Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dah Elok Tutup Aurat, Tayang Balik Buat Apa? Hari Tu Cerai, Tahu Pula Bertudung Labuh"

28-11-2019 05:48 PM|Oleh: Saiful| Komen: 48

Perasan tak, ramai wanita yang sekarang dah pakai tudung tapi suka sangat nak throwback gambar-gambar sebelum pakai tudung?

Joy Revfa pun buat perkara sama dan disebabkan itu, dia menerima kecaman ramai.


Foto: mStar Online

Di Instagram, bekas isteri kepada Hafiz Hamidun ini meluahkan rasa rindunya semasa bekerja dengan sebuah produksi drama di Indonesia ketika berusia 17 tahun.

"Paling best, pernah bekerja untuk beberapa filem di sana bersama dengan produser cantik, Veralasut dan pengarah paling popular Faozanrizal," tulisnya.



Gambarnya yang tidak bertudung itu menimbulkan rasa kurang senang dan ada yang marah kepadanya.

Rata-ratanya mempersoalkan apa sebenarnya niat Joy memuat naik gambar sedemikian?


Foto: mStar Online

"Kena ke tayang balik semua ni? Dah elok tutup aurat, tayang balik buat apa? Haritu masa ada kes dengan bekas suami, bukan main lagi tudung labuh," antara komen dari netizen.

Mungkin kerana dikecam bertubi-tubi, Joy telah memadam posting tersebut dari Intagramnya.

Mungkin Joy tak sengaja. Maafkanlah dia ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 48
Komen

Previous : "Kalau Nak Bagi Anugerah, Bagi Masa Hidup. Kalau Dah Mati Anugerah Tu Tak Ada Nilai,"- Sheila Rusly

Next       : Rayu Sumbangan RM300,000, Dira Abu Zahar Akan Ke Turki Dan Syria Tahun Depan

Komen Terbaru

Quote allshares 30-11-2019 08:31 PM
TravellingBear replied at 30-11-2019 07:53 PM
Laaa yekerrr . Berbakat rerupanya janda pismidon. Dia tak tahu barangkali yg kerjaya MUA yg serius ...

Aah dulu dia dah mendonia b4 MUA mendonia lagi, tapi dah sibuk nk jual produk timbang kilo, makanyaa...

Lain-lain Komen

Quote September14 28-11-2019 06:07 PM
Dlm ig kemain flawless
Quote KIM.K 28-11-2019 06:09 PM
Orang cantik nak throwback zaman gemilang dia, chouls hadap jelah
Quote umbut 28-11-2019 06:13 PM
KIM.K replied at 28-11-2019 06:09 PM
Orang cantik nak throwback zaman gemilang dia, chouls hadap jelah

Ibarat org gemuk nak throwback zaman kuyuss..
Quote kakakOmes 28-11-2019 06:15 PM
Retis ker
Quote LuvAurora 28-11-2019 06:22 PM
Suka tgk konsep fairytale dia ja..
Quote amerald 28-11-2019 06:25 PM
Nak cari anak ikan baru,
Tak jumpa lkan lagi {:cryrun
Quote KIM.K 28-11-2019 06:34 PM
umbut replied at 28-11-2019 06:13 PM
Ibarat org gemuk nak throwback zaman kuyuss..

aset yang telah pergi
Quote sunshinelady 28-11-2019 07:16 PM
dlm gambar ni kat kepala dia tu bukan ke bandana? i dont think it is her rambut. buat gaya ala-ala rambut je.
ke ada gambar lain?
Quote didinfriends 28-11-2019 07:24 PM
Artis kah ini? Berapa joy bayar cari buat publisiti kat sini? Kalo harga mampu milik saya pun hire cari buat gosip pasal kehidupan seharian saya.
Quote missbigrockstar 28-11-2019 07:39 PM
Gambar throwback yg hijau censored mcm kaler Hulk tu ke? Dia cover aurat pun. Ok lah
Quote LadyCarefree 28-11-2019 07:42 PM
September14 replied at 28-11-2019 05:07 PM
Dlm ig kemain flawless

Real life hampeh sama level dngan qiekepampropa
Quote matchstick 28-11-2019 08:37 PM
Main basikal kt taman je pun sarat nya pesen dgn knitted hat, selendang jurai2 mcm rambut, knitted sweater.. X panas ke woi
Quote makneng 28-11-2019 08:40 PM
Laaa.. Mak baru bercakap pasal jorepah ni kat kawan sepembawangan mak... Kwn mak tu siap ckp.. Dah lama x dgr cite repah.. Hah nak amikkkk.. Terbayang2 mak repah pakai tudung labuh tapi tirus mcm tiga segi hujung tudung kat depan sampai tutup pepek....mana ntah gambo tu.. Kosser plak mak nak korek
Quote Sayornara 28-11-2019 08:42 PM
Masa ada konflik dgn hafiz bukan main labuh tudung dia.. setiap minit post pasal agama.. macam dialah wanita paling teranaiya... asyik up status pasal buah hati pick up line bagai, kahwin x juga... sorrylah x minat minah ni.. jenis hipokrit..
Quote KiahRonggeng88 28-11-2019 08:45 PM
KIM.K replied at 28-11-2019 06:09 PM
Orang cantik nak throwback zaman gemilang dia, chouls hadap jelah

KAK KIAH pon nk throwback gak lerr zaman pakai suar semender pokedot dedulu .. comey je kak kiah tengok diri sndiri masa tu
Quote KIM.K 28-11-2019 10:48 PM
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 08:45 PM
KAK KIAH pon nk throwback gak lerr zaman pakai suar semender pokedot dedulu .. comey je kak kiah t ...

Kak Kiah Sayang..iols tengok air muka you pon dah tahu tau ;)
Kita pernah berselisih masa kak kiah mai hometown I. Kak kiah bergambaq dengan tokei kedai. I yang busuk2 tu duk tepi tunggu nak masuk

Keep going Kak Kiah. Malam ni kita joget sampai pagi yah!
Quote ayra.e 28-11-2019 10:52 PM
Kesian ..merindu zaman freehair gamaknye.
Quote sfrnna 28-11-2019 11:03 PM
Gelak Mat salleh tgk org pakai knitted hat and shirt kat MY ni yg 365 days of summer ni.
Quote Asdan 28-11-2019 11:19 PM

arab zaman dulu membezakan pakaian wanita merdeka & wanita hamba, wanita merdeka tutup seluruh tubuh, wanita hamba tutup hanya antara pusat & lutut, itulah sejarah budaya arab

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100933s Gzip On
To Top