Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Urutan "Mak Erot" Besarkan Zakar Jadi Tarikan Pelancong, Terbaru Di Indonesia

28-11-2019 01:23 PM Komen: 53
Pelbagai cara dilakukan untuk menarik minat dan perhatian pelancong untuk bercuti di sesebuah tempat.

Dilaporkan, negara Indonesia mempunyai perancangan untuk menjadikan urutan yang dikenali sebagai Mak Erot sebagai tarikan terbaharu ke sana, memetik Malay Mail.

Memberi tumpuan kepada rawatan alternatif, urutan Mak Erot itu mempunyai banyak kelebihan kepada kaum lelaki terutamanya bagi membesarkan alat kelamin.

Foto: Shades of green
Menurut Menteri Kesihatan Indonesia, urutan tersebut mampu menambah saiz zakar sekaligus menarik pelancong luar.

Kita mesti popularkan idea perubatan tradisional untuk pelancongan.

Kita memiliki industri ubat herba luar biasa yang tidak didapati di luar Indonesia, kata Terawan Agus Putranto.

Malah, penggunaan Tongkat Ali juga dilihat begitu berpotensi dijadikan produk kesihatan. 

Jika dipakejkan dengan betul, warga asing akan berminat, katanya. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 53
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote palmolive 3-12-2019 09:41 PM
Patut tukar nama ke zakarta

Lain-lain Komen

Quote chacon 28-11-2019 11:52 AM

gelak je mat saleh baca semua sibuk nak besarkan punai... semua kecil ke tu

Quote BicaraHatiku 28-11-2019 11:58 AM
Edited by BicaraHatiku at 28-11-2019 02:47 PM

Kak Maria Osawah ke jadi duta nanti??
Quote derawan02 28-11-2019 12:05 PM
nak menarik  pelancong laki2 malaysia lah ni,pangai indon dah boleh di agak dah dia cari kesempatan dalam kesempitan yang dia tau top list anu terkecik 2b kan malaysia
Quote buragazz 28-11-2019 12:07 PM
Dah kenapa...
Quote Skuau 28-11-2019 12:10 PM
turis nya harus dari jepang....
Quote Kurex 28-11-2019 12:11 PM
derawan02 replied at 28-11-2019 12:05 PM
nak menarik  pelancong laki2 malaysia lah ni,pangai indon dah boleh di agak dah dia cari kesempatan  ...

taklah.. sebab dalam lembaran manuskrip kuno yg pengkaji jumpa sebagai lapik cawan sukarno yg mengatakan indon tu bodoh, pemikiran ke belakang. tu yg tak tau nak buat apa sampai urut besar zakar pun jadi salah satu daya tarikan..
Quote nusaraya 28-11-2019 12:17 PM
derawan02 replied at 28-11-2019 12:05 PM
nak menarik  pelancong laki2 malaysia lah ni,pangai indon dah boleh di agak dah dia cari kesempatan  ...

Yup .... Bakal banyak menjaring jantan-jantan Malaysia .berkunjung ke Indonesia ... Hari ini banyak sekali jantan Malaysia yang nak besarkan size penisnya dari ukuran standard "Little Bird" 2B (6 cm)  menjadi size  "Flying Eagle" 14B (35 cm) ...Nak Besar, Keras dan Perkasa Tahan lama katanya ...
Quote yuki812 28-11-2019 12:23 PM
kalau dah besar..tup2 nak kecikkan balik boleh ke??
yelah..kot2 boring besar pulak...tak larat bawak..
Quote EJALTI 28-11-2019 12:23 PM
nusaraya replied at 28-11-2019 04:17 AM
Yup .... Bakal banyak menjaring jantan-jantan Malaysia .berkunjung ke Indonesia ... Hari ini banya ...

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...
Quote EJALTI 28-11-2019 12:25 PM
derawan02 replied at 28-11-2019 04:05 AM
nak menarik  pelancong laki2 malaysia lah ni,pangai indon dah boleh di agak dah dia cari kesempatan  ...

PancaSIAL indogneSIAL.garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...
Quote EJALTI 28-11-2019 12:26 PM
Lepas urut2 btg pelancung, senang la indon babu jongos caprut kepam berkerak menjual diri melacur for free...
Quote famri7 28-11-2019 12:28 PM
So theyolls target asiani jah kan..set2 konek mcm kepala kura2..
Quote derawan02 28-11-2019 12:33 PM
nusaraya replied at 28-11-2019 12:17 PM
Yup .... Bakal banyak menjaring jantan-jantan Malaysia .berkunjung ke Indonesia ... Hari ini banya ...

yah ini solusi terbaek lah ,diharap boleh mengurangkan tekanan dan kekecewaan pada laki2 malaysia ,yang akhir2 ini banyak wanita melayu ramai berburu jantan mat saleh bikin sakit ken?
Quote Bedah.Cun 28-11-2019 12:38 PM
Elok komer tarik pelancong dari PRC masuk dalam negara sampah ngkaw jer
Quote EJALTI 28-11-2019 12:47 PM
derawan02 replied at 28-11-2019 04:33 AM
yah ini solusi terbaek lah ,diharap boleh mengurangkan tekanan dan kekecewaan pada laki2 malaysia  ...

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...
Quote EJALTI 28-11-2019 12:48 PM
Bedah.Cun replied at 28-11-2019 04:38 AM
Elok komer tarik pelancong dari PRC masuk dalam negara sampah ngkaw jer

Yup...elok la tuh uols...

Bangsa sampah leluhur monyet melacur kat bangsa sampah...

Kehkehkeh...
Quote syadq 28-11-2019 01:01 PM
Org kata scam je bisnes urut, minyak, produk besar kotey ni semua
Quote HannahMontana 28-11-2019 01:06 PM
urut besarkan hati dan lapangkan dada xbuat ke ,boleh semua indon indon pergi urut supaya mudah berlapang dada dan sedar diri !

Xdelah nak bergaduh mcm berperang ,sedangkan dgn Belanda boleh pula tadah xmelawan.
Quote Kurex 28-11-2019 01:07 PM
nusaraya replied at 28-11-2019 12:17 PM
Yup .... Bakal banyak menjaring jantan-jantan Malaysia .berkunjung ke Indonesia ... Hari ini banya ...

manuskrip kuno yg ditemui dalam lubang jamban rumah sukarno tak pernah tipu pasal kebodohan indon

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.159441s Gzip On
To Top