Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Eina Azman Ditegur, Tengah Buat Ibadah Umrah Pun Nak Bersolek Ke?

3-12-2019 06:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 85

Sejuk hati melihat keluarga bahagia Eina Azman di tanah suci Makkah mengerjakan ibadah umrah.

Banyak juga gambar-gambar di sana yang dikongsikan melalui akaun Instagramnya.





Ada satu swafoto Eina mendapat perhatian sebab wajahnya nampak macam bersolek pula.

Bibirnya berwarna merah menyala dan kening nampak seolah-olah dilukis.



Disebabkan itu, ada pula yang menegur kalau sedang beribadah tak perlulah nak bersolek.

Ada juga yang menceritakan pengalaman mereka ditahan di dalam Masjidilharam kerana memakai liptint.


Foto: Gempak

Tidak berdiam diri, Eina menjelaskan ianya bukanlah seperti disangka, sebaliknya dia memakai gincu Arab.

Ia dibolehkan untuk memakai semasa solat.


Kredit foto: IG

Sementara itu, ramai memuji penampilan Eina yang anggun menutup aurat dan mendoakan yang baik-baik buat dirinya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 84
Komen

Previous : Patutlah Jihan Musa Asyik Sebut Nama Je, 'Kipas Susah Mati' Wann Rupanya

Next       : Nabil Pun Tergamam, Neelofa Umum Keluar Dari MeleTOP Selepas 7 Tahun

Komen Terbaru

Quote KiahRonggeng88 15-1-2020 01:10 PM
misz_sanggul replied at 15-1-2020 01:09 PM
x dilupekan HAI..media hiburan..
poster tomok sebesar2 alam tgh2 tu

Zaman Tomok Kak Kiah dah start berkarier hahahaa baru berjinak jinak dalam shooting dan permodelan hahaha

Lain-lain Komen

Quote sfrnna 3-12-2019 06:40 PM
Bertuahnya bibik dpt pergi sekali
Quote kakakOmes 3-12-2019 06:43 PM
Iolls bumped in sheolls sekeluarga kat airport, to my surprise shuben dia takde teddy bear sgt & very fluent ckp Malay
Quote shernazz 3-12-2019 06:46 PM
kakakOmes replied at 3-12-2019 06:43 PM
Iolls bumped in sheolls sekeluarga kat airport, to my surprise shuben dia takde teddy bear sgt & ver ...

Laa ye ke
Nampak biasa je la
Iols rgk pic pon cam teddy teddy sangat
Quote cahaya_almas 3-12-2019 06:54 PM
Lain nya muka dia pd gmbr kedua last...kalau tkde nama i tk tau tu dia....
Quote Maria_Juana 3-12-2019 07:14 PM
Sekarang mekah tu dibuat macam tempat melancong. Tempat promote produk. Tapi... siapakah kita nak judge orang? Hmmm
Quote Kurex 3-12-2019 07:21 PM
dia sebenarnya pelakon ke apa
Quote Perawankota 3-12-2019 07:28 PM
So citer ni nk ckp pasal apa sebenarnya
Quote kawaiichicken 3-12-2019 07:28 PM
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih hilangkan burn ekk..
Quote LadyCarefree 3-12-2019 07:33 PM
Sibuknya la. Lantak dia la. Bukan dia pkai mini skirt
Quote Adm89 3-12-2019 07:38 PM
kawaiichicken replied at 3-12-2019 07:28 PM
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih h ...

Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls skrg dah mcm nak menetas gayanya
Quote miss_baby 3-12-2019 07:40 PM
cantik plak colour lipstik tu..
Quote lady_bonia 3-12-2019 07:41 PM
seram tengok kulit dia..apalah ye yg dia cucuk tu..xde kesan sampingan ke..
Quote Psfzi 3-12-2019 08:09 PM
Mmg dulu x selawa now
Quote CinnamonR 3-12-2019 08:39 PM
Adm89: Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls skrg dah mcm nak menetas gayanya

Rasenye mcm die buat sulam bedak je
Quote KiahRonggeng88 3-12-2019 08:43 PM
Kak Kiah cuma tggu Sis Jadd ..  seorang wanita tu selfie dkt Mekah dgn family dia sbb dh nk dkt 2 tahun dia ckp nak pegi Umrah dgn family x pergi2 lagi.... Ahaksss.... Datin ni hurmmmm mmg dh trendy skrg org pegi Mekah mcm pelancong
Quote salmon-suki 3-12-2019 08:43 PM
Alahh..kalau betul dia nk beribadah,xdenye nak tnjuk..maybe retis kan,semua nk upload kt socmed..and psl mekap tu,setakat lipstick etc tu apelaa sgt bg dia..tgk mata laa..pakai contact lens tu haa..kekeke~

And lagi satu,tu mak dia ek y berpakaian kuning liplapliplap tu?sekali kasut mngerlip2 haaa..ni lg laa..bodoh xleh diajar...sorry for my foul words..
Quote KiahRonggeng88 3-12-2019 08:43 PM
Adm89 replied at 3-12-2019 07:38 PM
Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls s ...

Dia buat bleaching rasanya... Kalau drip Vit C pon tak jd mcm tu..ramai retis putih x logik buat bleaching
Quote KiahRonggeng88 3-12-2019 08:44 PM
CinnamonR replied at 3-12-2019 08:39 PM
Rasenye mcm die buat sulam bedak je

X laaaa... kak Kiah dh buat sulam bedak bulan lepas..tahan 2 hari je hahaha datin ni dia buat Bleaching ..topup 6 bulan sekali tak silap...
Quote salmon-suki 3-12-2019 08:45 PM
kawaiichicken replied at 3-12-2019 07:28 PM
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih h ...

Ada duit semua boleh..setakat cucuk2,filler etc tu boleh ler dpt jd cenggini..lagi satu,dgn bantuan filter tepon jgk..

Pd aiolzs,tetap xlawa..kekeke..sbb bkn semulajadi..

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153899s Gzip On
To Top