Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sharnaaz Beri Amaran - 'Siapa Komen Pasal Puting, Aku Block'

29-11-2019 10:47 AM|natrahn| Komen: 57

Sharnaaz Ahmad dan Shuib Sepahtu menyertai Pasukan 23 Motors dalam perlumbaan Sepang 1000 KM Endurance Race 2019 yang berlangsung 23-24 November lalu.

Acara yang berlangsung dari 22 hingga 24 November, turut menyaksikan penyertaan pelumba MotoGP negara iaitu Hafizh Syahrin yang mewakili pasukan Sepang Racing Team.

Selain Sharnaaz dan Shuib, pelumba lain untuk pasukan 23 Motors ialah pelumba-pelumba professional seperti Dato Farouk, Keifli Othman, Baron Sim, Mirza Syahmi, Zen Low, Akid Azlee, Tarmimi Tahang.



Pelakon Sharnaaz Ahmad kemudiannya berkongsi mengenai perlumbaan itu dan memuat naik gambarnya bersama Shuib Sepahtu di Litar Antarabangsa Sepang menerusi entri di Instagramnya.


"Seorang yg rajin kerja, humble, dan sgt bijak berniaga. Dialah sahabat saya. Kami rapat sebab race sekali, tapi hatinya sangat baik. Orang kata dia berlagak tayang kereta mewah. Kenal dulu orangnya baru kita tau. Semoga sahabat saya dimurahkan dengan rezeki dunia akhirat @shuibsepahtu .

"Abaikan puting aku, siapa komen pasal puting aku block. Silalah kalau nak kena block," tulisnya pada kapsyen gambar tersebut. 




Bagaimanapun, sehingga ke waktu ini masih ada netizen yang berbuat demikian dan rata-rata netizen terhibur dengan kata-kata 'amaran' itu. Biasalahkan. Netizen ramai yang 'nakal' suka menyakat macam Sharnaaz juga.



Mula-mula tak perasan, dah sebut terus tertengok 


Seksi...


Ni kalau Mastura ( watak Neldya Senrose dalam Lelakimu Yang Dulu) tengok makin geram aih 

Dalam banyak-banyak komen yang terhibur dengan kapsyen Sharnaaz, terselit juga komen peminat yang seronok melihat Sharnaaz kelihatan gembira walaupun kemelut rumahtangganya belum berakhir.



Luaran nampak gembira, dalam hati hanya tuhan sahaja yang tau kan Sharnaaz? Apapun selamat maju jaya Sharnaaz. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 57
Komen

Previous : Bella Dally Kongsi Kata Hikmah, Tapi Terima Kecaman Netizen Pula

Next       : Zarul Kongsi Gaji Pramugara Tapi Ada Pula Tuduh Sengaja Menunjuk, "Kenapa Busuk Hati?"

Komen Terbaru

Quote anony-mous 1-12-2019 02:06 AM
hotmak replied at 29-11-2019 11:35 AM
kalau dia tak tulis pun mungkin org tak perasan

nak off topic sikit, nampak gambar dia main dgn j ...

Comel ke jebat tu? Sebijik muka ank kuin hanis yg bongsu tu

Lain-lain Komen

Quote cmf_premierleag 29-11-2019 10:49 AM
gelinya dgn nanas ni
dahla kurang ajar.konon gengster la tu
elok le kene belasah dgn family bella
Quote syakuntala 29-11-2019 10:50 AM
hihi sy pun terhibur tgk sharnaaz
Quote BicaraHatiku 29-11-2019 10:51 AM
nk block dah kenapa... ko sendiri yg membuka ruang...chillzzzzz
Quote Ritacomels 29-11-2019 10:54 AM
X nafsu tgk puting ko sharnaaz, x teringin pon nk drop komen euwwww
Quote Kurex 29-11-2019 11:07 AM
geli la nanaz...

lain la kalau puting remi sehak...
Quote fliphair8 29-11-2019 11:14 AM
alahai....camtu pun nak sentap, dah neme retis, puting jantan bukan aurat....ingat dah ilang pangai loqlaq hang tu...masih berbaki rupanya..

@Kurex , ape kate juri?
Quote DayangKirana 29-11-2019 11:20 AM
dia ni memang kuang ajaq mulut dia kan?
nak sound2 orang, dah tau nampak puting, takyah la upload..
Quote AshkieLa 29-11-2019 11:22 AM
engko sesama retis.. mmg laa si soeb tu tak berlagak ngan ko..
cuba dengan marhaen... time2 nak jual barang, nak dapatkan undian menang sesuatu pertandingan.. barulaa bertanam tebu di pinggir bibir...
Quote Kurex 29-11-2019 11:23 AM
fliphair8 replied at 29-11-2019 11:14 AM
alahai....camtu pun nak sentap, dah neme retis, puting jantan bukan aurat....ingat dah ilang pangai  ...

tak minat puting pondan sebab z pondan... lain la puting remi sehak, sedap mata memandangnya....
Quote mieymiey 29-11-2019 11:24 AM
Off la komen. Tu pun nak kena ajar ker?
Quote HannahMontana 29-11-2019 11:26 AM
sebenarnya dia dengan Bella tu mmg pasangan yg sesuai iaitu pasangan mulut puaka dari neraka.
Quote kaklimahcomot 29-11-2019 11:28 AM
sentap teruk sgt la korunk ni. dia brgurau je pun... aku komen,xde plk dia blok.. topik bodoh mcm ni pun msuk porem ke??? kah2
Quote kiah_mai_pulak 29-11-2019 11:30 AM
tetekk labuh
Quote apedehal 29-11-2019 11:33 AM
kiah_mai_pulak replied at 29-11-2019 11:30 AM
tetekk labuh

Husnuzon..dia menyusu kan anak tu yg tetek dah labuh
Quote mesmerize 29-11-2019 11:35 AM
puting lelaki kalau londeh akak tak taste sis
suka yang kekar mantap terletak gitu
Quote hotmak 29-11-2019 11:35 AM
kalau dia tak tulis pun mungkin org tak perasan

nak off topic sikit, nampak gambar dia main dgn jebat, comelnya lahai jebat, mula ok main lepas tu mcm tercarik2 helper dia, dah biasa tgk muka helper sentiasa ada kot
Quote gummiebear 29-11-2019 01:38 PM
Kurex replied at 29-11-2019 11:07 AM
geli la nanaz...

lain la kalau puting remi sehak...

Kurex, hari tu iols dengar remy sehak nyanyi kat radio. Terus hujan kat tempat iols
Quote rainbowrainz 29-11-2019 01:39 PM
Nanas jgn sentap hokey iols suka je die dah happy
Quote unguaurora 29-11-2019 01:47 PM
Syukur la iols x follow heols pun

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098069s Gzip On
To Top