Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Rasanya Sama Macam Tuna Biasa, Cuma Bau Kurang Menyelerakan" - Review Makanan Kucing Jadi Trend?

Shimmer Shine|5-12-2019 10:47 AM Komen: 41


"Dah takda makanan lain ke sampai makanan kucing pun nak review? Pelik la BBNU ni." 

Pernahkah anda terfikir apa rasa makanan kucing? 

Google

Mungkin bagi segelintir penggemar kucing, perasaan ingin tahu itu menebal tetapi geli untuk merasainya. Jangan bimbang sebab ada orang yang sukarela membuat ulasan makanan kucing. 


Terus menikmatinya dari tin, pengulas tersebut menjelaskan yang rasanya okey.

"Rasanya seperti tuna biasa, tak pelik pun cuma bau ja lah yang tidak begitu menyelerakan. Tapi okey, kalau kucing boleh makan, kita manusia pun boleh."

Twitter

Video tersebut mendapat pelbagai perspektif daripada warganet. Ada yang menerimanya secara bergurau, serius dan marah. 



Mungkin bagi yang berasa jijik tidak menyangka makanan kucing adalah  boleh diratah biasa sedangkan kelompok yang menyokongnya mengatakan ia adalah prosedur biasa sebelum produk itu dijual. 


Macam-macam hal, tapi itulah warna-warna kehidupan. Apa pun, sekurang-kurangnya persoalan rasa makanan kucing itu sendiri telah terjawab. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 41
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote R2D2 7-12-2019 10:42 PM
Dulu dulu ada kat review gila mcm ni?
Sekarang ni mcm mcm ada review, share semata mata nk raih followers, LIKES, View etc

Lain-lain Komen

Quote ayorsuam 5-12-2019 10:53 AM
Astaghfirullahalaziiimmmm....brand tu ada halal ke tak dik oii?
Quote prettyuglybabe 5-12-2019 10:56 AM
tolong review whiskas chicken & tuna yang ada kuah tu..
bau dia sedap gila kot..
Quote Forfoxache 5-12-2019 10:57 AM
Waiting for makanan anjing reviewer now.
Quote paz 5-12-2019 11:20 AM
Harap baca dulu ingredients dia yer.
Quote palmolive 5-12-2019 11:25 AM
lapar perhatian ke camner?
Quote darkness 5-12-2019 11:31 AM
Yuks....please go away dgn trend ni..
Quote manehnya 5-12-2019 11:36 AM
Eww gigihnya... Dpt duit ka wat gitu
Quote violetungu 5-12-2019 11:40 AM
Pasni jgn pulak ada yg mengikut trend ni..
Quote Kurex 5-12-2019 11:43 AM
lapar perhatian.. daripada budak twitter kesayangan forumer mugey...
Quote Artemesiaa 5-12-2019 11:45 AM
Penat2 cuba harap company pengeluar bagi penghargaan sebab bagi review percuma
Quote syierodoy84onot 5-12-2019 12:23 PM
dah takde idea kot dorg ni
Quote mamapea 5-12-2019 12:29 PM
bau pun x blh tahan...mcmana la blh mkn
Quote Chairman 5-12-2019 02:00 PM
vangang yang hamat
Quote nononcrux 5-12-2019 02:13 PM
alahai makanan kucing pon nak makan, kalah orang ngandung kau ni
Quote inspiro92 5-12-2019 02:20 PM
Anak request pasni review dog food, pelet ikan & pelet ayam pulak.jgn double standard.
Quote KelisaOren 5-12-2019 02:37 PM
Jgn terkejut kalau ko tak boleh bercakap lepas ni dek asyik mengiau jeNanti tengok2 tumbuh bulu,ekor,misai
Quote JibboTheCat 5-12-2019 02:52 PM
inikah trend 2020 yang tak lama je lagi?
Quote Boomibulat 5-12-2019 03:09 PM
ntah ape yg dicampur dlm tin tu pun tak tau..kucing bkn tau halal haram..btw i pnh try jgk whiskas ke ape dulu..tp yg jenis bijik2 tu la..not bad jgk rasa dia.
Quote mesmerize 5-12-2019 03:39 PM
euw tak senonohla.. entah bersih entah  tidak tuna dalam tin tu.. entah dimasak sempurna ke tak..
kucing tak pe la makan benda tak masak.. ko tu nak kojol cepat ke dik?

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.208636s Gzip On
To Top