Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sorok Wajah! Eizlan Yusof Akui Bakal Kahwin Gadis Serani, Muda 19 Tahun Minggu Depan

3-12-2019 11:40 AM|Myeonir| Komen: 50

Sebelum ini, banyak betul desas-desus mengatakan bahawa pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof bakal mengakhiri zaman duda dengan wanita pilihan hatinya pada Disember ini. Walaubagaimanapun, duda itu lebih senang menguncikan mulutnya dan meminta orang ramai menunggu sahaja pengumuman rasmi nanti.

Penantian tersebut berakhir apabila pelakon lelaki itu mendedahkan bahawa dia bakal berkahwin pada 12 Disember nanti menerusi sidang media yang diadakan di BoraOmbak Putrajaya kelmarin, lapor Gempak.

Kredit foto: IG
Eizlan Yusof yang berusia 48 tahun memilih gadis keturunan Serani diberi nama Natasha Rosa Boudville, berusia 29 tahun sebagai teman hidupnya.

"Kami sudah mengenali antara satu sama lain sejak empat tahun lalu selepas diperkenalkan oleh sahabat. Bagaimanapun, saya membuat keputusan untuk melamarnya sebagai isteri kira-kira tiga bulan lalu," katanya.

Kredit foto: IG
Sementara itu, katanya, majlis resepsi nanti akan diadakan pada 13 Disember dan wajah sebenar wanita kesayangannya itu akan didedahkan semasa hari majlis pernikahan nanti.

"Dia merupakan seorang kakitangan pengurusan di sebuah hotel lima bintang di ibu kota. Natasha sebenarnya memeluk agama Islam pada Ogos tahun lalu sebelum saya membuat keputusan untuk melamar dirinya lagi," katanya.

Kredit foto: IG
Amboi sorok muka! Takut kena kebas ke? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 50
Komen

Previous : "Tak Perlu Viral" - Isu Panggilan Kakak, Elfira Loy Belum Biasa Dipanggil Mama

Next       : "Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

Komen Terbaru

Quote alagapass 12-12-2019 11:42 AM
Cantik ank2 dia

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 3-12-2019 11:44 AM
Tahniah... sekali baca ingatkn gadis umur 19...  rupanya muda 19 thn
Quote Melorqe 3-12-2019 12:04 PM
peehhhh dapat bini muda
syok laaaa..
Quote ffbeauties 3-12-2019 12:10 PM
Malaysia dreamgirl
Quote awanysss 3-12-2019 12:13 PM
cantik nmpk.. sesuai la dua2.. untung eizlan semua cantik2 nak kat dia..
Quote belilies 3-12-2019 01:07 PM
Yang ni kannnnn.... Momod minta tacang! FB_IMG_1575349561280.jpg
Quote whadda 3-12-2019 02:06 PM
sape yang gosip  eizlan ngan ziela jalil arituh.. confident je
Quote shark_eow7 3-12-2019 02:18 PM
igtkan betul dengan ziela jalil. ade gossip itu hari kann.
Quote chicozinn 3-12-2019 02:19 PM
belilies replied at 3-12-2019 01:07 PM
Yang ni kannnnn.... Momod minta tacang!

cam tak sama je dgan gambar cover bunga tu..meollss bajet muka cam permaisuri sultan perak tau sebab aura bentuk senyuman dari tepi persis baginda gittuh

Quote sweetgirl 3-12-2019 02:27 PM
chicozinn replied at 3-12-2019 02:19 PM
cam tak sama je dgan gambar cover bunga tu..meollss bajet muka cam permaisuri sultan perak tau seb ...

maybe tu gambar lama kot... sbb nampak cubby sikit... yg dlm gambar eizlan tu nampak slim sikit
Quote chicozinn 3-12-2019 02:28 PM
aku belek2 google malaysian dreamgirl sendu tuh tetiba aku terkejut lak dgan profil si hamis jelika tinggi 170cm tapi berat 47kg je???gile keding tapi menjual minyak kurus..cm haremmm
Quote alagapass 3-12-2019 02:29 PM
belilies replied at 3-12-2019 01:07 PM
Yang ni kannnnn.... Momod minta tacang!

Ingat aidah menjebat.. coiiii..
Quote bondeh 3-12-2019 03:15 PM
cantik... gambar yg tok lan tutup mukanya tuh nampak cam iras2 Marian pelakon filipino tuhhhh...
Quote barfi 3-12-2019 03:42 PM
Taste eizlan ni lebih kurang sama jah dengan ex wife..

Muka vie masa free hair pun nampak macam pompuan ni. Masa vie rambut pendek iklan hidung tersumbat tu..

Tak takut ke kawin dengan wanita cantik memanjang?? Tak learned from mistake ke
Quote belilies 3-12-2019 03:48 PM
alagapass replied at 3-12-2019 02:29 PM
Ingat aidah menjebat.. coiiii..

Ni lagi lain sisi....
FB_IMG_1575359030018.jpg
Quote soretos 3-12-2019 03:51 PM
Eizlan pun ada darah serani kan
Quote Mata.kucing 3-12-2019 03:58 PM
Mcm aida jebatt
Quote fushimi 3-12-2019 04:37 PM

sekali pandang ayda jebat versi lawa
huntunglah bini lawa

pic yang no 2 tu cantik sangat






Quote diss69 3-12-2019 04:52 PM
Muda n lawa pulak tu... Rezki eizlan, hrp jodoh kali ni berpanjangan...
Quote keknaih 3-12-2019 04:53 PM
beza sangat dgn ziela jalil uols

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098823s Gzip On
To Top