Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak Sekolah Pun 'Boo' Melania Trump 'Berjemaah' Ketika Berucap

28-11-2019 05:36 PM Komen: 11
Melania Trump berdepan situasi memalukan apabila dia diejek dengan sorakan 'boo' ketika memberi ucapan dalam sebuah majlis belia, baru-baru ini.

Memetik Astro AWANI, Wanita Pertama Amerika Syarikat (AS) itu 'kena boo' beramai-ramai ketika berucap dalam satu majlis di Baltimore pada Selasa.


Kredit foto: Business Insider

Lebih mengaibkan, ia turut dilakukan murid sekolah rendah dan menengah yang hadir pada sidang berkenaan.

Bukan sahaja ucapannya tidak dihiraukan, malah ada penonton yang dilihat keluar dari dewan.

Isteri kepada Presiden Donald Trump itu dijemput bagi memberi ucapan mengenai ketagihan candu pada Sidang Kemuncak Belia BMore di Universiti Maryland.


Kredit foto: CNN

Sementara itu, wartawan CNN, Kate Bennett menyifatkan ia merupakan insiden pertama di mana Melania diejek ketika memberi ucapan dalam sebuah majlis.

Selama tiga tahun saya membuat liputan mengenai @FLOTUS (First Lady Of The United States), ini merupakan kali pertama beliau diejek di majlis awam," tulisnya di Twitter.






Insiden itu mungkin tanda protes terhadap perbuatan trump sebelum ini yang menyifatkan tiada manusia sanggup tinggal di Baltimore yang didakwanya tempat seperti sampah. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 11
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 30-11-2019 10:31 PM
Buat pekak saja ,yang penting laki ko lebih kaya dan dialah Presiden America bukannya bapak bapak diaorang.

Setakat kena boo  mcm kebas kaki sekejab sahaja lepas tu ko pun dah xingat dah.

Lain-lain Komen

Quote famri7 28-11-2019 05:37 PM
Pakai jaket i really dont care jer sis
Quote multinicky 28-11-2019 06:53 PM
dont u??
18-53-05-melania-trump-jacker-781x441.jpg
Quote missbigrockstar 28-11-2019 10:27 PM
Teringat video viral perbandingan melania tiru teks ucapan michelle obama. Bulat2 pula tu dia tiru
Quote Perawankota 29-11-2019 05:06 AM
X minat family dorg ni
Quote Aurora175 29-11-2019 05:43 AM
well deserved...
Quote LadyCarefree 29-11-2019 08:33 AM
Sapa bangang reporter ni x tahu BI? Pertama kali?!
Quote annehuda 29-11-2019 09:20 AM
aku hengat lg forumer mane ntah puji si melania ni, classy and lg mantap dr Michelle Obama sebab multilingual gitu, dan lg cantik meletop kebabom.

btw si trump ni menang salah satu puncanye ramai yg tak keluar mengundi time tu.
Quote Dwdrum 29-11-2019 10:27 AM
baltimore ?..nigga act seperti uncivilize .....patut hantar jah balik afrika ....biar 1 kapal dengan ilhan omar ...
Quote elzy 29-11-2019 04:01 PM
Melania ni memang selalu sangat jadi bahan kecaman, mungkin sebab dia kurang mesra dengan rakyat jelata kot
Quote addved 29-11-2019 10:36 PM
memalukan, lain kali translate la betul-betul. Tak tahu tanya. Bukan first time kena booo, ejekan yang paling teruk daaaa.
Quote HannahMontana 30-11-2019 10:31 PM
Buat pekak saja ,yang penting laki ko lebih kaya dan dialah Presiden America bukannya bapak bapak diaorang.

Setakat kena boo  mcm kebas kaki sekejab sahaja lepas tu ko pun dah xingat dah.

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.190741s Gzip On
To Top