Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tular Video Chacha Maembong Berbikini Dan Berjoget Sakan Di Bali

28-11-2019 10:15 AM|Myeonir| Komen: 195

Siapa yang tak kenal dengan keluarga Maembong? Kebanyakan daripada mereka terlibat dalam industri seni tanah air sehinggakan nama mereka dikenali ramai.

Antara yang paling popular ialah Emma Maembong dan juga Chacha Maembong. Ini kerana wajah mereka sering menghiasi kaca televisyen di rumah anda.

Lama juga tidak mendengar kontroversi mengenai adik-beradik ini, tapi baru-baru ini netizen terkejut apabila sebuah video Chacha Maembong sakan berjoget di Bali tular di media sosial. Bukan itu sahaja, bikini neon jingga yang dikenakan juga mengejutkan orang ramai.


Dalam video (daripada sumber Kasi Viral), kelihatan dia dan beberapa rakannya turut menari dalam khalayak ramai di parti tersebut.

Kredit foto: Youtube
Mungkin juga Chacha sendiri tidak perasan bahawa rakannya telah memuat naik beberapa video dia berpakaian seksi sedang bergembira di tempat percutian popular itu.

Wow! Sakan Chacha berjoget ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
6
Komen: 195
Komen

Previous : Hentikan Tohmahan - Isteri Pertama Da'i Farhan Minta Warganet Hormat Pendirian Terima Poligami

Next       : "Girls, Berhenti DM Saya" - Sejak Berambut Pendek, Ayda Jebat Jadi Dambaan Pengagung Sejenis?

Komen Terbaru

Quote gideoncross 10-12-2019 01:11 AM
diss69 replied at 30-11-2019 05:08 PM
Akk pon mampu gelak je... Seme org dh komen apa yg difikir..

Mudah sngt klau nak gelak pkul 2am, tngok je komen2 forum Cari.

Lain-lain Komen

Quote kualibesi 28-11-2019 10:18 AM
wow western sgt chuollsss
Quote lasagna 28-11-2019 10:19 AM
alaaa nene* pun leper, besar lg aku pya
Quote LadyCarefree 28-11-2019 10:21 AM
Xseksi langsung. Tetek nan hado.
Quote bondeh 28-11-2019 10:21 AM
seram meolls tgk kalau dorang nih partay sakan kat Bali... terus terbayang Tsunami
Quote sarah82 28-11-2019 10:27 AM
Hahahah.. Sila suntik filler.. Kitaorg lagi bertiang cantik dan besar dari ang chacha oiii
Quote munchkin 28-11-2019 10:36 AM
Dah tu kenapa?
Quote ckenj 28-11-2019 10:45 AM
tetiba ada tsunami...
Quote supermum 28-11-2019 10:49 AM
Dah slim sekarang. dulu chubby sikit. Kalau betul dia la. Tak clear pun video
Quote LolaLombing 28-11-2019 10:50 AM
Apo nk expect dah nama retis mmg gitu la dia. Tmbh dia pon mmg bukan btutup litup pon sebelum ni..hehehe iolls tak tekejut sgt kalau dia ni
Quote umbut 28-11-2019 10:52 AM
Alahai.. yg marhaein pun sama je..
Quote safieyah1984 28-11-2019 10:52 AM
aduhai parti mcm xde hari esok, ala biasalah tu i dulu pon masa muda mudi mcm ni gak parti 24 jam, lepas kawin alhamdulillah tinggal sume tu, bersyukur sangat Allah x bg peluang bertaubat
Quote LolaLombing 28-11-2019 10:52 AM
ckenj replied at 28-11-2019 10:45 AM
tetiba ada tsunami...

Sadisnya kalo tetiba tsunami
Quote MadameOnion 28-11-2019 10:52 AM
slim pulak nampak chacha ni..dia bukan kemetot dan sedikit boyak ke? ooopss terbodi saming pulok
Quote takayama 28-11-2019 10:53 AM
Okaylah pki bikni bkn bogel terus
Quote rayray28 28-11-2019 10:56 AM
bondeh replied at 28-11-2019 10:21 AM
seram meolls tgk kalau dorang nih partay sakan kat Bali... terus terbayang Tsunami

Hadoii..pastu x semena yg lain2 dtg utk holiday kena tempias sama
Quote rayray28 28-11-2019 10:56 AM
MadameOnion replied at 28-11-2019 10:52 AM
slim pulak nampak chacha ni..dia bukan kemetot dan sedikit boyak ke? ooopss terbodi saming pulok

Mmg nmpk boyak dlm vid tu
Quote rayray28 28-11-2019 10:57 AM
LolaLombing replied at 28-11-2019 10:52 AM
Sadisnya kalo tetiba tsunami

If tsunami xpe lg cm bencana alam gitu..if kena bom aduhh
Quote palmolive 28-11-2019 10:57 AM
sarah82 replied at 28-11-2019 10:27 AM
Hahahah.. Sila suntik filler.. Kitaorg lagi bertiang cantik dan besar dari ang chacha oiii

ko cucuk filler ker sarah?
Quote LolaLombing 28-11-2019 10:59 AM
rayray28 replied at 28-11-2019 10:57 AM
If tsunami xpe lg cm bencana alam gitu..if kena bom aduhh

Dua dua mati tragis gitu tak sempat tobat. Semoga kita kita meninggal dlm keadaan husnul khotimah. Adeh ajet ajet ustazah pulak iolss. Tp tu la walau x baik mana pon kita tp ujung2 harap pengakhiran kita bebaik saja

Lihat semua komen(195)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098060s Gzip On
To Top