Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Video Tak Senonoh, Tayang Alat Sulit Semata-Mata Nak Popular Cepat?

29-11-2019 05:12 PM|Oleh: Saiful| Komen: 38

Dari dulu sampai sekarang, tak habis-habis lagi dengan isu video bogel dan gambar tak senonoh artis-artis tempatan.

Senang cerita banyak betul 'bebird' berterbangan dan kebanyakannya melibatkan artis lelaki.

Baru-baru ini muncul pula video tak senonoh seorang pelakon lelaki yang sedang meningkat naik.

Sumber Badrul Berbicara dari Astro Gempak menyatakan sampai kadang-kadang pelik adakah artis-artis ini tak percaya dengan bakat sendiri?

Kredit: Bila Badrul Berbicara, Astro Gempak
Dengan menyebarkan video tak senonoh ini adakah pengikut di Instagram akan meningkat?

Adakah dengan cara ini job lakonan akan semakin banyak?

Mungkin dalam fikiran mereka cara paling cepat naik dan popular adalah dengan menayangkan alat sulit!

Bila dah viral, konon-kononnya salahkan pihak lain pula.

Menurut sumber lagi, nama pelakon ini memang semakin disebut-sebut. Lakonan bagus, rupa pun elok.

Gambar Hiasan
Jadi kenapa nak buat video tak senonoh?

Mentang-mentanglah video artis yang tayang anu sebelum ini langsung tak menjejaskan karier mereka, maka ada pula yang nak ikut cara sebegitu?

Sudah hilang perasaan malu. Kesian pada keluarga.

Agaknya siapa pelakon lelaki yang dimaksudkannya ya? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 38
Komen

Previous : Nabil Ahmad Kongsi Rahsia Murah Rezeki, Rupanya Tak Pernah Abai Bayar Zakat

Next       : "Gersang Ke?" - Diva AA Cabar Erma Fatima Tinggalkan Industri Sebelum Gelupur Berpurdah

Komen Terbaru

Quote Kurex 4-12-2019 03:31 PM
asmara_me replied at 4-12-2019 10:11 AM
kurex ada ig tak. nak follow hahahahaa

mestilah ada.... tapi tak aktif sangat

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 29-11-2019 05:23 PM
Klu kecik tak yah la tayang simpan je la
Quote Kurex 29-11-2019 05:25 PM
nak tengok jugak.... tengah tunggu remi sehak, kek rul, fizo omerrr...
Quote LolaLombing 29-11-2019 05:28 PM
Ni cerita pasal nafiz muaz tu ke{:question{:question
Quote Orix 29-11-2019 05:31 PM
Mybe dia tgok capik belakang sikit makin mendonia lepas tayang bebird lantas yg lain pn melepaskan bebird2 mereka dgan harapan bakalan mendonia persis capik belakang sikit
Quote fadz84 29-11-2019 05:32 PM
LolaLombing replied at 29-11-2019 05:28 PM
Ni cerita pasal nafiz muaz tu ke{:question{:question


Iye kot.. mmg dh ada video burung dikeluarkan daripada seluar, sblm ni usap2 dari luar je.. huhu
Quote febreze 29-11-2019 05:33 PM
LolaLombing: Ni cerita pasal nafiz muaz tu ke{:question{:question



ya hehehehe sedap kakkkk
Quote mesmerize 29-11-2019 05:34 PM
cantik ke ciknek ko nak tayang2 tu dek? selalunya muka helok ciknek huduh
sebab tu la Allah suruh tutup aurat antara pusat dengan lutut tu..
Quote Tudungpink 29-11-2019 05:37 PM
Huntongla duk malaysia tetap mendonia , kalau duk korea dah bersara la chuols walau berbakat...koserrr retis cenggini
Quote LuvAurora 29-11-2019 05:40 PM
Acara wajib kalau nak mendonia
Quote inspiro92 29-11-2019 05:53 PM
LolaLombing: Ni cerita pasal nafiz muaz tu ke{:question{:question

Questiomable betul taste ko ni.kekrul ngan fizo omar? Yerk!
Quote matbad 29-11-2019 06:53 PM
Simpan jela malu tayang oiii
Quote LolaLombing 29-11-2019 07:01 PM
inspiro92 replied at 29-11-2019 05:53 PM
Questiomable betul taste ko ni.kekrul ngan fizo omar? Yerk!

Hahaha ko nak balas ke kurex ke questiomable kot tu. Kekrul ngan pijo mmg yerk
Quote KIM.K 29-11-2019 07:36 PM
Nak request Kak Kiah la decide masalh camni. Tak paham nak banding2 burung besar crabstick
Quote Rainrein 29-11-2019 07:41 PM
Kalu ciknek sekangkang kera usahla dilepas bebas, buat modal forumers menganjing tahun demi tahun je.
Quote otai_g 29-11-2019 08:24 PM
Rainrein replied at 29-11-2019 07:41 PM
Kalu ciknek sekangkang kera usahla dilepas bebas, buat modal forumers menganjing tahun demi tahun je ...

Owh mcm tu ke?

jd kalu anu besar pnjg nala blh la tayang erk?

bijak2.
Quote MissLana 29-11-2019 09:24 PM
Jejantanz lepaskan burung ni ghairahkan siapa ye? Gf ke? Bf ke? Bdk wicet ke?
Quote cicicumel 29-11-2019 09:26 PM
nafiz muaz la tu. tp nmpak mcm muda lagi video tu. mgkin 2 tahun lepas kot.
Quote miss_strangers 29-11-2019 09:28 PM
MissLana replied at 29-11-2019 09:24 PM
Jejantanz lepaskan burung ni ghairahkan siapa ye? Gf ke? Bf ke? Bdk wicet ke?

Ada la Tu arahan 'handler'...nak mendonia kena jual dignity...kena sacrifice ler..xde yg free skrg...
Quote MissLana 29-11-2019 09:33 PM
miss_strangers replied at 29-11-2019 09:28 PM
Ada la Tu arahan 'handler'...nak mendonia kena jual dignity...kena sacrifice ler..xde yg free skrg ...

Gitchuuu yachhh. Euwww mcm bintang porno kekdahnya. Kalau hok tino yg terbugil telanjang retis ke gomen staff ke 7 keturunan dicaci maki

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086132s Gzip On
To Top