Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tolong Fikir Perasaan Orang"- Digelar Ratu 'Friendzone', Ini Jawapan Ayda Jebat..

3-12-2019 10:04 AM|intan| Komen: 11

Sebelum ini dilaporkan pernah mesra dengan penyampai radio Era, Radin, kemudian dilaporkan pula bercinta dengan pelakon Redza Rosli, kini Ayda jebat semakin mendunia setelah terus terang mengakui bercinta dengan Nabil Mahir.



Namun, jodoh tak panjang agaknya apabile episod percintaan beliau sering putus di tengah jalan. Ekoran daripada itu, Ayda nampaknya terpalit dengan komen negatif daripada netizen dan dilabel 'ratu friendzone.'

Fikir perasaan orang..

Kecam sebab sayang...

Jaga aib masing - masing

Ayda Jebat memberi respon terhadap dakwaan itu dan menyuruh peminat supaya memikirkan perasaan orang lain sebelum melemparkan sebarang komen. 

Beliau juga mengakui tidak kisah sama sekali dengan teguran namun tak perlu cerita kisah silam sehingga membuka aib orang lain. Rajin Ayda melayan netizen ya! Kadang - kadang tu tak perlu layan sangat pun..pening kepala dibuatnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 11
Komen

Previous : "Terkejut, Marah, Sedih" - Peminat Tak Sangka Lagu Shila Amzah Kandas Ke AJL34

Next       : "Nak Koyak Tiket Wayang,"-Netizen Tak Sanggup Tengok Elsa Berloceng

Komen Terbaru

Quote nordin84 8-12-2019 08:36 PM
MimiLalat replied at 5-12-2019 12:24 AM
Ade je berblas komen haters dekat ig nabil. Hahaha

iols tgk beria benar aj ni bekup nabil ni dkt ig si nabil..ish3..nabil ni senteng plk g tag aj..xmatang langsung

Lain-lain Komen

Quote asmara_me 3-12-2019 10:42 AM
ada masa sungguh belek semua tweet bhahahahahahahahahahah
Quote chicozinn 3-12-2019 11:22 AM
dia takkan menjadi kisah cinta dia sebab dia dah ada kekasih hati merangkap orang melaka gak..netizen je propa padahal dia ni buat citer2 cintan cintun demi nak nampak relevan dalam dunia seni jahh..
Quote Minami2013 3-12-2019 11:36 AM
Masa launch lagu baru dia tu mmg menjiwai betul lagu tu. Sedap gak lagu tu.
Quote eyansss 3-12-2019 12:57 PM
chicozinn replied at 3-12-2019 11:22 AM
dia takkan menjadi kisah cinta dia sebab dia dah ada kekasih hati merangkap orang melaka gak..netize ...

bf orang biasa la eh...  so drama cinta retis sebab nak lakukan diri je la...
Quote fushimi 3-12-2019 01:37 PM
chicozinn replied at 3-12-2019 11:22 AM
dia takkan menjadi kisah cinta dia sebab dia dah ada kekasih hati merangkap orang melaka gak..netize ...

driver dia tu ker
Quote seramado 3-12-2019 01:51 PM
Adoi kesian ayda
Quote chicozinn 3-12-2019 02:11 PM
eyansss replied at 3-12-2019 12:57 PM
bf orang biasa la eh...  so drama cinta retis sebab nak lakukan diri je la...

haah..org bese je tapi tu la dgar2 masih kekal lagi ngan bf tu..maklum la saat bangun jatuh dgan AJ tapi kalu aku jadi jantan tu aku blah je la dek melihat awek dikenenkan dgan jantan2 nih

Quote Perawankota 4-12-2019 12:14 AM
Apa2 jer lah AJ, asalkan ko bahagia
Quote tint2519 4-12-2019 11:32 PM
Wait. No more ayda dengan Nabil ni?
Quote MimiLalat 5-12-2019 12:24 AM
tint2519 replied at 4-12-2019 11:32 PM
Wait. No more ayda dengan Nabil ni?

Ade je berblas komen haters dekat ig nabil. Hahaha
Quote nordin84 8-12-2019 08:36 PM
MimiLalat replied at 5-12-2019 12:24 AM
Ade je berblas komen haters dekat ig nabil. Hahaha

iols tgk beria benar aj ni bekup nabil ni dkt ig si nabil..ish3..nabil ni senteng plk g tag aj..xmatang langsung

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078230s Gzip On
To Top