Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Baju Mesyuarat PIBG - Fans Teruja Tae Hyung BTS Buat Konsert Berbaju Batik, Tapi Harganya...

28-11-2019 10:49 AM|Oleh: natrahn| Komen: 29

Ungkap sahaja BTS, sudah pasti ramai yang mula tidak keruan terutama gadis-gadis remaja di luar sana yang sampai 'meletup ovari' membayangkan wajah-wajah 'oppa' kacak.


Kredit Foto - Wikipedia BTS

Baru-baru ini, seorang peminat menerusi twitternya berkongsi detik indah BTS membuat persembahan di Stadium Zozo Marine, Jepun. 

"Baju mesyuarat PIBG," tulis pengguna tersebut sambil retweet foto-foto yang dikongsi peminat kumpulan itu. 



Kim Tae-hyung atau V telah mencuri perhatian kerana memakai baju kemeja bercorak batik siap dengan kerongsang ketika membuat persembahan.



Hasil tinjauan penulis di Twitter, rata-rata wargamaya terhibur dengan tweet tersebut.


Macam adun masuk kampung



Baju outing MRSM


Baju pengetua setiap hari


Baju batik hari Khamis


Habislah. Nanti ramai peminat KPOP pakai baju PIBG

Baju YB Papa


Baju abah pergi ambil report card



Biarpun seakan bercorak batik, kemeja daripada jenama OAMC itu berharga USD1,038 (RM4,300)! Mampu ke nak beli untuk dipakai pergi mesyuarat PIBG?




Perkongsian daripada @syihax ini sekali gus mendapat tumpuan wargamaya sehingga boleh meraih 16k retweets dan 15.8k likes (ketika artikel ditulis). 

Secara tidak langsung, famous lah baju batik lepas ni, kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
15
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : Ibu Jual Demi Moore Pada Harga RM2,000, Dirogol Jadi Hamba Seks

Next       : Rogol Dan Sebar Video Seks, Dua Ahli K-Pop Terkenal Dipenjara Sehingga 6 Tahun

Komen Terbaru

Quote natrahn 10-12-2019 08:35 AM
gideoncross replied at 10-12-2019 01:26 AM
Iol xbrgetar apa2 pun HAHA, mnyampah adalh bila tngok llaki2 jambu mcm ni asek 24/7 dgn love symbo ...

kah kah kah... sape yang minat bergetar lah.. tapi kalau artis korea ni saya minat Goong Yoo hehehe

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 28-11-2019 11:07 AM
Edited by Boomibulat at 28-11-2019 11:08 AM

Batik emangnya asal indon..menurut kitab lama manuskrip kuno yg dijumpai di celah runtuhan kota borobudor di jawa tengah
Quote sarah82 28-11-2019 11:08 AM
Boomibulat replied at 28-11-2019 11:07 AM
Batik emangnya asal indon..

Dan2 tlg claim tu
Quote Kurex 28-11-2019 11:12 AM
Boomibulat:    Edited by Boomibulat at 28-11-2019 11:08 AM  Batik emangnya asal indon..menurut kitab lama manuskrip kuno yg dijumpai di celah runtuhan kota borobud ...


nak jugak kau ni @Boomibulat
Quote matchstick 28-11-2019 12:05 PM
Kacak ke lelaki berwajah wanita seperti ini
Quote natrahn 28-11-2019 01:02 PM
matchstick replied at 28-11-2019 12:05 PM
Kacak ke lelaki berwajah wanita seperti ini

kacak kot..pecah ovari katanya
Quote Sangkar_Emas7 28-11-2019 03:56 PM
I think baju batik ayah i lg lawooo....mcm2 kaler ade. pegawai krjaan kan, meriah ngn baju batik. hehehe
Quote Sazida 28-11-2019 04:53 PM
Geli aku tgk jantan korea ni. Sblm keluar kena mekap bergincu bagai. Kalah pempuan.
Quote mangkukhayun 28-11-2019 05:01 PM
bts ini juga asalnya indoo........doneclaim
Quote Artemesiaa 28-11-2019 06:17 PM
Ok ler tu dia tolong promote baju batik tak berbayar.  Dah katanya semua yang dia pakai laku keras sampai sold out.
Quote URUHA 28-11-2019 07:49 PM
matchstick replied at 28-11-2019 12:05 PM
Kacak ke lelaki berwajah wanita seperti ini

Pada pendapat meols x kacak sbb muka jambu nau. Meols prefer lelaki manly gitchew
Quote mizzmimi 28-11-2019 09:21 PM
matchstick: Kacak ke lelaki berwajah wanita seperti ini


kulit heolsss mulusnyaaa makan pulut kaaa..
Quote chicozinn 29-11-2019 12:43 AM
matchstick: Kacak ke lelaki berwajah wanita seperti ini


Iyyekkk, geleman sistur
Quote gideoncross 29-11-2019 01:28 AM
URUHA replied at 28-11-2019 07:49 PM
Pada pendapat meols x kacak sbb muka jambu nau. Meols prefer lelaki manly gitchew

Same here, jambu mcm ni pun bukan idaman iol.

Quote gideoncross 29-11-2019 01:29 AM
"Ungkap sahaja BTS, sudah pasti ramai yang mula tidak keruan terutama gadis-gadis remaja di luar sana yang sampai 'meletup ovari' membayangkan wajah-wajah 'oppa' kacak".

Geli nau bca ayat pmbuka ni.
Quote natrahn 29-11-2019 07:38 AM
gideoncross replied at 29-11-2019 01:29 AM
"Ungkap sahaja BTS, sudah pasti ramai yang mula tidak keruan terutama gadis-gadis remaja di luar san ...

ayat khas ditujukan kepada Army dan peminat dorang...yang tak minat takpa..tak bergetar rahim n pecah ovari pun
Quote natrahn 29-11-2019 07:39 AM
mizzmimi replied at 28-11-2019 09:21 PM
kulit heolsss mulusnyaaa makan pulut kaaa..

pondesen hihi..dorang jaga muka n rambut kalah perempuan
Quote URUHA 29-11-2019 05:26 PM
gideoncross replied at 29-11-2019 01:28 AM
Same here, jambu mcm ni pun bukan idaman iol.

Bagi meols laki muka jambu ni rasa mcm x konfiden je nk wt laki. Entah boleh ke tidak nk protect kita nnt. Meols dah la jenis sempoi, kang si laki lak yg over nak makeup & bergaya sakan Meols prefer laki manly yg sempoi je
Quote mizzmimi 29-11-2019 07:19 PM
natrahn replied at 29-11-2019 07:39 AM
pondesen hihi..dorang jaga muka n rambut kalah perempuan

Jealous iols.. Huhu..
Quote djzara81 29-11-2019 09:43 PM
Design mcm batik berkilat jenama D’urban & Sparkman shop yg byk dijual kt Parkson.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093738s Gzip On
To Top