Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

3-12-2019 11:22 AM|Oleh: LilRose| Komen: 141

Sekeping gambar Nora Danish berbaju putih mengundang komen nakal dan lucah warganet. 

Lain yang ditunjuk, lain pula arah tuju mata segelintir wargamaya. Kalau dah tubuh wanita, pasti bahagian dada yang dilihat dahulu, kan?


Foto: IG

Begitu juga dengan Nora Danish yang berkongsi gambarnya mengenakan skirt dari Fashion Valet.

Kebanyakan mata tertancap pada bahagian yang mencolok mata.


Mantap, besar, padu!


Kredit foto: IG

Tidak berdiam diri apabila isteri menjadi bahan usikan berbaur lucah, suaminya, Nedim Nazri Aziz atau Boss Ned tampil menempelak komen nakal terbabit.


Takkan nak rata macam wallet kau!

Kredit foto: IG


Ha, kan dah kena dengan Boss Ned. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
8
Komen: 141
Komen

Previous : Patutlah Jihan Musa Asyik Sebut Nama Je, 'Kipas Susah Mati' Wann Rupanya

Next       : Suami Lufya Omar Bagi RM250 Je Sebulan Untuk Perbelanjaan Anak?

Komen Terbaru

Quote salimrock 12-12-2019 10:54 AM
itu la masalah soc med skrang

stim pun nak bgtau orang

stim gi la goncang sendiri


bangang

Lain-lain Komen

Quote tomatome 3-12-2019 11:45 AM
Netizen yg gigih komen kat ig retis ni get a life boleh x?? Aduiii lantak dia la.. kalau nk membawang sgt meh kat porem ni..
Quote mesmerize 3-12-2019 11:48 AM
so typical of bossned, hina orang miskin..

ala pompuan boobs flat pun bole ada tetek menonjol kalau pakai padded n underwire bra sis..
lelaki ni senang tertipu dengan luaran
Quote AmandaRollins 3-12-2019 11:52 AM
Perlu ke nk hina org sampai cmtu nedimmmm oiiiiii
Quote azman124 3-12-2019 11:58 AM
bodoh, kau komen lucah kat IG tak malu ke? Jgn lah buat kaum lelaki tu "haus" sgt. Org bodoh mcm netizen ni lah buat  kaum wanita tak respect pada kaum lelaki. Kau nak komen lucah pun dgn kawan2 kau sudah lah, tak payah kat media sosial dan depan public. Senang cerita pergi lantak lah artis tu nak mantap ke apa, bkn kat akhirat Allah tanya "kenapa kau tak tegur Nora Danish?".  
Quote Skuau 3-12-2019 12:01 PM
salah aku 'tertengok' ke....salah ko 'bagi aku tengok'.....
Quote awanysss 3-12-2019 12:11 PM
aku yg ppuan ni pun tgk2 je perasan menda tu ape lg laki2 kan..
dia ni okay la cantik.. si syapa thinker tu selalu pakai baju yg nmpk betul bra dia.. geli pulak tgk..
dah lah gaya dia busuk2 je.. dulu aku suka sbb nmpk cerdik.. lama2 mcm menyampah pulak..
Quote Catpaw 3-12-2019 12:24 PM
Meols tgk muka nowa d senyum dulu, syomel
Quote kakakOmes 3-12-2019 12:31 PM
Alarr netijen ni kdg2 bangga siak wpon dihina janji komen direply oleh artis/spouse
Quote aemon 3-12-2019 12:36 PM
Ala netizen ni..nowa dah kertu pun berselera lagi ko nak tengok..aku lagi fokus tangan nowa dari dada dia
Quote TerataiMelur02 3-12-2019 12:44 PM
Tungler kaya makan 7keturunan x habis bila2 masa hina orang begitu sekali..
Quote abangadek 3-12-2019 12:46 PM
ned & wallet nitizen berpisah teda
Quote belilies 3-12-2019 12:58 PM
Girls, kalu carik laki, mana yg komen pasal bubis orso.... Jangan dibuat laki ya, seksis!
Quote Kurex 3-12-2019 01:01 PM
koser la nak komen dekat ig retis.. aku sekali dua je komen
Quote pinksarah 3-12-2019 01:05 PM
Bodoh pekat jugak netizen komen dkt ig artis..

Quote Ferr_Remy 3-12-2019 01:06 PM
Ek eleh poyo gile mamat ni.
Quote fushimi 3-12-2019 01:09 PM
tengok kopek bersarung pun dah mengelupur jantan miskin sakai ni semua
Quote Pakis 3-12-2019 01:12 PM
Hahahaa.  Nedim ni kerja apa. ?
Quote haruslah 3-12-2019 01:14 PM
bodohnye netizen yg suka komen lucah ni
anak org....laki org....bapak org....
x malu betullll
kalau komen kat news pasal atlet gimnas pon same
eiii rengsa aku nengok

elok la si bonet tu acah2 berlagak
baru kena buku dgn ruas
Quote inspiro92 3-12-2019 01:15 PM
Ranumnya nenen.mantop.mmg sah2 mata terrancap ke situ.

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087842s Gzip On
To Top