Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kereta Kena Blok, Lelaki Selit Nota Sekali Dengan Kondom, "Baru Boleh Fikir Agaknya'

5-12-2019 06:10 PM Komen: 40
Dek kerana parkir sesuka hati sehingga menghalang kenderaan lain, seorang pemuda bertindak meninggalkan nota dan juga kondom pada cermin kereta.

Memetik laporan ProjekMM, lokasi kejadian tidak diketahui di mana namun, kereta jenis Myvi hitam yang menjadi punca masalah tersebut. 

Kredit foto: Twitter

Pengguna Twitter yang dikenali sebagai Karls Jam berkata, kereta tersebut tidak dapat dialihkan, pemiliknya langsung tidak meletakkan nombor telefon dan brek tangan tidak diturunkan. 

Dah hampir 2020 tapi perangai double park masih tak nak berubah, katanya.


Susah sangat nak tinggalkan nombor telefon atau tak tarik brek tangan? Dari siang sampai ke malam aku tunggu, siap hujan. Ini hadiah untuk kamu. ujarnya lagi menerusi hantaran Twitter itu. 

Nampaknya masalah tersebut berjaya diselesaikan kerana esoknya Karls berkata kereta itu tidak lagi diparkir di situ.

Ada juga di kalangan warganet yang menasihati agar menghubungi pihak PBT jika masalah tersebut berlaku di kawasan anda. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote pinkpunk 28-1-2020 10:28 AM
memang bodoh org yg blok kete tak tinggal no...

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 5-12-2019 06:33 PM
Makan dalam ayatnya tu
Quote Artemesiaa 5-12-2019 06:34 PM
Makan dalam ayatnya tu
Quote Boomibulat 5-12-2019 06:37 PM
Ayat acik2 forum..versi BI
Quote any42 5-12-2019 07:05 PM
nsib baik ltak yg blum guna.
Quote zawara 5-12-2019 07:18 PM
Serious la sanggup tunggu sampai ke malam..kalau aku bg masa setengah jam je
Quote epuepy 5-12-2019 07:41 PM
Hahhahaha. Bagus setepek dia bagy. {:hooray
To owner keta, sila jangan membiak n pupus slowly k. {:spec
Quote anisanim 5-12-2019 07:57 PM
Ayat yg win.. Mmg torbaikk
Quote MadameOnion 5-12-2019 08:02 PM
Hahahahhahahaha
Quote otai_g 5-12-2019 08:16 PM
kereta yg blok org tanpa tingal kontek no ni, elok kasi mati je. X ada otak. Bodoh mcm lembu.
Quote CatMiow 5-12-2019 09:03 PM
Harap insof la ye....

Gelap gile cermin..
Quote Cyempaka 5-12-2019 09:08 PM
Betul tu. Xpayah membiak. Jenis samseng mcm ni nanti keluar anak pun sama samseng je.. Kecik2 dah tolak anak org lain kat playground
Quote KiahRonggeng88 6-12-2019 12:43 AM
Wakakkakaka makaan dalam siott
Quote armin 6-12-2019 12:47 AM
zawara: Serious la sanggup tunggu sampai ke malam..kalau aku bg masa setengah jam je

Kalau tak tau nak contact siapa mcm mana nak alihkan kereta tu
Quote Perawankota 6-12-2019 01:08 AM
Sakai punya perangai
Quote saviour_09 6-12-2019 08:27 AM
kenapa tak bagi yg dah pakai?
siap ada bonus balance2 lagi dalam tu
Quote pokaibanktokyo 6-12-2019 08:45 AM
armin replied at 5-12-2019 04:47 PM
Kalau tak tau nak contact siapa mcm mana nak alihkan kereta tu

Pecahkan  tingkap  la. Lepaskan handbrake. Banyak  songeh  kalo... engko  pukul  saja
Quote pokaibanktokyo 6-12-2019 08:47 AM
Setakat  tulis  nota,  tinggalkan kondom  saja  buat  hape?
Quote Mfzg89 6-12-2019 09:42 AM
otai_g replied at 5-12-2019 08:16 PM
kereta yg blok org tanpa tingal kontek no ni, elok kasi mati je. X ada otak. Bodoh mcm lembu.

letak je paku kat 4 biji tayar dia.. biar dia rasa. nak tukar tayar spare ada 1 je.. pandai2 la dia pikir..
Quote mrsT 6-12-2019 09:43 AM
padan muka jerkk lahh aku nak ckp...  

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top