Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bella Dally Kongsi Kata Hikmah, Tapi Terima Kecaman Netizen Pula

29-11-2019 11:06 AM|Myeonir| Komen: 9

Lama tak dengar cerita tentang Bella Dally, walaupun jodoh tidak menyebelahinya dan Nazim Othman tetapi nampaknya dia kelihatan bahagia hidup bersama pasangan barunya.

Kredit foto: IG
Selain pada itu, pelakon itu turut menceburkan dirinya dalam bidang perniagaan apabila mula melancarkan produk kosmetik sendiri iaitu jenama Olumis Cosmetics.

Mungkin untuk memberi semangat kepada kakitangan yang bekerja keras bagi melancarkan urusan perniagaannya, Bella telah berkongsi satu kata-kata hikmah di laman Twitternya.

Kredit foto: Twitter
Walaubagaimanapun, netizen memberikan reaksi negatif kepada entri tersebut. Bagi mereka, tidak sepatutnya seorang pekerja membuat kerja bernilai RM 5,000 tetapi hanya dibayar RM 1,500. Gayanya seperti mereka dikerah kerja seperti hamba tanpa bayaran yang setimpal!

Ada juga yang meminta pihak atasan seperti Bella supaya berhenti menggunakan agama untuk menjerat para pekerja bawahan sehingga mereka bekerja dengan teruk.

Kredit foto: Twitter
Apa pula pendapat anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 9
Komen

Previous : Rayu Sumbangan RM300,000, Dira Abu Zahar Akan Ke Turki Dan Syria Tahun Depan

Next       : "Kata Susu Pisang Tapi Sebenarnya Tak Ada Pisang Pun!"- Netizen Kecam Produk Nilofa Over Claim?

Komen Terbaru

Quote biozipstar 3-12-2019 03:01 PM
aku underpaid dah lama sbb bos aku x suka aku. last2 aku quit buat kerja lain. tapi jangan quit selagi tak jumpa job lain..

Lain-lain Komen

Quote elzy 29-11-2019 03:41 PM
Kesian, salah pilih quote of the day..
Boleh cuba lagi next time Bella
Quote NekNgah 29-11-2019 05:08 PM
Ingat! Nak buat charity pergi tempat yang betul. Buat apa bertumpah darah dan keringat untuk orang kaya.
Quote Potato_kering 29-11-2019 05:53 PM
Bos2 suka quote ni bagi kat pekerja dia. Choi
Quote Mary_jane 30-11-2019 12:03 AM
Bagus media sosial sekarang. Ramai guru.
Quote salmon-suki 30-11-2019 12:07 AM
Mmg xleh hadam kan,org skrg suka guna religion card to justify their mean,unfair action..and aiolzs sgt2 berharap y mereka ini akn dpt balasan kt dunia ni sbg pengajaran..tp sbb dah ego tggi melangit,rasanya x mungkin akan bg kesan kot..huhu~
Quote HannahMontana 30-11-2019 09:57 PM
Nampak sangat masa dia pilih quote dengan semangat boleh motivasikan ramai orang ,tibah-tibah dia kena  quote semula dgn anggapan dia manusia tidak prihatin atau sekadar  tunggang agama.

Kalau xbodoh xdelah dia terkahwin dgn Nazim Othman yg try hard nak jadi penyanyi tp suara mcm dipaksa-paksa ,padahal kenal note note muzik pun xpandai....xde bakat menyanyi.
Quote keknaih 2-12-2019 10:29 AM
Potato_kering replied at 29-11-2019 05:53 PM
Bos2 suka quote ni bagi kat pekerja dia. Choi

kannn. menyampah
Quote adeqbun 2-12-2019 02:30 PM
ptt die share mende ni kat YB2 yg asik monteng parlimen tu je..
Quote biozipstar 3-12-2019 03:01 PM
aku underpaid dah lama sbb bos aku x suka aku. last2 aku quit buat kerja lain. tapi jangan quit selagi tak jumpa job lain..

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073615s Gzip On
To Top