harga Koleksi Kasut Neelofa, Hebatnya"

7-12-2019 09:00 AM|natrahn| Komen: 122

Selepas susu pisang yang terpalit dengan kontroversi, selebriti dan usahawan terkenal, Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa tatkala menerima tawaran untuk bekerjasama dengan sebuah jenama fesyen antarabangsa terkenal Giuseppe Zanotti pula.

Jual kasut pula


Menurut Neelofa, dia tidak menyangka bahawa jenama kasut yang dipakainya sejak awal pembabitan di dalam industri suatu ketika dahulu menyatakan keinginan mereka untuk menghasilkan kasut edisi istimewa bersempena namanya untuk pasaran.

Pengasas jenama tersebut mendedahkan Neelofa mempunyai aura tersendiri secara tidak langsung pujian tersebut memberikan satu penghormatan buatnya.

Kredit foto: Instagram Neelofa

Selepas pertemuan dengan Giuseppe Zanotti ketika hadir ke pertunjukan fesyen di Milan awal tahun ini, Neelofa ditawarkan kerjasama dalam rekaan koleksi istimewa bersama Giuseppe Zanotti.

Dua Koleksi Neelofa Kini Di Pasaran 

Sebagai info, selebriti-selebriti ini juga merupakan penggemar dan pelanggan setia jenama ini kerana memperakui akan keselesaan dan mutu penghasilannya yang cukup kemas dan sempurna.



Dua koleksi kasut tersebut 'Dazzling Liza for Neelofa' dan 'Mirror Liza for Neelofa' kini mula dijual di butik berkenaan di Pavilion yang berharga RM9,790 dan RM3,890 untuk setiap koleksi. Gulp.

Lebih membanggakan, Neelofa merupakan artis pertama di Malaysia dan kedua di Asia yang berkolaborasi bersama Giuseppe Zanotti. - CARI

Sumber - Instagram Neelofa & Murai.my

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 122
Komen

Previous : "Conflict Of Interest?" - Ahmad Idham Direhatkan Sebagai CEO FINAS?

Next       : "Saya Janji Akan Jaga Dengan Penuh Kasih Sayang," Risteena Sah Bertunang Dengan Isa Khan Di Bali

Komen Terbaru

Quote cupu 15-12-2019 12:42 PM
Miawlover replied at 7-12-2019 04:32 PM
Lbh baik bli emas dari kasut..

Klu 10k ni dh dpt gelang sajat yg besor tu...tp lantak dia la klu duit byk xabes mkn..tp mmg sah membazir pun..10k umrah pun dpt.hihi

Lain-lain Komen

Quote blue^panther 7-12-2019 09:04 AM
Sesuai utk orang2 katik jer ni, nk tgk berapa ramai lobenak yg borong kasut dia ni....
Quote princessmiang 7-12-2019 09:07 AM
Batak2 tak mampooo..semua penerima br1m.. #edisibakalan mampu minum susu pisang kecut kertu
Quote Lengkong 7-12-2019 09:12 AM
mampu tengok je


Quote unguaurora 7-12-2019 09:15 AM
Buruk design sepatu tu
Quote prizadane 7-12-2019 09:17 AM
Berita ni keluar di kala susu pisang hebat diperkatakan.

Cubaan untuk men'divert'kan attention orang ke?

Btw, lobenak boleh la beli banyak banyak kasut ni. Supporr melayu kan..
Quote newyork 7-12-2019 09:44 AM
Buruknya kasut tebal bahgian depan mcm stripper punya kasut
Quote zuriey 7-12-2019 09:59 AM
Siapa aja yg nk pkai kasut tongkal gini
Acik lobenak semua kepam & gundu kang terpeleot kaki diorng
Quote peko_lolo 7-12-2019 10:04 AM
Cane ek dieorg ni jln pki kasut cenggini.pstu siap joget lagi.ptt la ayda jebat terjelepuk
Quote LadyCarefree 7-12-2019 10:05 AM
zuriey: Siapa aja yg nk pkai kasut tongkal giniAcik lobenak semua kepam & gundu kang terpeleot kaki diorng



Bughok kasur ghuper gini
Quote dreamcatcher 7-12-2019 10:08 AM
Tak sakit ke pakai camni ekk?



Quote dreamcatcher 7-12-2019 10:08 AM
Tak sakit ke pakai camni ekk?



Quote princessmiang 7-12-2019 10:09 AM
Umur brapa ya loopak ni..macam 43 tahun.. TPS nampak lg muda drpd dia
Quote missbigrockstar 7-12-2019 10:09 AM
Tongkol Shoes Collection
Quote fadz84 7-12-2019 10:09 AM
sure jd must have item untuk warga lofaland ni.. x blh dilepaskan sbb exclusive & limited..
Quote Rogue98 7-12-2019 10:16 AM
Lobenak senyap sunyi sebab dah pokai dikerjakan Hajjah ... nak beli nasi lofa pun bagi alasan duk jauh...
Quote KIM.K 7-12-2019 10:18 AM
Faux leather heel boots yang Fazura jadi duta tu RM6k
Quote kookiechip 7-12-2019 10:22 AM
dreamcatcher replied at 7-12-2019 10:08 AM
Tak sakit ke pakai camni ekk?

I rasa tak sakit. Sebab bahagian depan dia tinggi. Rasa tak selesa tu maybe lah sbb tinggi sangat, rasa susah or berat nk melangkah.
Quote kaseh80 7-12-2019 10:24 AM
Nampak mcm kayu tongkol tak feminine langsong

Quote sarah82 7-12-2019 10:25 AM
Better skechers atau clarks dari kasut lopak ni. Yg pasti pakai pun tak sakit kaki dan pinggang aku selamat

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136636s Gzip On
To Top