Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dia Tu Kan Memang Sakit Otak" - Sering Dicarut Di Twitter, Shila Amzah Bijak 'Handle' Haters

3-12-2019 01:47 PM|SakuraJo| Komen: 84

Penyanyi Shila Amzah menerusi lagunya Tiada Dirimu yang kandas untuk ke peringkat akhir Juara Lagu 34 menyangkal dirinya sentap dengan ketua juri, Azmeer.

Shila menerusi Insta Stories menjawab soalan yang diajukan oleh peminatnya itu.


Kredit foto: IG


"Mana ada sentap2 haha adoi.

"Biar jelah diorang bosan takda cerita agaknya."



Selamba dan bersahaja menjawab soalan itu, Shila juga mengajak para peminat untuk terus menyokong Anugerah Juara Lagu nanti.

"Kita dah usaha, rezeki ada di mana-mana.

"Teruskan support AJL okay,"katanya.


Dalam pada itu, penyanyi Patah Seribu ini juga nampaknya semakin bijak untuk 'handle' para haters di luar sana.

Ada peminat yang bertanya tentang warganet bernama Alan yang memburukkan Shila di laman sosial. Nyata sekali, Shila tidak mahu mengambil pusing hal tersebut.

"Kalau tak suka, lagi stalk, tak paham orang macam ni.

"Kita takkan menang kalau lawan dengan orang sakit," ujarnya.


Betullah tu, buat apa nak dilayan tohmahan dan cerita buruk sang haters kan? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 84
Komen

Previous : Maya Karin Minta Remaja Jual 'Barang' Boyfriend Kalau Dah Tak Berguna!

Next       : "Cerai Guna Voice Note" - Peguam Dedah Da'i Farhan Kini Sah Bercerai Dengan Isteri Pertama

Komen Terbaru

Quote ashilalat 5-12-2019 09:47 AM
Rhyno replied at 4-12-2019 11:42 PM
ke ko ni alan kt twitter tu nyahhh...

Itu je kesimpulan ko? Berbiliooonnnnnzzz haterz neraka si shilalat ni kat malaysia ni. Bbukan alan alpadat tu jah...heshe boleh la geng dgn ko sama2 pondan dok jilat2 retis. Sorang jilat siti over, sorang jilat shilalat over. Sesuai korang jd kawan baik.

Lain-lain Komen

Quote LuvAurora 3-12-2019 02:02 PM
paling suka lagu sheols yg memori tercipta tu
Quote belilies 3-12-2019 02:07 PM
Kau doktor ke nak declare org sakit otak? Sick.
Quote CatMiow 3-12-2019 02:09 PM
Kalau kat you tube senang je,  pinkan je komen yang hencap tahap melampau,  macam zarul umbrella.
Quote September14 3-12-2019 02:10 PM
Kna sllu positive nnti org suka la balik
Quote damian_lee 3-12-2019 02:12 PM
Alan tu typical karats siti lija yang suka merempan dalam forum .......
Quote matchstick 3-12-2019 02:28 PM
Alan mana ni.. Alan Al Pa**at tu ke..
Quote RatuDunia94 3-12-2019 04:22 PM
Dah boleh teka bunyi2 lagu nya cemana...
Quote mixed 3-12-2019 04:25 PM
matchstick replied at 3-12-2019 02:28 PM
Alan mana ni.. Alan Al Pa**at tu ke..

fan tegar anakibu ting tang ting  
Quote BoongaKertas 3-12-2019 04:27 PM
kdg2 melampau sebenarnya komen si alan tu kat sheols. iols x fhm kenapa heols begitu rengsa dgn xila amzah ni.
Quote msdummy.2018 3-12-2019 04:30 PM
BoongaKertas replied at 3-12-2019 04:27 PM
kdg2 melampau sebenarnya komen si alan tu kat sheols. iols x fhm kenapa heols begitu rengsa dgn xila ...

contoh u olsss?
Quote BoongaKertas 3-12-2019 04:32 PM

iols dh lama tgglkan twitter. tp kdg2 xila tu dendiam jer, dia ttiba emo bangkitkan isu2 psl no brainer laa etc pastu terkait dengan tokti
Quote zehra2 3-12-2019 04:35 PM
waahh suka collab shilalat dgn amylea+ farouk roman...
ada lagu lain rupanya..
jgn mudah putus asa.. korang mmg team yg bagus
Quote msdummy.2018 3-12-2019 04:35 PM
BoongaKertas replied at 3-12-2019 04:32 PM
iols dh lama tgglkan twitter. tp kdg2 xila tu dendiam jer, dia ttiba emo bangkitkan isu2 psl no br ...

i lagilah xder segala benda alah tuh...tuh yang tny...
Quote kiahbosan 3-12-2019 04:39 PM
Betullah org sakit otakntaknpayah layan..tq next ajeerrr!!
Quote kibodwatriuh 3-12-2019 04:40 PM
Aku percaya jah Alan pondan lorong karatz taik CTDK tu sakit otak. Obvi sangat.
Quote cahaya_almas 3-12-2019 04:46 PM
Oo i tk kenal sape alan ni....nape yer dia kutuk shila
Quote gigimukelabu 3-12-2019 04:46 PM
Kalau artis bbnu ke apa merempan, paham lah jugak. Pengalaman tak banyak, pr tak reti, masih tak matang, etc. Ni dah berapa tahun dalam industri, siap terpa nama ke negara cong ceng lagi, masih jua melayan haturz nurakha macam geng2 alan pondan tu.

Duduk diam2 je teruskan karier tak boleh ke. Dah lah kena ban dengan local reporter dah.
Quote keknaih 3-12-2019 04:52 PM
apapun i stan for alan!
Quote sayang_mulut 3-12-2019 05:17 PM
walaupun iols mmg x suke Xila, tapi iols pun x suke Alan. iols ada jugak gigih stalk twitter die dan baca tweet2 die lepas orang dalam ni dok cakap die tu tweetfemes.. iols macam nak create twitter account just untuk balas.. tapi macam x minat sangat nak melayan...

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079597s Gzip On
To Top