Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Nak Koyak Tiket Wayang,"-Netizen Tak Sanggup Tengok Elsa Berloceng

3-12-2019 12:31 PM|SakuraJo| Komen: 80

Siapa yang tidak mengenali usahawan kosmetik yang tidak pernah lekang dengan kontroversi, Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Nursajat. Apa sahaja yang dilakukan olehnya pasti mengundang kritikan lebih-lebih lagi di media sosial, Instagram. 

Sama ke sama? 

Terbaru, Sajat telah memuat naik foto dimana dia mengenakan kostum kartun keluaran Disney iaitu Frozen. Mungkin mahu mengambil 'mood' sempena tayangan filem Frozen 2 yang hangat diperkatakan terutamanya di kalangan kanak-kanak dan peminat kartun Disney itu. 

Kostum lengkap dari atas sampai ke bawah


Tidak dinafikan kostum yang dipakai oleh Sajat serta rambut palsu berwarna platunium blonde tersebut memang cantik dan menyamai karakter kartun Elsa.

Kredit foto : Ig Sajat

Sebelum ini, Sajat ada mengenakan kostum yang menyerupai watak Maleficent yang mendapat pujian ramai. 

Kredit foto : Ig Sajat

Namun, tidak pula kali ini apabila rata-ratanya tidak selesa melihat Elsa dalam versi Sajat sehinggakan ada yang mahu membatalkan hasrat untuk menonton filem Frozen 2. Adoi!

Kredit foto : Ig Sajat

Kredit foto : Carian Google

Difahamkan yang Sajat mengenakan kostum-kostum tersebut sebagai mempromosikan bengkung keluaran syarikat miliknya. Bukan saja-saja 'buang tabiat'. 


Apa yang lebih kelakar apabila ada yang merasa 'murung' melihat Elsa memakan durian. 


Ouch! Jangan begitu, guys! Kita layankan sahaja gelagat Sajat tu. Biasalah Sajat memang suka membuat perkara yang pelik-pelik untuk tarik perhatian netizen.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 80
Komen

Previous : "Tolong Fikir Perasaan Orang"- Digelar Ratu 'Friendzone', Ini Jawapan Ayda Jebat..

Next       : Maya Karin Minta Remaja Jual 'Barang' Boyfriend Kalau Dah Tak Berguna!

Komen Terbaru

Quote URUHA 6-12-2019 09:49 PM
buapakperut replied at 3-12-2019 04:05 PM
i try so hard and got so farrrr....

But in the end it doesn't even matter

Lain-lain Komen

Quote Orix 3-12-2019 12:35 PM
heshe dah xde loceng lah.. apooo
Quote LuvAurora 3-12-2019 12:50 PM
pompuan fuhhhh
Quote belilies 3-12-2019 12:51 PM
Napa tak buat comb back cam elsa tu..... Gbr elsa manada bangs
Quote blue^panther 3-12-2019 12:52 PM
Edited by blue^panther at 3-12-2019 12:53 PM

Aku rasa mcm 1 penghinaan buat Elsa, nasib la aku tak minat Frozen......makin keras muka bamjat, banyak sangat silikon gamaknya....
Quote jolijo 3-12-2019 12:53 PM
Muntah hijau {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Quote lil_honey 3-12-2019 12:59 PM
aku je ke rasa hodoh nye bentuk badan mcm tu..ala2 kim kardashian..ala2 porn star
Quote pinksarah 3-12-2019 01:09 PM
Transgender mmg ada satu style cara bergaya cara berjalan..kan?

Pesen mcm tu je..
Quote 3480 3-12-2019 01:10 PM
Elsa x pakai bju biru tu dh la jat
Quote matchstick 3-12-2019 01:57 PM
diulangi...loceng sajat dh lama buang
Quote thetimes 3-12-2019 01:58 PM

Nice try Jat.
Quote whadda 3-12-2019 02:04 PM
muram aku tengok
Quote rainbowrainz 3-12-2019 02:05 PM
Sajattt oiii udah2ler tu
Quote nanasno 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. skang dah tak ada. tapi ada lubang fake. pastu mcm mana dia orgasm dia tak ada muscle vagina yang ori? sorry tanya sini. ini soalan sirius education.
Quote Melorqe 3-12-2019 02:26 PM
woiiii
jgn konfiuskan pemikiran anak2 kami
Quote ninnamina 3-12-2019 02:27 PM
Hahah ferfeeling sangat
Quote indestructibleR 3-12-2019 02:30 PM
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

ok nak tau jugak ni..ada sesiapa boleh jawab?
Quote chicozinn 3-12-2019 02:35 PM
muka abang jat ni cam sesumpah pon ade..bila pakai coustume elsa nampak iras che ta n bila pakai costume maleficient iras sakinah lak..apooooooo takde identiti nih??
Quote bonggo 3-12-2019 02:35 PM
Panjang pylak video nye..
Quote chicozinn 3-12-2019 02:37 PM
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

soalan ni kena tanya kat ponen la ye sbab tak terjangkau dek akal soalan ni..tapi educational

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094377s Gzip On
To Top