Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tolonglah Ganti Dengan Jihan, Dia Paling Havoc" - Ramai Macam Happy Je Meletop Dapat Host Baru?

4-12-2019 04:00 PM|SakuraJo| Komen: 60

Program MeleTOP yang disiarkan di saluran Astro Ria cukup sinonim dengan pengacaranya iaitu Neelofa dan juga Nabil Ahmad sejak mula diterbitkan pada Oktober 2012 lagi. 

Selama tempoh 7 tahun bersiaran sudah pastinya program tersebut meninggalkan impak yang tersendiri dalam hati penonton lebih-lebih lagi dengan gelagat kedua-dua pengacara itu. 


Bagaimanapun, peminat dikejutkan dengan pengumuman secara langsung oleh Neelofa yang dia akan mengundurkan diri daripada pentas MeleTOP. Pengacara, pelakon dan usahawan berusia 30 tahun itu berkata yang dia akan mengacarakan program MeleTOP buat kali terakhir pada 31 Disember ini

Kredit foto : Ig MeleTOP

"Dengan hati yang sangat berat, ini adalah bulan terakhir saya akan bersama dengan MeleTOP."


Kredit foto : Ig MeleTOP

Walaupun ramai peminat yang merasa dukacita atas pengumuman tersebut dan merasakan program itu tidak akan sama tanpa kehadiran wanita berusia 30 tahun itu, tetapi tidak kurang ramai juga yang dilihat bergembira dan seakan bersyukur. Amboi masing-masing!

Kredit foto : Ig mStar

Tidak kurang juga yang berteka-teki tentang pengacara yang bakal menggantikan tempat Neelofa yang akan diumumkan oleh pihak Astro pada Januari tahun hadapan. 

Mahu Jihan ganti Neelofa.

Kredit foto : Ig Jihan

Mungkin kerana sudah kerap menggantikan tempat Neelofa dan keserasiannya dalam pentas pengacaraan bersama Nabil, ramai yang berharap agar Jihan dipilih sebagai pengacara baru.

Sumber : Ig MeleTOP

Kita nantikan sahaja pengumuman rasmi daripada pihak Astro nanti. Yang patah pasti akan tumbuh kembali. Diharap pengganti Neelofa nanti boleh memberi pembaharuan disamping mengekalkan 'vibe' yang sama untuk program tersebut. 

Bagi yang sedih tu, boleh je ikut ikut perkembangan Neelofa di Instagram. Lagipun Neelofa bakal muncul dalam rancangan baharu kelak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 59
Komen

Previous : Maya Karin Minta Remaja Jual 'Barang' Boyfriend Kalau Dah Tak Berguna!

Next       : "Cerai Guna Voice Note" - Peguam Dedah Da'i Farhan Kini Sah Bercerai Dengan Isteri Pertama

Komen Terbaru

Quote gigi 11-12-2019 10:43 AM
tak pon amik sherry alhadad ngan alif satar.......nobil boleh jalan dah

Lain-lain Komen

Quote mizruncing 4-12-2019 04:28 PM
yesss vote for jihan
Quote cikkittydiva 4-12-2019 04:30 PM
Yess... Jihan... Tak pon sherry..{:hooray
Quote teen_angelJB 4-12-2019 04:32 PM
No jihan..plezzzzz..no jihan plezzz...baca 44*..
Quote caramel_cloud9 4-12-2019 04:33 PM
Mcm muak je dgn jihan... Org lain lah
Quote imransulaiman 4-12-2019 04:58 PM
Kalau Jihan jadi host, siapa yang nak buat parodi? Neelofa?? {:thief
Quote bambimbom 4-12-2019 05:27 PM
tak payah la jihan... jihan dgn nabil sesuai utk gv je.. setahun sekali je jumpe dorang, baru ok.. kalau tiap2  minggu.. muak uols...
Quote che-cikL 4-12-2019 05:33 PM
elok lah tu...

atau lebih baik lagi, tak yah ada meletop lagi... hape yang meletopnya pun?
Quote tokenn 4-12-2019 05:56 PM
akhirnya....meletop tanpa lopak
Quote Qwerty007 4-12-2019 06:02 PM
Ain edruce pun hokay.. kadang2 kak j ni buat lawak mcm spesis lawak xberapa cerdik mcm haji bill gak.
Quote September14 4-12-2019 06:24 PM
Didi alias plss
Quote selipar_hijau 4-12-2019 06:33 PM
Jihan boleh, tapi jangan pair ngn Nabil sbb nti dgn Jihan2 skali bodo
Quote MisXoXo 4-12-2019 06:33 PM
Alhamdulillah..happyyy nyaaa..
Quote Zeatyisaac 4-12-2019 06:38 PM
Sherry okay, but not Jihan. Jihan dan Nabil sama2 Tak senonoh, nanti saling membaham je. Baik Sherry, nampak versatile.
Quote TravellingBear 4-12-2019 06:44 PM
Gambar jihan kat sini sama sebijjkmacam acik all in simpang renggam sblm alter... Jihan oiii ngko pegi la tny acik all in alter apa kat mana bior ada kembar
Quote domok 4-12-2019 06:51 PM
Pls not jihan @ sherry..
Mesti ada org lain yg ok gak.
Apa pun cari yg rajin buat homework.. Jgn blur sgt.
Hakikatnya aku bukan tgk pun meletop ni. So klu xde pun xpe.
Quote Perawankota 4-12-2019 07:37 PM
Sherry no 1.
Jihan no2.
Tya Arifin menantu tok ti no 3.
Ain edruce pon OK, tp kadang bingit Sgt..
Quote Padelpop 4-12-2019 08:21 PM
Nabila huda please...
Quote apiz99 4-12-2019 09:30 PM
Ha bgusss...
Quote Mizlyn 4-12-2019 09:37 PM
I suke minah yg rambut kembang yg mc backstage GV tu..fiza ek nama she... she ok.. ceria n cantik

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top