Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mayat Tanpa Kepala, Otak Dah Dimakan Dengan Nasi Oleh Pembunuhnya

6-12-2019 05:09 PM Komen: 32
Seorang lelaki ditahan polis di wilayah Misamis Oriental, Filipina selepas disyaki membunuh seorang wanita berhampiran kawasan perkuburan.

Selain membunuh mangsa dengan kejam, suspek, Lloyd Bagtong, 21, dipercayai memenggal dan memakan otak wanita itu dengan nasi.


Kredit foto: Harian Metro

Menurut Channel News Asia (CNA) seperti dipetik Harian Metro, Ketua Polis Talisayan, Maribeth Ramoga berkata, mayat mangsa ditemui kira-kira empat kilometer dari rumah suspek di Barangay Punta tanpa kepala dan tangan berikat.

Sementara itu, The Daily Tribune melaporkan ketika kejadian, suspek memukul mangsa dengan batang besi selepas melihatnya berhampiran tanah perkuburan.

Lebih kejam, suspek kemudian memenggal kepala mangsa menggunakan pisau.

Bagtong juga mengakui kepada polis bahawa dia memakan otak mangsa dengan nasi yang dimasaknya. Manakala, tengkorak mangsa dicampak dalam lubang berhampiran rumahnya.

Polis tidak menolak kemungkinan suspek mengalami sakit mental berdasarkan maklumat penduduk setempat yang mengenalinya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 32
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote shark_eow7 9-12-2019 03:55 PM
disgusting. tu je boleh cakap .

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-12-2019 05:20 PM
ingatkan indon
Quote Catpaw 6-12-2019 05:26 PM
Baca tajuk dah buat rasa loya
Quote Catpaw 6-12-2019 05:28 PM
Macam muka mamat exist
Quote Skuau 6-12-2019 05:32 PM
banyak tengok citer IZOMBIE kot???
Quote cmf_almondpecan 6-12-2019 05:46 PM
Ngerinya. Masak dulu ke tak otak tu?
Quote Muahahaha 6-12-2019 06:06 PM
Heartless btl dia ni.
Quote helicornia 6-12-2019 06:07 PM
mental.nih
Quote Artemesiaa 6-12-2019 06:08 PM
Bahaya bila biar orang sakit mental merayau
Quote white_musk 6-12-2019 06:37 PM
cmf_almondpecan replied at 6-12-2019 05:46 PM
Ngerinya. Masak dulu ke tak otak tu?

tu la... terus2 kata mental. kena lihat keadaan jika dia memasak dulu otak itu maka dia adalah separuh mental.
jika dia tidak masak otak itu dia mental 100%
Quote bitterchoc 6-12-2019 08:10 PM


Alamak. Ni kes serial killer macam Dahmer atau mental.
Quote najib888 6-12-2019 08:17 PM
mental ka kaki batu/syabu? tengok rupa sebegitu,  95% rupa seperti kaki cautut. Filipin ni syabu murah gila babi.. export ke Sandakan.. RM20-50 ringgit bleh dapat 1 gram, purity 90%..

Info hasil sembang2 ngan ex- polis kena buang pasal menyabu ketika bertugas di Sandakan.
Quote MissVixen 6-12-2019 08:17 PM
Mesti lemak2 rasa otak tu. Ada rasa lomak cili api padang ke?
Quote sukacactus 6-12-2019 08:23 PM
Otak lembu pun aku xlalu mkn
Dia boleh mkn otak manusia!
Quote salmon-suki 6-12-2019 09:58 PM
Geliiiiiiii...uwekssssssss!!!{:yameteh
Quote buapakperut 6-12-2019 09:59 PM
uwekkkkk......
Quote ikanmasin 6-12-2019 10:10 PM
apalah dia nampak kat perempuan tu masa berhampiran kubur tu..
sampai amik tindakan g bunuh siap mkn otak campur nasi lg..
Quote any42 6-12-2019 10:18 PM
tgk citer hannibal pun dah mual. ni siap mkn ngn nsi bt lauk. kira pmpuan tu hppned to b in wrong place at the wrong time la yek. siannya.
Quote Sazida 6-12-2019 11:06 PM
Catpaw replied at 6-12-2019 05:28 PM
Macam muka mamat exist


Cer tgk muka thomas arya. Lagi sebijik. Huhu
Quote Catpaw 6-12-2019 11:11 PM
Sazida replied at 6-12-2019 11:06 PM
Cer tgk muka thomas arya. Lagi sebijik. Huhu

Ye la lagi sejibik,baru tau tu nama retis indon


Nak muntah la masuk thread ni baca komen

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.324850s Gzip On
To Top